INSEMINARE 51

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

ilary mie mi se pare ok.
poate ca stimularea de fapt ti-a reglat hormmonii in corp si ai ovulat mai aproape de z14
sa fie cu succes maine

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

La multi ani Sarbatoritilor!!!

Buna fetele

vreau sa va povestesc ceva , pt mine straniu:
Ieri am fost prima oara la clinica Biogenesys, sa ma consulte un dr grec. Ideea mea era sa fac o IA la aceea clinica. dupa ce am discutat, (ce parere ni-a facut va zic pe PM)....am sa trec direct la schema:
mie teoretic ar trebui sa imi vine CM pe data de 13 NOV. El mi-a spus sa iau AC din prima zi, 13-14 zile, dupa 3 zile vine mentruatie, incepam stimularea, facem eco iar undeva in 13 decembrie facem INSEMINARE.

Eu am ramas blocata...el mi-a zis ca am stat cam mult..cert e ca sunt in ceata rau

el il banuesc ca vrea sa imi schimbe CM, deoarece el nu e n tara tot timpul

va rog, daca ati urmat aceasta schema..sa imi spuneti, imi veti da sperante

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

speranta2008 nu inteleg... cum adica ai stat cam mult?

ilary, si eu zic ca e ok...

la multi ani sarbatoritelor

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Eu zic ca e bine Ilari...nu toate organismele reactioneaza la fel la stimulare. Eu am facut tot cu Gonal de 75 si in Z10 am avut unul de 17, unul de 16 si unul de 12. In z 12, ziua inseminarii, au ajuns la 22, 21 si 16. Depinde de organism...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Urgent Cum imi fac pregnylul?
sunt 2 sticlute
Yarrina si ai ramas?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

yarrina ti-au mai facut eco in ziua Ia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Ylari da mi-a facut eco in ziua inseminarii dar pentru ca eu monitorizarile le-am facut la mine in oras si a vrut dr sa se asigure cu ochii lui ca totul e in regula. Se poate face dar fara gel...ca ataca glera....
Inca nu stiu daca am ramas...sunt in Z2 de la inseminare.
Pregnyl nu stiu cum se face...eu am facut Ovitrelle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

ilary, uite aici
http://www.youtube.com/watch?v=b-HMyqmzPrM

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele dragutele! La multi ani pentru voi toate!!!
si eu pe aici, citesc tot ce scrieti voi, chiar daca nu mai am treaba cu inseminarea!... mersi celor care mi-ati raspuns la intrebarile despre cycloprogynova (anna, alla..)
ilary, nu trage concluzii pripite, dar... intr-adevar daca nu raspunzi la stimulare si pana in z14 foliculii nu au crescut IA-ul de obicei se anuleaza , eu asa am patit de doua ori..:-( dar nu cred ca este cazul tau draga mea, o sa fie bine la tine!!!!:-))
viss mult succes cu stimularea si cu tratamentul de dupa..!
indi, alla, peta, galliciana, araceli si tututror fetelor care asteaptatinem pumnii cu rezultatele!
sabine sa-ti dea dumnezeu tot norocul din lume cu aceasta IA!!!
anna_ivan succes la stimularea cu menopur!

fetele va pup pe toate fara exceptie, ma gandesc la voi si va doresc succes in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Buna fetelor, azi am facut inseminarea si sper sa am un rezultat pozitiv peste 2 saptamani. Dupa spalarea spermatozoizilor i-au ramas 4 milioane, doctorita a zis ca e ok intre 2 si 6 milioane. La voi cum a fost?
Sa traiasca toate Mihaelele si Gabrielele.

Va pup

Mergi la inceput