INSEMINARE 51
Raspunsuri - Pagina 16
peta spune:
sensibila, am ras cu lacrimi, super filmuletul...
imi pare rau de analize, doctorul ce zice?
araceli eu iti tin pumnii sa fie bine de data asta...
alla galeria e aici, noi te sustinem...
indi , sa ne spui imediat cum afli ceva
luminita sa nu ne uiti, sa mai intri pe forum
sabine bafta multa si tie 
eu sunt Z4 de la IA, deocamdata ma lupt cu balonarile+constipatia de dupa pregnyl 
fetelor voi progesteronul cum il luati? pana va vine CM sau il opriti inainte?
speranta2008 spune:
buna
Luminita42 ti-am trimis un PM
Indi - Felicitari
Sensibila - super film multumim
va doresc o zi frumoasa!
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
indi_77 spune:
58.76 valoarea in ziua 12 de la IA...DAR TOT IMI E TEAMA...astept si rezultatul de joi ![]()
< 3 mUI / ml
Sarcina:
4 sapt.: 40-4480 mUI/ml
6 sapt.: 3700-84900 mUI/ml
8 sapt.:31100-184000 mUI/ml
9 sapt.:61200-152000 mUI/ml
10sapt.:22000-143000 mUI/ml
14sapt.:14300-75800 mUI/ml
16sapt.: 8800-54500 mUI/ml
18sapt.: 3900-49400 mUI/ml
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
sabine spune:
Indi, sunt atat de fericita pt tine incat am inceput sa plang.Te rog din suflet sa ai grija de tine si sa gandesti pozitiv.Poate si frica face rau.

sensibila spune:
indi_77 - 

FELICITARIIIIIIIII !!!!!!!!!! 

BRAVO MAMICO !!!!!!!!!!!
Acum mare grija, liniste si calm. Fara ridicat, carat si alte cele !!!!!!!!!!!!!
Este foarte buna valoarea, eu in z15 aveam 46.69. Stai linistita , joi o sa fie cel putin dubla. Sa mergi joi pe la aceeasi ora.
Pupici la tine si la mogaldeata.
e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
indi_77 spune:
yupiiii....m-ai linistit. Oricum, joi la aceiasi ora voi fi la Dr sa fac iar Beta Hcg...ma bucur doar ca nu am picaturile maronii care le-am avut in martie (cand s-a oprit din evolutie). Doamne, parca e prea frumos sa fie adevarat. Inca imi e teama....
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
ella28 spune:
Indi e f buna valoarea, relax, esti gravidutza cu acte-n regula. Ce ma bucur pentru tine! De cand asteptam o veste buna. Fa beta ca sa te linistesti cu nervii capului dar nu te stresa. Va fi bine!
Eu astept sa vina CM sa ma apuc de stimulare. Trebuie sa ma duc la o eco pre-stimulare sa verificam ovarele dar vad ca nu ma programeaza de la Gynera...or fi asa ocupati?
gasca de inseminate
dariaelenai spune:
INDI FELICITARI!!!!!!
ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA FIE TOTUL BINE!!!
Stai linistita, fara efort si gandeste pozitiv! Esti insarcinata si totul va fi bine!!! Joi se va dubla!!!
indi_77 spune:
va multumesc din suflet fetelor si promit ca chiar daca totul va fi binie, nu va parasesc :))))
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
Araceli spune:
Indiiiiiiiiiiiiiiiiii
Felicitari mamica scumpa, sarcina usoara si bb sanatos!
Imi tremura picioarele de emotie. Ma bucur enorm pt tine