INSEMINARE 51
Raspunsuri - Pagina 15
indi_77 spune:
burtica cand ma doare, cand ma lasa...insa fac pisu relativ des....acuma nu stiu exact daca e semn de sarcina sau nu pt ca poate fi si psihic...
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
yarrina spune:
Iti tinem pumnii Indi sa vii cu o valoare mare la bhcg!

Ylari cu cine ai facut inseminarea? Tot la Sibiu?
Araceli spune:
'Neata fetele,
Indi, mai ai putin si ne dai marea veste. Am niste emotii...
Alla
, te asteptam si pe tine cu vestile bune.
Eu sunt ziua 14 de la IA, simptome de cm am avut o gramada. Nu fac nici un test, pt ca pur si simplu m-am saturat sa vad o singura I amarata...
Mi-am procurat fiolele de gonal si astept ziua 2 sa incep tratamentul.
Lumi, urata povestea...ma mir de medicul in cauza, pt ca eu auzisem numai lucruri bune despre el...
indi_77 spune:
Araceli, pana nu faci un beta, nu spune nu....nu stii de unde "sare iepurica si esti gravidica" - na'! ca fac si versuri ![]()
![]()
![]()
cand ai oprit utrogestanul ? (sau arefam)
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
sensibila spune:
indi_77 – am repetat analizele, unele au iesit mai prost, altele mai prost. Astept sa mai iasa una si apoi marti ma duc la dr sa vedem ce imi da.
Bebela este bine. Am fost la tetru vineri la o super comedie la Teatru National se numeste Tartuffe si bebela a dat din picioare non stop. Cred ca i-a placut ca auzea voci noi si glume, bine poate au speriat-o putin aplauzele dar ea mai mult in timpul piesei dadea decat la aplauze.
Dar sa lasam asta . Bafta la Betaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
llary – sa fie cu ochisoriiiiiiiiiii !
e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Araceli spune:
Indi, ieri l-am luat pe ultimul, am luat 13 luna asta. Puteam sa-l opresc mai demult, insa pe mine ma ajuta progesteronul in PMS, imi atenueaza durerile de cap si greata. Tu l-ai intrerupt sau pui in continuare?
Sensibila
, lui bebe ii place sa iasa in lume![]()
Bafta multa la dr!
indi_77 spune:
eu pun dimi si seara cate 2 utrogestan odata, plus 2 cycloproginova pastilele albe (la fel 2 seara, 2 dimineata), Acid Folic si din pacate, Vitamina E nu o pot lua (vomit de la ea - e prea mare pastila)
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
sensibila spune:
Poate vreti sa vedeti de unde vine barza cu bebei, catelusii, pisicutele si toti puii de vietuitoare.
Eu am ras cu lacrimi ! Enjoy !
http://www.snotr.com/video/2938
e in burtica
+23 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!