INSEMINARE 51

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Cip, draguta! Ce faci? Ce vesti ne dai? Sau o sa ne dai peste 10 zile? Mi-a fost dor de tine. Sper sa vezi in curand 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Buna fetelor!am venit si eu de la monitorizare!am o gramada de foliculi dintre care cei mai mari sunt de 13mm in ziua 11,iar endometrul e de 7 ,35.mai am 2 zile de puregon si joi sau vineri inseminareaMi-e tare teama de momentul cand va trebuii sa fac testul dar sper sa fie bine.
Va puuuup si bafta la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Maya ce sa fac, sunt o proaspata inseminata dar nu stiu cat de bine a fost facuta asa ca e cu alba/neagra. Eu am un semn mic de azi, o durere de spate care la mine a fost prezenta la toate inseminarile reusite. E un prim semn de sarcina la mine apoi urmeaza sfarcurile sensibile si-ti dai seama ca le butonez mereu, deocamdata nimic.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Cipcirip, tu cate inseminari reusite ai avut si din ce cauza ai pierdut sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

buna dimineata fetelor. Azi am cazut devreme din pat asa ca imi beau cafeaua cu voi :) (e cafea cu muuuullllltttt lapte).

Care va sa zica, eu am fost azi si mi-am facut beta hcg....asteptam pe la 13-14 sa aflam rezultatul....pana atunci, va dati seama ca nici chef de munca nu am, nu ?

Lumi, Doamne ajuta si sa fie cu noroc mutarea. Ce fain ar fi luna asta sa fi ramas natural....si daca nu, nu te lasa batuta ca am auzit ca Dr din Austria sunt buni. Apropos de povestea ta cu Dr Albu...si mie mi-a facut o eco...si am fost tare dezamagita de faptul ca nu zicea decat...mda, e bine...e ok....si am mai dat si 2 mil...ca atare, pentru ca am abonament, am zis pas la monitorizarile de la MMF si mi le-am facut in clinica .

Cipcirip, ce frumos ar fi sa fie cu II peste 10 zile...fetelor, haideti sa nu ne pierdem speranta...ca de Sarbatori se intampla Minuni !

Alla ce simptome ai ? cand faci Beta hcg ? tin pumnii stransi stransi stransi sa fie cu noroc !

Sabine, cum stai cu gonalul ? incet incet se apropie ziua cea mare. BAFTAAAAA !!!

Sensibila, ce face bebe ? ai mai repetat analizele, cum ti-au iesit ?

Va imbratisez pe toate si va doresc ce imi doresc si mie "SA FIE CU OCHISORI!"

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Felicitari Indi, e un semn bun si pt noi!
Si eu ieri in 9 am facut IA ,avea folicululde 22,5,m-am linistit si spermogr a fost k,cu 19 mil m-a inseminat dupa concentratie.asa ca incepem nr.invers. Sa ne rugam sa fie un noiembrie bogat si o vara plina de bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Doamne Ajuta Illary sa fie cu II !!! asta e perioada cea mai grea....sa astepti 14 zile....uofff...trecem noi si peste asta, nu ?

La a cata IA esti Illary ?

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Indi mersi, ca de obicei si noi avem emotii pentru tine!...sa dea D-zeu sa se adevereasca!..sa fie bebel!...mult succes cu rezultatul!

Ilary ai avut o IA cu parametrii foarte buni! ..sa fie intr-un ceas bun!...

Fetelor o zi frumoasa si plina de succese!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Dar sunt cateva care nuamaram impreua luna asta! La diferenta de cateva zile! Doamne ce de-a teste pozitive o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

indi, iti pumnii, sa dea Dumnezeu sa fie pozitiv!!!
In rest ce simptome ai, in afara de durerea de burtica?

Mergi la inceput