INSEMINARE 51

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui cipcirip

Gabi imi dai sperante, sper sa fie asa cum zici tu si sa ma insel.
Alla dc dai cautare in google gasesti multe art in care scrie ca un ovocit traieste 12-24 ore , mai mult nu am vazut sa scrie.

Cirip

Nu poti sti ce voinic(i) si incapatanat(i) ai ovulat tu acum
Tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Fetelor voi dupa inseminare ati mai prestat ? Eu am prestat vineri si duminica am facut inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi_ducu

Fetelor voi dupa inseminare ati mai prestat ? Eu am prestat vineri si duminica am facut inseminarea.

http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png

din cate stiu eu e indicat sa prestezi si dupa inseminare, mie asa mi-au spus doc de fiecare data...n-ai ce pierde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

fetelor sa salut pe toate,

mi s-a taiat si mie suflarea citind despre tine indi!...Ce frumos ar fie sa fie adevarat!!!..da Doamne sa fie!...sustin de pe margine si eu!!!

alla am citit ca esti deprimata si imi pare rau sa aud asta draga mea, dar te iteleg, cred ca te-ai saturat sa mergi asa inainte.. Eu insa cred ca se va implini dorinta ta, cu siguranta, ai sa vezi!...

fetelor pupici multi la toate, eu sunt bine, la serviciu mi-am inaintat demisia, e trist ca am lucrat multi ani acolo, dar nu avem incotro. pe la jumatatea lunii decembrie cred ca vom pleca din tara.dar va mai salut eu, ca si pe acolo se da cu internet..:-)))

Mergi la inceput

fetele ce va zic acum nu e o istorie frumoasa: parca v-am spus de sora mea gravida (cea de 40 de ani), ea este acum in 10 saptamani , ma rog si pentru ea sa fie totul bine.
ne-am intalnit sambata asta, de ziua ei si am vorbit mai pe indelete. sora asta a mea a ramas gravida si in ianuarie 2009. doctorii au hotarat ca e extrauterina, i-au facut laparoscopie si i-au dat si niste citostatice sa omoare sarcina extrauterina. La sfarsit a venit un dr. mai batran si le-a zis ca-s tampiti ca era sarcina intrauterina. Am ramas socata cand ieri sora-mea mi-a zis ca doctorul care i-a facut mai multe eco pt. diagnostic a fost ...dr. albu de la medlife...:-(( eu il stiu de la monitorizarile mele eco. No comment. imi pare rau ca vin cu o istorie horror da' am zis ca mai bine va zic, mai ales celor din bucuresti, nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Luminita te sustin in ideea cu plecatul si iti urez mult, mult noroc.Are sa/ti fie mai bine ai sa vezi, sunt sigura.Nu uita sa duci laptopul...o sa ai nevoie.Probabil vom ajunge sa stam de vorba si pe mesenger.Tu nu o sa ai de lucru la inceput iar eu nici atat.Asa ca amandoua singure, intr/o tara straina....ne trezim si ne bem cafeaua impreuna la mes.Cum suna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Araceli eu inca mai sper pt tine. te asteptam zilele astea cu un test
indi_77 e promnitator. ideea e ca eu una nu cred in teste fals pozitive. daca e a doua liniuta cat de slab acolo, e sarcina. ok, nu imediat dupa injectia cu HCG Plus pipi des, care e unul dintre primele simptome de sarcina incipienta
eu scot majoretele pentru amandoua

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

luminita42 mai mult ca sigur ca mi se va implini dorinta... cand? nu am idee...
de lasat nu ma las, am doar uneori momente mai aiurea

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Luminita te sustin in ideea cu plecatul si iti urez mult, mult noroc.Are sa/ti fie mai bine ai sa vezi, sunt sigura.Nu uita sa duci laptopul...o sa ai nevoie.Probabil vom ajunge sa stam de vorba si pe mesenger.Tu nu o sa ai de lucru la inceput iar eu nici atat.Asa ca amandoua singure, intr/o tara straina....ne trezim si ne bem cafeaua impreuna la mes.Cum suna?

suna bine!!!mersi sabine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Nu poti sti ce voinic(i) si incapatanat(i) ai ovulat tu acum
Tin pumnii

MULTUMESC ! Peste 10 zile te anuntz dc am un voinicel

Fetelor nici eu nu cred in teste fals pozitive, dc se pozitiveaza sigur e sarcina, dc ele se negativeaza apoi at sarcina s-a oprit din evolutie. Am 2 sarcini oprite din evolutie si deci vb din propria experienta. Facetzi-va un BHCG dupa un test slab pozitiv si apoi il repetati la 48 ore, dc scade val at sarc s-a oprit din evolutzie.

Cirip

Mergi la inceput