INSEMINARE 51
Raspunsuri - Pagina 17
indi_77 spune:
ella, eu luna asta nu am mai facut cum a zis doctora...daca era dupa ea, ramaneam doar cu eco din ziua 9....insa am facut si in ziua 11, si dimineata inainte de IA dar si la 24 ore dupa IA sa vada ochisorii mei ca s-au spart foliculii....asa ca fetele care faceti IA, faceti eco sa vedeti ce si cum ![]()
Nu e reteta de a ramane insarcinata, ci doar sa fiti voi impacate ca ati facut chiar totul.
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
Araceli spune:
Indi, acuma poti sa ne spui. De ce erai atata de sigura acum cateva zile ca o sa vina cm? Ai avut simptome de cm? Inca un exemplu ca simptomele de cm se confunda cu cele de sarcina, dupa cum spuneau multe fete?
yarrina spune:
Felicitari Indi!!!! Sarcina usoara si bebe la termen!!!! Ne-ai mai ridicat moralul!!!

anna_ivan spune:

FELICITARI indi
SI DOAMNE AJUTA SA TE AJUNGEM DIN URMA
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu
indi_77 spune:
Araceli, sincer va spun....in martie cand am avut sarcina oprita in evolutie, la 3-4 zile de la ovulatie ma dureau sanii ingrozitor (nici nu ma puteam atinge) pe cand acum nimic....am avut cu o sapt inainte de menstruatie (atunci in martie) picaturi maro pe chilot...acum nu....
si sapt trecuta ma intepeau doar usor ovarele ca si cum ar veni menstruatia si totodata nu ma dureau absolut deloc sanii....doar azi dimineata am avut o usoara senzatie de discomfort la sani cand m-am trezit
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
magdita spune:
Indi

, felicitari pentru beta ! Sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul bine pana la capat si peste 8 luni sa nasti un bebe scump sanatos
!
Araceli

, iti tin pumnii sa nu mai vina z2 si sa ramai cu gonalul cumparat
!
Csana
, ce vesti mai ai?
Doamne ajuta tuturor inseminatelor sau celor care urmeaza sa fie inseminate
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indi_77 Araceli, sincer va spun....in martie cand am avut sarcina oprita in evolutie, la 3-4 zile de la ovulatie ma dureau sanii ingrozitor (nici nu ma puteam atinge) pe cand acum nimic....am avut cu o sapt inainte de menstruatie (atunci in martie) picaturi maro pe chilot...acum nu.... si sapt trecuta ma intepeau doar usor ovarele ca si cum ar veni menstruatia si totodata nu ma dureau absolut deloc sanii....doar azi dimineata am avut o usoara senzatie de discomfort la sani cand m-am trezit Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !![]() |
Indi din toata inima felicitari!!!!!

...Ma bucur din suflet!...
Valoarea beta este excelenta pentru z12!!! Dumnezeu a fost cu tine!...Sa fiti sanatosi si voinici in continuare!!!! 

indi_77 spune:
Lumi, saru'mana din suflet. Doamne Ajuta la toate fetele sa fie bine. deocamdata inca nu ma pot bucura...sa ma asigur ca e ok, ca s-a implantat si nu se opreste din evolutie si sa ma asigur ca nu e extra-uterina (ca azi m-a durut destul de tare ovarul drept
)
Anul asta voi fi
, iar in 2010
. Doamne Ajuta !
cora79 spune:
Indi
,felicitari mamico

,Doamne ajuta sa se dubleze beta si sa fie bine
Unde ai facut inseminarea,daca nu te superi![]()
"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"