INSEMINARE 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 - daca te duci pana in ora 17 iti dau rezultatele tot azi. Poti cere sa ti-l trimita pe e-mail, le lasi adresa de mails i ti-o trimit diseara pe la 8-9.
Multa bafta !!!!

e in burtica +23
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

saru'mana mult. O sa merg totusi maine dimineata. Nu vreau sa ma grabesc si nici sa ma stresez. Ce o fi, o fi....deci pana maine la 12-14.00 promit sa va dau vestea finala - oricare o fi ea.

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si de celelalte fete si inca odata, ne demonstram ca sunt chiar niste prietene adevarate !

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Indi , sa ai grija mare de tine.Du/te fa beta si ai sa vezi ca va fi bine.Oricat de pala e, acolo este sa ca

Mergi la inceput

Sabine, sensibila, va multumesc din suflet.

Nu va pot minti si va recunosc ca imi este foarte frica sa ma duc sa-mi fac analiza - imi e frica ca imi va spune ca nu e sau ca e valoare mica (asa am patit in martie-aveam valoare 79 si la 48 ore 52....ca la tine sabine!)...si imi e teama de un nou esec !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Indi, nu gandi asa si fie ce o fi.Fa analiza, azi, poimaine....in cascada asa din doua in doua zile.Eu asa am sa fac pana il va vedea la eco, daca va mai fi vreodata sa raman insarcinata.Macar sa stiu ca se dezvolta pana cand am sa/i vad inimioara.
Noi nu suntem fericite nici cand vedem linioara 2.Pana sa o vedem ne facem griji, dupa, ne facem griji si mai mari.Trebuie sa facem ceva sa nu mai fim asa.Dar ce anume?

Mergi la inceput

am zis ca fati marti un bhcg si pe urma, functie de rezultat...mai fac joi ca daca e > 5 sa vad ca se si dubleaza...daca nu...asta e, mergem mai departe...un ultim IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Indi, iti tin pumnii. Trebuie sa fie bine! Am asa emotii pt tine, Doamne ajuta sa fie bine!
Sabine. Cum sa nu ne facem griji? La atata asteptare, disperare si suferinte, cum sa putem sta linistite?
Eu cred ca o sa fiu o gravidutza tare stresata si o sa stresez pe toata lumea din jurul meu
Sensibilaminunea din burtika ta, esti tare dragutza ca esti alaturi de noi in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor, scuze de absenta, dar am avut un we aglomerat, am botezat un nepotel, o sumpete de copil...acum ne-am intors de la baitza de a doua zi...
eu sunt Z3 de la IA...am niste dureri de sani groaznice si ieri m-au durut ovarele rau, sper sa se fi spart foliculii mai devreme, nu abia ieri, ca din pacate dupa inseminarea de vineri seara nu am mai putut presta
indi, mi-a tresarit inima cand am citit mesajul tau...eu iti tin pumnii si sper din tot sufletul sa ne dai maine o veste buna...
la fel si celelalte fete care asteapta zilele astea rezultatul
va pe toate

Mergi la inceput

Araceli, tu in ce zi esti ? cine mai asteapta rezultatul si cand ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va pup si va doresc sa aveti parte de cat mai multe teste pozitive si bebei
Indi-Doamne ce veste frumoasa,DD te va ajuta si va iesi si un beta frumos
Peta-mult succes,sa fie inseminarea norocoasa

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput