INSEMINARE 51

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

Indi, eu zic ca e sarcina daca a doua liniuta a aparut, chiar si pala...Du-te sa faci beta repede! Iti tin pumnii!!!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Indi mie doctorita mi-a zis ca betaHCG pot sa-l fac la 10,11 zile de la IA, asa ca dute si fa analiza din sange.
Cate inseminari ai facut pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

Yarrina, si eu tot la a treia IA sunt....Doamne Ajuta la toate fetele !

Anul asta voi fi , iar in 2010 . Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabel79 spune:

Buna fetelor...si eu sunt in z11 de la inseminare, ma cam doare burta si sunt ceva semne ce cm dar asta e...sper inca.
indi_77 sper sa ne bucuram impreuna de rezultate pozitive...am vazut ca ai facut deja un test de urina si e pozitiv poate ramane pozitiv si deacum in colo...cred ca incerc sa fac si eu unul, am emotii mari.As fi stat pana in z14 ca sa fac si un bhcg...poate Dzeu se indura de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Indi, ai facut pregnyl? Pt ca pregnyl pozitiveaza testele de sarcina si se elimina cam in 10 zile...
Doamne ajuta sa fie bine la tine. Ce bine ne-ar prinde tuturor o veste buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Hai Indi poate ne mai ridici moralul!!! Eu l-am anuntat pe dr ca daca nici de data asta nu in ianuarie ma prezint pentru FIV.

Mergi la inceput

da, dar prtegnylul l-am facut acum multeee zile...pe 27 octombrie....maine merg sa fac la prima ora beta hcg.....poate poate....o sa fie cu ochisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

Indi, de ce nu te duci astazi? La CDT Victor Babes iti da rezultatul in aceeasi zi.Pana diseara poti sa stii sigur.Eu am fost o data pe la ora 16.00 si seara la 20.00 aveam rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

indi_77 - poti sa mergi chiar azi sa faci beta. Sunt laboratoare la care iti da rezultatul in 3 ore. Eu recomand Babes, acum fiecare cum crede.
Mergi si fa-l ca te scapa de toate incertitudinile. Iti doresc din toata inima sa fie cu ochisori !

Sfatul meu e sa nu mai faceti teste de nici un fel in special cele de urina mai devreme de z13-14. Pentru ca va pot da sperante false sau va pot da un rezultat negativ cand defapt el este pozitiv !

BAFTA TUTUROR FETELOR CARE AU FACUT/FAC IA SI FETELOR CARE ASTEAPTA REZULTATUL IAurilor !!!!!

e in burtica +23
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

acolo se poate lua rezultatul telefonic ? aveti cumva idee ?

Mergi la inceput