Bobocei de sept-oct 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Daca nu stiati - http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/873012/Secretele-industriei-carnii-chimicalele-din-salamuri/

Cred ca dupa articolul asta multaaaa lume se va gandi de 2 ori inainte sa dea cremwusti la copii

Fetelor, imi permit si eu sa va zic ce stiu, am auzit la TV acum cativa ani e la un inspector general ceva cu carnurile si carnatariile. Au facut astia un studiu comparativ si cica, culmea, mult blamatul carnat / salam cu soia al lui ceausescu era parfum pe langa ce se face acum. Adicatelea, daca pe vremea lu' Ceasca, din 120 kg de carne se faceau 100kg de mesel, restul pierdere in procesare, azi din 20 kg de carne se fac 100 kg de mezel.
Mie mi se lipisera ochii de ecran. Ce pun aia maica acolo nu vreau sa stiu...
Asa ca eu de fff mult timp mezeluri ma fac ca nu vad...mai ales ce inseamna carne tocata: salam, carnat, parizer, ce-o fi mama acolo? Numa' muschiuletz?

E parerea mea, citesc din urma si ma ajunge cate un flash de gandire din urma, scriu repede cat nu ma lasa.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Abia acum am reusit sa o culc..intru si eu in rand cu muciosii,imi curge nasul si simt asa un frison din cand in cand
Despre sistemul de invatamant nu mai comentez nimik,e asa cum e,eu vorba Laviniei incerc sa-mi fac treaba cat mai bine,lucrez cu copii de la gradi la clasa a VIIIa si-mi sunt tare dragi cu totii.Imi aduc aminte cu drag de invatatoarea mea,un om deosebit si la fel de diriginta mea din gimnaziu.As vrea ca si copilul meu sa-si aminteasca cu placere de primii ani de scoala,culmea e ca lui chiar ii place tare mult de invatatoare.

Laureta sper ca sunteti mai bine

Ada hai spune-ne ceva..vad ca nici pe mess nu esti,offf

Ange ai o mancacioasa acolo,super

Carla sa aveti o noapte fara probleme,da' ce gospodina esti,cate feluri ai gatit

Sabinel multa sanatate si voua

LAvinia vad ca si tu ai fost harnicutza

Nikolici la inceput am fost socata,adica nu-mi venea sa cred ce imi spunea,apoi am inceput sa o intreb sa vad care e cauza,si in ultima discutie pe care am avut-o i-am sugerat finutz sa-l tina ocupat,adica sa-i dea mai mult de lucru ca probabil de aceea se plictiseste si deranjeaza....nu am vrut sa reactionez urat,desi-mi statea pe limba ,ptr.ca nu as vrea sa-l mut si stiu ca daca m-as lua de d-na ar avea mult mai mult de suferit.Nici nu stiu cum sa reactionez,as vrea sa reactionez in asa fel incat sa-i fie lui bine.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Laureta a intrat in zilele ei bune

Ma bucur sa aud vesti de Ada, sper sa fie totul bine

Babymom salvez reteta

Apropo: unde pot gasi busioc proaspat? si inca ceva I-am cumparat azi crema de galbenele pt iritatie, am incercat cu triderm, bepanthen, petrini si degeaba...a revenit mai rau iritatia...pot continua cu crema asta? ahh am schimbat si pampersul: din Pampers in Happy

Camy si Flavius sunt acasa de azi, bine ati venit dragilor

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

angy busuioc la ghiveci, ma gandesc ca ai putea gasi la raionul GRADINARIT in magazinele de bricolaj.Nu stiu sigur, dar incearca!

laura cati ani are doamna invatzatoare?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Aly c !!!!!!!!! Sa fii iubita si fericita !!!! Sa te bucuri o viata de puiul mic !!!!! O zi minunata iti doresc , alaturi de cei dragi !!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
!

laura cati ani are doamna invatzatoare?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

51

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Lavida, multumesc de reteta tiza mea

Babytza, bine ca ne-ai spus tu ca piticotul nastrusnic al Adei e bine, ca incepusem sa ma ingrijorez.

Ange, scutece Happy am si eu acum ca n-am gasit Mamia de care cumpar de obicei. SUNT DEZASTRU! Asta micu' e tot oparit! Am inceput sa-l dau cu Floucinolon care e cu antibiotic , ca nu-i mai trece cu nimic de cateva zile.

Laura, abia astept sa vad cu ce impresii vii de la psiholog; sa-mi spui musai, ca ma intereseaza in mod direct.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Eva bine ca te-a "luminat" sotul. Cat priveste isteria...e in floare in Romania!!

eeee, tot "neluminata" sunt, te pup si sanatate lui Lucas.

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

www.sfaturimedicale.ro/alarma-gripei-porcine.html" target="_blank">Solutii homeopate pentru gripa noua

www.sfaturimedicale.ro/homeopatia-impotriva-tusei-.html" target="_blank">Solutii homeopate pentru tuse

mi s-au parut utile...mai ales ca includ si modul de administrare al remediilor.

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Si, ca tot veni vorba de ea, remember "Spiridusul"?
Ei, astazi soacra-mea a incercat sa-l convinga pe sot sa cumpere si el un "medicament minune homeopat", care vine de undeva din Peru, si costa doar un bulion jumate pilula. Cica e absolut miraculos, ea o sa-l ia ca sa se trateze de diabet si pentru caderea parului. Si argumentul ei suprem a fost: "Stiu de el de la femeia care imi vine la curatenie. Iti dai seama, si-a dat pe el jumatate de pensie."
Makes sense, trebuie neaparat sa fie din Peru daca vrei sa nu-ti mai cada peru'.

ma doare burta, pica la tzanc ca dupa sarcina parul are tendinta sa cada...

Aaa, Nausica, mare dreptate ai cu cadourile, si eu zic la fel. Si, in plus, aici se obisnuieste si sa spui ce iti trebuie, nu iei ceva ce e frectie la picior de lemn. Soacra-mea ne-a intrabat ce va mai trebuie prin casa sa va luam de Craciun...prefer decat sa ma trezesc cu vreun bibelou, cum se mai ofera pe acasa...
Si stiu ca pentru botezuri, nunti, aici, mai ales in US, te pui pe un site, ales de "inculpata", organizatoarea adica, si ea isi pune deoparte ce vrea, invitatii se uita si cumpara din lista ei, apoi bifeaza si produsul iese din lista de gift-uri. Astfel, la eveniment, proaspat casatoritii sau parintii pruncului botezat nu se trezesc cu 15 prajitoare de paine.sunt mai pragmatici dar e ceva fff bine organizat, aici exceleaza...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si noi suntem iritate la fundac de la Pampers, termin bacsul asta si ma reorientez...uffa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici multumesc mult

Babymom nu a gasit altceva decat happy sau pampers, as fi preferat libero sau huggies da’ na…sa vad cum ii merge cu astia, la noi a functionat bine cu happy dar si cu pampers insa vad ca se cam schimba vremurile

Aly_C numai bine alaturi de familia ta

LAura sper sa o tina tot asa cu mancarea

Ma bag la somn, ai mei deja viseaza , o noapte linistita, fara febra sau alte minunatii

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput