Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
tatonelule nu-mi vine sa cred ca te citesc la ora asta!!!:)
Ahhh , eu nu cred ca ma abtineam daca se ni se intampla faza cu asistenta, chit ca ma dadeau afara cu paza, dar tot o smotoceam, am asa un impuls foarte violent fata de cei care imi trateaza copilul urat...sper sa nu degenereze.
Multa sanatate lu Sashone!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ratonelu spune:
beyy...sabinel...
...pai conteaza ca noua nu ne trecuse...sorocul....doar tu erai aia....ce numara zilele peste..40saptsper sa tin bine minte.
stiu ce-ai vrut sa zici...vrusei doar sa par..interesanta..(deci, ne facem declaratii...)
hai...v-am pupat...ma bag langa putoi...tre sa-i dau panadolu'sa vezi de nu vin inclusiv vecinii de la parter..sa vada de ce-l crestez si-i pun sare....(noi stam la 7)
o noapte linistita...si al temperaturi normale...
v-am pupat.
babymom..multumesc mult.
angelynna82 spune:
Carla somn usor va dorim
Sabinel si voi...ufff, sanatate multa
ce-o fi de sunt atatia bobocei bolnaviori
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
nikolici spune:
Sanatate multa tuturor bebicilor bolnaviori!Sa treaca odata frigul asta cu belele si sa ne vedem din nou la ciolanase goale.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Laura pot sa te intreb cum ai reactionat fata de doamna invatatoare?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:
Adaaaa ce faci ? Cum sunteti? si io ma sperii deja .
Eu am luat spitalele la rand si am ramas la Budimex. Mi se pare mai civilizat.
mamidestefan foarte interesante siturile
ange a papat super pitica
ratonel tin pumni sa castigati
andy pupam piticul suparat
sabinel multa sanatate
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
CD27 spune:
bey Ratonel rau auzi la ea sa beau un pahar de apa, ei uite ca am baut, dar de pepsi si am gasit si o punga cu napolitane
da de ce dai domne cu rosii? adevarul ca ar fi binevenite dar totusi pai io zisei ca da, saracii oameni au salarii mici, ca eu le-as da cele mai marii salarii (la dr, profi si alte cateva meserii, putine) pai sa o luam pe soarca mea care-i dr de ani de zile si are sal 15 bulioane si e deramatolog, iti dai seama c-a mai adus si p-acasa una alta, nu-i corect dar...
cunosc profesor universitar, in prag de pensionare cu sal de 15 mil, iarasi nu-i corect
Mami de Mikul Robert Constantin
babytza spune:
Seara buna , pana nu adormiti
Imi permit sa va spun eu pe scurt de Ada. Au chemat salvarea dimineata, au zis ca e mai safe asa. Mai mult au speriat copilul idiotii aia de pe salvare decat i-au facut ceva. Va povesteste ea maine in stilul ei unic. Teo e ceva mai bine nu va speriati ca nu a scris ea nimik azi. Doar ca era cu casa cu cu...l in sus si nu a avut chef sau timp de calculator
Muta sanatate piciului Ada
Ma bag si eu serios la citit din urma ca am tras chiulul azi Urez insa multa sanatate bobceilor muciosi
Babytza si puiiValentina David
EvaF spune:
Tocmai am vazut, finally, "Million dollar baby". Probabil ca l-ati vazut si arhivazut, mai ales la cat de oscarizat a fost, dar eu abia acum l-am vazut cu soatza. M-a spart filmul, m-am abtinut rau sa nu ma umfle plansul ca misuna si fi-miu pe langa noi. Stiu ca la ora asta numai de asta nu va arde dar EU IL IUBESC PE CLINT EASTWOOD!!!
In caz ca vine imediat vreo intrebare, barbatu-meu stie.
********************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
babymom75 spune:
Pt. ca acum am timp, profit sa va dau reteta lui Jamie Oliver pe care am promis-o.
Felicic, sper ca vei fi pe faza, ca n-o mai scriu inc-o data.
Intai va spun varianta lui si apoi va voi dezvalui modificarile aduse de mine
Fripura de porc la cuptor cu sorici crocant
Daca stiti un macelar bun, cereti-i coasta sau spata de porc, rugati-l sa lase soriciul si sa-l cresteze de-a curmezisul din 5 in 5 mm, iar apoi sa scoata carnea de pe os. Rugati-l sa taie si oasele si luati-le acasa pt. prepararea sosului.
8 portii
1/2 spata de porc de aprox. 3 kg (cu tot cu os)
sare de mare
1 lingura de rozmarin proaspat tocat
1/2 lingura de seminte de fenicul
5 catei de usturoi
4 frunze de dafin
2 linguri ulei de mesline
oase de porc taiate
5 tulpini de telina tocate mare
1 morcov mare tocat mare
1 ceapa mare tocata mare
Puneti carnea pe un tocator si frecati crestaturile cu putina sare si rozmarin tocat, incercand sa le patrundeti bine. Intr-un mojar, zdrobiti cu pisalogul semintele de fenicul, apoi usturoiul si restul de rozmarin si frecati carnea cu acest amestec (nu soriciul, caci se va arde). Puneti carnea intr-o tava mare de copt, impreuna cu otetul balsamic, frunzele de dafin si uleiul de masline. Lasati-l deoparte aprox. 1/2 ora sa se marineze.
Intre timp, incalziti cuptorul la cea mai mare temp. si rumeniti oasele. Puneti carnea direct pe gratar, in partea superioara a cuptorului. Adaugati oasele rumenite si legumele in marinata balsamica ramasa, turnati 570ml apa si puneti totul in cuptor, sub carne. Pe masura ce sa face carnea, toate sucurile din ea se vor scurge in tava. Acesta va fi sosul; de asemenea pe carne se vor vedea frumos urmele de gratar.
Carnea se va face cam intr-o ora. Dupa 20 min., reduceti temp. cuptorului la 220 grade. Dupa ce este gata, scoateti carnea din cuptor, asezati-o pe un platou acoperit cu o folie de Al, pt. a-i pastra toate sucurile. Lasati-o deoparte cel putin 10 min.
Sosul
Puneti oasele si sosul din tava intr-o cratita mare. Adaugati niste apa in tava in care au fost oasele si legumele, deoarece pe fundul ei raman niste resturi pastoase, lipicioase, care sunt foarte gustoase. Fierbeti din nou, razuiti apoi toata bunatatea de pe fundul tavii si puneti totul in cratita. Aduceti la fierbere, agitand din cand in cand, indepartati uleiul, grasimea sau spuma de deasupra, apoi treceti continutul printr-o sita si aruncati toate legumele si oasele. Lasati-l sa scada si asezonati dupa gust.
Asta e varianta originala. Eu am folosit pulpa de porc ca asta am avut si fara oase. La sfarsit eu am dat toate legumele prin blender ca mi-a parut rau sa le arunc. Telina eu am folosit doar 2 felii din telina de-aceea uriasa. A iesit fff, bun. Ca si garnitura - cartofi piure.
LE: mii de scuze fetelor cu dieta (carora dealtfel ar trebui sa ma alatur si eu)
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor