Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 7
babymom75 spune:
Ada, ma sperii! N-ai dat niciun semn de viata azi! Cum mai sunteti - la Teo ma refer? E chiar asa grav??
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
ratonelu spune:
beeeyy...roxx..nu stii ca nu trebuie sa mancam seara...hai, spune pas, inghite in sec....si bea o cana de apa!
rox, hai c-acu arunc io cu rosii in tine...lasa sal...oricum e de mizerie la prof...si nu cred c-are leg cu comportamentul lor, bun ori rau!(vezi, d-aia nu-ti dau io tie nici macar o amarata de ..clatita...)
babymom, nu cred ca trebuie sa-ti fie rusine.fiecare isi alege meseria pe dcare si-o doreste....si unii isi fac treaba , altii nu! atat! eu nu cred ca trebuie sa generalizam sau sa ne fie rusine...in niciun domeniu!
moama....ce "sfatoasa"...suntparca nu sunt io...
ps.s-a dus castigu'meu....si io care vroim sa va fac cota parte la fiecare...
angelynna82 spune:
Carla sper sa nu mai faceti febra , daca persista febra ar trebui sa te duci direct la spital, sa arunci si pe aici o negresa dau la schimb musaca
Cristina ma bucur ca sunteti mai bine
Laureta, Bianca cum se mai simte?
Ada, un semn si de la voi
Copilul meu doarme, dupa ce a infulecat cartofi din musaca si prajitura cu mere plus un de lapte
Am o parere proasta despre IOMC, cat am stat internata cu Crina anul trecut de Craciun ne-a vizitat de 2 ori un medica in 3 zile de internare, medicamente am adus de la mine de acasa iar la plecare am luat cadou un virus de la ei, care a fost tratat cu antibiotic, curatenie nema (cel putin in aripa unde am fost noi), laptele nu aveam voie sa il pregatim noi ci doar cei dela bucatarie, daca bebe mai vroia un biberon trebuiau duse tratative, salon cu 6 paturi fara grup sanitar (la fel de jalnic), jalnic spital si uite asa am plecat pe semnatura acasa si mi-am facut copilul bine tot eu
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
ratonelu spune:
io nustiu nimic de Anda..
ce se intampla?
na, daca sutn neserioasa si nu mai citesc tot....
sabinel spune:
de azi ingrosam si noi randurile muciosilor. pai se putea altfel? suntem solidare. amalia e fantana de muci. cine mai doreste cine mai pofteste?
Sabina si Amalia
ratonelu spune:
am si botezat-o....la Ada ma refer...
angelyna, vezi mai sus ce mesj i-am dat lu' Rox...ca sa vezi ce ..darnica sunt! o data fac si io prajituri si sariti toate..
sasha a inceput sa planga o data la 5minute...ma bag langa el in pat...sper sa dormim.
(nu mai doarme decat cu noi in pat, ne-am dus! )
subscriu l parerea despre IOMC...dar noi stam aici la 2strazi...am mers de multe ori la camera de garda...internati niciodata. am fst de cateva ori si la Grigore Alexandrescu si mereu ne-au trimis la IOMC....ca de asta apartinem noi si ca oricum, de-ar fi sa ne internam...aici o s-o facem. misto sistem in Romanica!
babymom...doct de la IOMC ne-a zis sa revenim daca febra persista mai mult de 4zile...ce parer ai despre asta?adik nu e mult 4zile..mie asa mi se pare...
ratonelu spune:
sabinel, stai domle in banca ta...ca ne suparam..
(auzi...io ii mai pov soatei, cand nu suntem divortati, despre ce scrieti voi...si mereu cand ma refer la tine spun...ca"stii,fata aia de nu mai nastea.."..cred ca ti-am mai spus)
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu sabinel, stai domle in banca ta...ca ne suparam.. (auzi...io ii mai pov soatei, cand nu suntem divortati, despre ce scrieti voi...si mereu cand ma refer la tine spun...ca"stii,fata aia de nu mai nastea.."..cred ca ti-am mai spus) carla,mami de putoiu sasha |
mi-ai zis, idem si aici, numai ca tu esti fata aia care-a nascut in aceeasi zi cu mine ce conteaza ca in ziua aia am nascut 4?
Sabina si Amalia
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu babymom...doct de la IOMC ne-a zis sa revenim daca febra persista mai mult de 4zile...ce parer ai despre asta?adik nu e mult 4zile..mie asa mi se pare... carla,mami de putoiu sasha |
Nu e prea mult pt. ca in evolutia normala a oricarei afectiuni resiratorii virala/bacteriana, febra persista mai multe zile. Tu sa ai insa grija sa nu o lasi sa salte de 39,5. Mie personal imi place sa recomand baia racoritoare ca prima masura de scadere a temperaturii - scade febra rapid pana apuca sa-si faca efcetul si antitermicul. Sanatate si somn usor!
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
lavida spune:
babymom, uite aici reteta de spaghete cu sos de cascaval, citat din mesajul lui nocom:
"Iti dau cantitatile pentru 4 persoane adulte.. noi asa facem de obicei...
Fierb o cutie/punga de spaghete. Separat fac sosul. Topesc 1/2 pachet de unt, in el pun 6 feliute de cascaval hohland din ala special pentru hamburgheri (sti, cu feliute impachetate separat in plastic...) Amestec incontinuu ca sa nu faca feliutele de cascaval cocoloase, apoi adaug cam 500 ml smantana grasa. Pun sare si piper, las 1 minut si apoi iau de pe foc. Daca vrei poti pune si bucatele de sunca in sos....
Nu le amestec, caci s-ar putea ca sosul sa nu fie de ajuns pentru atatea spaghete. Isi pune fiecare in farfurie portia de spagehete si isi toarna sos cat vrea!!!
Sosul e gata in max 10 minute, iar spaghetele in 15.....
Pofta mare"
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)