Bobocei de sept-oct 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babymom eram aproape sigura ca nu sunt roz. Doar ca erai asa convingatoare cand ai scris ca am zis mai asa o fi. Eu am lucruri roz la Dimitri. I le dau pe dedesubt sa zic asa dar acum de exemplu doarme intr-un overall roz foarte fancy. O sa doarma ca deocamdata face patrule pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

p-aci

Babytza multa sanatate mamei tale si ma bucur ca e ok cu analizele

Eva e tare scump Noah

Lumi eu am aparat de aerosol de la Omron, dupa mine cam galacios si intradevar termini cu aerosolii ceva mai tarziu, dar este fff bun

Anamona imi pare rau de intamplarea cu bona , sper sa rezolvo

Piolica felicitari pentru olita

Ada multa sanatate lui Teo

Bitza votat Bighidel si ma bucur ca va simtiti mai bine

Anca, Crina mai are perioade cand papa doar fin, acu’ depinde cat de tare o dor gingiile

Xor degeaba ii dau eu cu diverse ca tot nu trece, mai rau se agraveaza , asta seara am spalat-o cu apa si bicarbonat diluat si i-am dat cu Nivea care stiu ca ii face bine, daca si maine dimineata e la fel, cumpar Neopreol. ici multi multi

Babymom sa le poarte sanatos

Ramo sper sa te simti mai bine ic multi

Cristina nr de lot e 3033 , eu nu am apucat sa ma uit

Kllemi

Dya ma bucur ca va simtiti mai bine

CD ne sa fie bine maine si sa nu fie ceva grav

Sunt rupta, de dimineata incontinuu robotesc (bine ca am scapat azi de mancare), am spalat si uiteca ne apuccam de renovari in bucataria friguroasa , mai nasol e ca avem doar azi ,maine si poimaine pt asta..resyul zilelor e gascala munca

Sper sa apuc sa intru maine

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

seara buna! alarma falsa cu raceala, se pare ca a fost doar un episod mucios. e bine mandra, eu tot pe nas vorbesc si-am o tuse de am senzatia ca-mi scuip plamanii (scuzati imaginea). sunt pe stodal de 3 zile. si pentru ca i-a luat tac-su coarne de ren, am zis sa inauguram putin chestiile.

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

si la noi a fost alarma falsa, in sensul ca nu e bine deloc cu raceala tocmai s-a trezit si se sufoca, se inneca cu muci, a vomat muci de 2 ori si acum tot face ca si cand ar voma dar nu mai are nimic in stomac scuzati detaliile gretoase
la aspirat nu iese mare lucru, mucii sunt in gat, daca e cineva pe faza si are vreun sfat cum sa depasim mai usor noaptea

sabinel am vazut o frumoasa bobocica cu creasta multa sanatate tie

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babymom putem sa facem gascutza de bebelaci cu cizmoace la fel!Sa le poarte sanatos!
Noi inca nu le-am inaugurat afara, din cauza de caldura subita, insa tare mi-as fi dorit azi cand am pierdut una dintre cizmulitzele vechi pe drum si eu aveam mii de pungi de la piatza in bratzele care o tzineau si pe K.
M-am cam chinuit sa o iau de pe jos si sa nu scap nici copilul si nici plasele .Acest episod vine dupa ce acum 2 zile am plecat fara o cizmulitza afara...ahh ce nervi am avut cand am vazut-o descultza si iara a trebuit sa urc 3 etaje sa recuperez nesimtita de incaltzare
Au un sistem de inchidere tare aiurea si ii mai aluneca cate una, dar o trec eu la cizmoace noi roz si mumoase.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

sabinel cat de simpatica e Amalia.Si pe mine m-a impresionat crestutza!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Acestea fiind spuse....hai PA!
Noapte buna puisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
nikolici ai inchis usa dupa tine azi-noapte

pentru toata lumea!

CD, sper ca ati depasit cu bine noaptea!!! imi pare rau, dar m-am culcat pe la 24.30 si n-am mai intrat, ca eram franta aseara
altceva decat ser si aspirat...nu prea-i poti face tu
pe Razvan il aspira dr la cabinet cu o sonda subtire pe care i-a bagat-o si in gurita. el avea mucozitati ce nu curgeau si ii creau probleme la respiratie. eu nu reuseam sa fac mare lucru cu batista, desi o foloseam de 2-3 ori pe zi

Razvan a mai facut febra, dar nu foarte mare, pana ieri, nu mai stiu exact pe la ce ora, oricum, dupa 14.00
dimineata incepuse sa creasca si dr mi-a zis sa nu-i mai dau antitermic sa vedem pana unde creste, asha ca la 10.00 nu i-am mai dat nurofenul si surprinzator, febra a inceput sa scada. se invartea in jurul a 37.4, dar nu mai era peste 38. maximul de ieri, 38.4
dupa medicam de la ora 14, a crescut pana la 38.4, apoi a inceput sa scada...la 18 i-am dat iar antitermicul si s-a culcat pana la 21.30, dar un somn adanc, taiai lemne pe el. cand s-a trezit, avea 36.5.
dupa 22.00, deci dupa emdicamente, a crescut pana la 37.4 si apoi nu i-am mai luat-o ca mi s-a parut ca nu mai are febra si cred ca dezvolt fobie de termometru
numai ca, i-au aparut pe corp niste bubite, neregulate, mici, de la inghinal in sus, pe corp, ajungand pana la gat, dar pe masura ce urca sunt mai rare.
am chemat-o pe vara-mea la 12 noaptea sa vada, ca e asistenta si are si copil care a facut toate tipurile de pojar sau derivate... nu si-a dat seama daca e sau nu ceva de genul, sau o fi o reactie la Ospen, ca scrie si in prospect ca poate da reactii....
nu am putut suna dr ca intra ai de garda si mi-a zis ca isi inchide tel sa se odihneasca...in ideea si ca febra nu va mai creste, dupa spusele ei
asha ca acum astept sa se faca 7, sa o sun...i-am dat celelalte medicamente, nu i-amd at Ospenul la 6, ca e sau nu de la el, daca e roseola tot nu tr antibiotic...
acum, la 6, temp era 36.1
eruptia s-a extins, dar f putin, pe gat
pe membre inca nu e f vizibila (am si un bec cam chir in dormitor), dar parca pe maini ar avea ceva, pe picioare nu
pe fata...parca ar fi cateva puncte pe frunte

concluzie: am scapat de febra, dar am dat de altele...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!!

de la claudinna si muuult de la mine!!!!!!

Off mai claudinna, sper ca nu ati dat in altceva!! Ma bucur totusi ca nu mai face febra, ca aia era mai rea!!!

Noi tot nopti agitate avem.... daria doarme numai la noi in pat, ea se agita eu nu dorm DELOC!!! Sunt cam chiauna!!!

Ada cum ti-e flacaul mare???? De cate ori ma gandesc la el imi aduc aminte cum imi spunea el mie: Ai facut caca!!! Ai facut caca!!! Si eu credeam ca vorbeste despre mine... nu despre el!!

Va doresc un we minunat!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
claudinna sanatate multa lui Razvanel
cd sanatate multa Mikului si sa nu se agraveze

pupici tuturor si un wee-kend cat mai frumos!!!

Mergi la inceput