Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 19
kllemi spune:
aaaaa.... mi-am mai adus aminte de ceva...faza cu cazutul parului, voi nu stiti sau nu vi sa intamplat pina acum ca in fiecare primavara si toamna sa va cada mai mult decat de obicei???? ptr ca de fapt asta este motivul real, el se schimba (stiti voi lupul isi schimba parul.....
), indiferent de cat de mult la-ti tunde, sau ce fel de medicamente lua-ti tot asa se va intampla....eu acum vreau sa zic ca numai la o spalare pe cap scot 3 pumni sanatosi de par plus ce mai cade asa....
LUMI tare mult mi-a placut cortu' dar unde mama n.... sa-l mai pun??....
cam am o casa asa mica...
....cat de frumos vb. tu acolo de huni
si faptul cum te descurci cu ei chiar ca meriti 

.....chiar vroiam sa te intreb eu stau amandoi mereu in acelasi loc?? sau mai trebuie sa te si divizi in doua ca sa stai dupa fiecare...

Daca mai mi-aduc aminte de ceva......revin ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
dyanira spune:
Multumim celor care au intrebat de noi
Andrei e putin mai bine azi noapte a si dormit mai bine am inceput sa ii dau ambroxol si se pare ca ii face bine plus a mai luat Panadol baby.Speram sa fie tot mai bine.De papat papa la fel adica ce ii place lui in cantitati ok ce nu ii place nu vrea deloc
Babytza imi pare rau pt ce va face dr.Si ii doresc mamei tale sa se simta mai bine.
Lumi si eu as vrea sa iau un aparat de aerosoli si mi se pare ca modelul ales de tine Laica e chiar ok.Sa vad cezi ce sotu
Piolica felicitari pt olita se pare ce fetele invata mult mai repede.![]()
Cristina cum e Chamomilla il ajuta pe Raducu???
Babymom multumim pt retea 
Anamona imi pare rau pt ce s-a intamplat cu bona dar sa stii ca la ce ne spui acum de ea nu stiu cum de ai avut curaju sa o lasi cu Thea.Si sa stii parerea mea ca partea cu amarata ca nu are decat 3 milioane pensie nu are legatura cu faptul ca avea carente grave de comportament.Putea sa aiba 3 milioane pensie si sa fie super ok sau sa aiba 10 milioane si sa aiba probleme.
Sper sa gasiti de data asta pe cineva ok ca tare greu sa gasesti o bona ok eu deja ma gandesc cu groaza la momentul in care voi incepe sa caut.
Miruna nu vreau sa comentez ce ai spus pt ca exact cum ai spus tu nu suntem pe aceiasi lungime de unda.Insa iti respect parerea e dreptul tau sa crezi ce vrei si sa actionezi ca atare.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Muuh spune:
anca ce bestial arata Carla in costumul roz.
babymom i-ai luat ghete roz? sau sunt eu ca omuletul asta
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Anamona imi pare rau pt ce s-a intamplat cu bona dar sa stii ca la ce ne spui acum de ea nu stiu cum de ai avut curaju sa o lasi cu Thea.Si sa stii parerea mea ca partea cu amarata ca nu are decat 3 milioane pensie nu are legatura cu faptul ca avea carente grave de comportament.Putea sa aiba 3 milioane pensie si sa fie super ok sau sa aiba 10 milioane si sa aiba probleme. Sper sa gasiti de data asta pe cineva ok ca tare greu sa gasesti o bona ok eu deja ma gandesc cu groaza la momentul in care voi incepe sa caut. |
Diana nu e chiar asa rau: o iubeste pe thea si sentimentul e reciproc
daca nu era o persoana cu care sa iti lasi copilul in siguranta, o dadeam afara demult. noi am venit acasa de multe ori inopinat si totul era in regula. avem de 2 ori pe saptamana o menajera care ne-ar fi zis daca era ceva in neregula ( chiar menajera ne-a zis ca nu o scoate afara suficient).
problemele ei sunt legate strict de comunicarea cu mine si de faptul ca de cand mi s-a prelungit programul, ea a refuzat sa stea in plus si nu o mai vedeam la fata. asta a agravat lucrurile pentru ca am simtit ca pierd controlul la ce se intampla acasa.
CD27 spune:
seara buna bobocime
noi am aterizat de curand de la dr, cu raceala stam bine
e foarte incarcat cu muci dar nu e grav, tratamentul e asta de baza cu tantum verde, spray in nasuc si eurespal
dar totusi ceva nu e ok cu burtica lui, asa ca maine dimineata il intzepam
de ce mi-era teama n-am scapat, avem cateva analize de facut, n-am apucat sa citesc despre ele Ig A,G...banuiesc ca sunt pentru alergii
anamona imi pare tare rau de treaba cu bona, mai ales ca acum chiar aveai nevoie de ea cu programul asta lung, multa bafta sa gasesti pe cineva
piolica felicitari pentru operatiunea olitza si vizionare placuta
babymom am si eu o intrebare
(evident ca la cabinet uit tot ce vreau sa zic/intreb azi nu stiam sa-i zic cu ce ii facem supa
) asa...Mikul dupa enterocolita si-a revenit mai greu si acum are 2-3 scaune normale pe zi si apoi unul diareic sau o data la 2 zile cel tarziu, scaun diareic, ce am uitat sa intreb la dr este daca e posibil sa aiba paraziti intestinali si asta sa fie cauza?
Mami de Mikul Robert Constantin

piolica spune:
Lumi, i-am vazut pe huni in cort, wow, ce draguti sint. Imi place mult, mult poza nr. 0910! Sint atit de expresivi.
Pupici la toata lumea, noi ne bagam la un flash forward.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh babymom i-ai luat ghete roz? sau sunt eu ca omuletul asta ![]() Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
I-am facut si o poza omuletului, pe care atat de mult la obosit shoppingul, ca de la magazin pana acasa a adormit, desi facem doar 5 min. cu masina.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
kllemi spune:
ratonelule 
imi pare rau ptr. SASHA
sper sa se faca bine cat mai repede, iar cu spitalul
"de la al cu botosei pin' la cel cu patrustrei"....e o vb. din popor si sa sti ca merita ptr. copilul tau sa ii omori pe toti 
anamona imi pare rau ptr. bona, sper din tot sufletul sa gasesti pe cineva cat mai repede si de incredere bineinteles.......cunosc pe cineva,(cu bani) care pina acum de la inceputul anului a schimbat cred ca vre-o zece bone, si nu din cauza ca nu aveau incredere ci ptr, ca la un moment dat isi dadeau in stamba, dupa ce mergeau in concedii cu ei pri te miri ce tari, stateau la ei in casa nu plateau absolut nimic, mancau numai bunatati, dar ce sa mai zic, exact cum spuneai tu faceau practic parte din familie, si ele la un moment dat cand probabil credeau ca sunt indisponibile faceau tot felul de magarii, de ex: una a fost cu ei in concediu asta vara, in turcia la un hotel de 5 stele unde ei se duc mereu si sunt foarte cunoscuti acolo, un hotel foarte bine asigurat avand in vedere ca acolo vin numai dintrastia cu bani multi, iar ea ce a zis SA FURE SI EA UN TEL. MOBIL UITAT PE UN SEZLONG evident ca a fost filmata.......ce sa-ti mai zic, nici nu mai sti in cine sa ai incredere........hai ca te-am plictisit prea tare 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babymom75 spune:
CD, e posibil. Fa-i un ex. coproparazitologic si daca nu iese nimic, inseamna ca pur si simplu mucoasa lui intestinala se reface mai greu. Eu i-as da o perioada mai lunga Biotics.
Eu de ce n-am putut sa vad pozele hunilor? Ma ajutati va rog? Lumi?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
CD27 spune:
merci babymom
am o lista tip si dr a bifat cateva analize, asa ca o sa bifez si eu coproparazitologic, doar nu s-o supara nimeni, ca eu le platesc![]()
si eu vreau pozele hunilor
sa vezi ce-mi fac de lucru incercand sa-i ghicesc
Mami de Mikul Robert Constantin