Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 18
babytza spune:
Ramo nasoala e starea de rau de la fiere ...am trecut si eu prin asta. Pana la urma am scos-o , ca tare ma mai enerva ![]()
Glumesc, era plina de pietricele . pupici sa iti treaca 

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
Ramo, pupici, multa sanatate!
babymom, marimea 20, zici? Moama, si cind ma gindesc ca Elsa deja poarta la pantofiori 21... ce sa mai zic de cizme! I-am luat niste ghetute neimblanite marimea 22, ii sint putin mari, insa cu doua perechi de sosete sint la fix. Fetita mea o sa traiasca pe picior mare.
laureta, multa sanatate lu' Biancu - miau. ![]()
saru'mina pt felicitari ref olita, hmmmmm, tare mi-e teama ca azi a fost o intimplare.
ati facut download la ep 7 din flash forward? eu, da. abia astept sa-mi vina soata (azi a scapat, nu s-a mai dus la Paris) sa bagam un Flash forward. Ne-a prins serialul asta rau de tot.
Mamica fericita de bebelina Elsa
baby_boy spune:

Raducu e la plimbare si eu am pus de o mancarica de fasole verde cu piept de pui.
Noi nu mai mancam mancare pasata de ceva timp..la ciorbite rad legumele pe razatoare..si la fel cum mancam noi ciorbita o mananca si el. Carnita o toc cu cutitul marunt. Insa...am observat ca nu mananca atata de mult pe cat manca pasata...si azi am facut un test..i-am blenduit mancarica....si a mancat muuuult mai mult...deci...nu stiu cum e mai bine.
Dupa mai bine de 2 saptamani de pauza..azi Raducu a papat iaurt
Destul despre noi![]()
A salvat cineva lotul ala de la Nazomer care nu era bun?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
anamona spune:
Ada, multa sanatate lui Theo, din ultimele pagini mi-am dat seama ca are multa nevoie. Refacere rapida!
La doamna din Chitila ma refeream, pe moment nu mi-am adus aminte, abia cand ai scris am realizat. Mai e disponibila?
Nocom, ultima solutie ar fi sa recurg la anunt la agentie/ziar, as prefera sa merg pe recomandari in prima faza. Acum 6 luni a venit o cucoana prin agentie, tocmai din satul in care traiesc si imi cerea 16 milioane si nici nu era de acord sa faca de mancare......
Ma intrebati cum am raams fara bona....simplu, i s-a urat cu binele
Singurul lucru pentru care am indurat-o era ca parea sa iubeasca pe Thea si se purta dragastos cu ea. Dar asta nu insemna ca din PROSTIE nu facea si belele: nu o scotea afara suficient, nu ma suna niciodata daca intampina greutati cu Thea (cand cu rubeola a facut temperatura 38 si nu a sunat, in datile in care nu manca la fel) si avea inititivele ei de multe ori cele mai proaste. Plus ca era tampa. Nu mai intru in detalii ca ma enervez....
partea cea mai nasoala e ca sufera de mania persecutiei si e labila psihic: nu puteam sa ii fac nici o observatie ca incepea sa planga. Iar din cauiza ca era tampa nu intelegea o iota canmd ii ziceam mai cu manusi.
Mai nou de bine ce ii era, incepuse sa ne raspunda dispretuitor. Ieri nu m-am mai stapanit si dupa ce m-a luat la 3 pazeste cu un raspuns in 2 peri, am intrebat-o cat se poate de frumos ce se intampla cu ea. daca are necazuri acasa, ce se intampla de la un timp ca o vad apatica la munca. Mi-a raspuns la fel de urat si nu m-am mai stapanit.
Nu o mai lungesc, azi de dimineata nu a mai aparut.
aaa, si ieri a fost zi de leafa....ma asteptam sa imi faca vreo mizerie dar am decis sa nu imi bat joc de ea si sa ii aman salariul.
si cand te gandesti ca e o amarata, are 3 milioane pensie.....o primisem in casa ca pe o membra a familiei
babymom75 spune:
Imi pare rau Anamona: din pacate, de prostie n-o vindeci...
Cu serviciul n-ai rezolvat nimic?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
300 spune:
Anamona bafta mare la gasit de bona. Imi pare rau ca s-a intamplat asa.
Piolica
. Lasa ca nu e obligatoriu sa aiba ditamai picioarul daca poarta acum 21.
Cris sa stii ca de-asta am trecut si eu pe meancare pasata. Imagineaza-ti ca pasat mananca de bine de rau cam jumate dintr-un borcanel. Nepasat manca efectuiv cateva lingurite. Era peste nervii mei sa stau asa. Dar voi mancati cel putin.
Noi il toot asteptam pe tati. Anda a tusit scurt. De unde frate am evitat toti mirobii posibili, vrand-nevrand. Sper sa n-aiba nimic. Si... cred ca biata vede ca e ceva in neregula, a si dormit de doua ori. E drept ca daca eu eram in pat probabil somnul a fost mai apetisant.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
anamona spune:
Babymom, cnu am vb inca cu cxei de la servici...e o situatie tare complicata acolo
as vrea sa astept raspunsul de la ITM ca sa am ceva la mana atunci cand abordez subiectul
anamona spune:
apropo de microbi si gripa noua
am primit scrisoare de CMU cum sa ne ferim: printre sfaturile clasice, scria acolo ca e bine sa facem gargara cu apa calduta cu sare de cateva ori pe zi. Cica efectul microbilor e la fel de devastator in faza incipienta asa cum e Tamiflu atunci xcand avem infectie.
Similar, sa ne punem din aceasta apa sarata si in nas, impinge microbii in stomac unde sunt anihilati natural.
sa caut pe mail scrisoarea si o sa copiez exact ce scrie acolo
anamona spune:
Revin
- Frequent hand-washing (well highlighted in all official communications).
- "Hands-off-the- face" approach. Resist all temptations to touch any part of face (unless
you want to eat, bathe or slap).
- Gargle twice a day with warm salt water (use Listerine if you don't trust salt). H1N1 takes
2-3 days after initial infection in the throat/ nasal cavity to proliferate and show
characteristic symptoms. Simple gargling prevents proliferation. In a way, gargling with salt
water has the same effect on a healthy individual that Tamiflu has on an infected one.
Don't underestimate this simple, inexpensive and powerful preventative method.
- Similar to 3 above, clean your nostrils at least once every day with warm salt water. Not
everybody may be good at Jala Neti or Sutra Neti (very good Yoga asanas to clean nasal
cavities), but blowing the nose hard once a day and swabbing both nostrils with cotton
buds dipped in warm salt water is very effective in bringing down viral population.
- Boost your natural immunity with foods that are rich in Vitamin C (Amla and other citrus
fruits). If you have to supplement with Vitamin C tablets, make sure that it also has Zinc to
boost absorption.
- Drink as much of warm liquids as you can. Drinking warm liquids has the same effect as
gargling, but in the reverse direction. They wash off proliferating viruses from the throat
into the stomach where they cannot survive, proliferate or do any harm.
kllemi spune:
buna seara, frate, daca poate omu' sa tina pasu cu voi,vre-un pic.....
, nu stiu ce are copchilul meu ca de 2 seri ma cam uimeste cu somnu' de ex :alataseara sa culcat la 9,nu mai putea era praf, nu mai dormise de la 2, am zis ok or sa fie mai multe treziri.....asta e...da de unde, sa trezit la 12.30 si cand crede-ti ca sa mai culcat??....exact...la 3 dim. 
.....aseara de ex: nu mai dormise de pe la 4 cand crede-ti ca sa mai culcat???....tocmai la 2 dim. 
deci ma uimeste cat a inceput sa reziste....nu mai poate, e rupta de somn, dar parca zici ca cine stie ce pierde daca se culca..![]()
EVA uuuuaaaaauuuu cati membri sunte-ti in familie, cred ca este foarte frumos de sarbatori al voi.....imi place faza cu regulamentul...![]()
ANGELINNA

BABYTZA mi-a placut tare mult videoclipul cu copilul chinez sau ma rog ce nationalitate era.....chiar ca ar trebui sa luam lectii 

Eu acum incerc sa aduc aminte de ieri, ce am citit, ca acum nu am avut timp deloc sa reiau de unde am ramas, am trimis copilul un pic la bunici pina ma usuc si eu la cap, ca de sunt o doamna mi-am pus bigudiuri..![]()
...poate reusec acum sa mai recuperez si poate cine stie....va raspund si eu maine....![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)