Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 17
Nocom spune:
Ada stiu ca suna banal, dar eu chiar iti doresc multa putere si rabdare s atreceti peste acest episod neplacut de tuse/febra
Anamona eu nu stiu nici o bona disponibila, dar, cand am cautat eu bona, pe langa agentiile specializate am apelat la ziar. Am dat anunt in Romania Libera luni si miercuri si persoana potrivita am gasit-o chiar in urma anunturilor din ziar, nu prin agentie! Bafta sa gasitit repede persoana cautata pt ca stiu ca este fff stresant sa sti ca nu ai cu cine lasa copilul in cateva zile...
Anca si noi, si noi! Exact la fel. Intre mese mananca orice, pui direct de pe os, felii de cascaval, paine cu coaja, spaghete de la frate-su din farfurie... dar cand e ora de masa a ei, adica stam frumos in scaunel si mancam, numai fin fin fin, ca altfel se ineaca si vomita!!!
babytza daca tot primesti ca mana goala, venim si noi!!!!! Gasim noi pana maine un motiv!!! 
Daria e asa de haioasa!!! Isi ia cate o carte din biblioteca si se duce in fotoliu se aseaza delicat si rasfoieste cartea!!! Zici ca e un om mare care se destinde dupa o luuunga zi de lucru!!!

Mai nasol e ca carticele subtiri ale lui Matei le cam rupe si Matei imi tot atrage atentia in fiecare zi ca Daria distruge cartile!!! el le iubeste, cand era mai micut si nu mergea la gradi stateam ore in sir si-i citeam. ii placea fff mult, De fapt si acum ii place numai ca vara dupa gradi stateam mai mult pe afara. Abia astept iarna sa ne reapucam de citit!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
Didididi spune:
Lume noua! Bine ati trecut si pe la noi Musette si Xor.
Si asa a zis dr voastra? Hmm.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
laureta
, multumesc. ochisem site-ul lor, deja cred ca m-am hotarat. nu se precizeaza insa, cu aproximatie macar, durata unei etape, stiu ca difera in functie de aparat, de tipul lui (mecanic sau nu), si de cantitatea de substanta introdusa/etapa. in cazul celor de la Omron, (nu stiu daca toate), dureaza destul de mult, cum spunea si nocom. la voi merge repede?
babytza, sanatate multa mamei tale! sper din suflet sa rezolvi cat de repede, tinem pumnii!
ma bucur ca e totul ok cu piciulica! e clar ca e de la maselute.
piolica, bravos ptr olita, s-o tineti tot asa!
musette

, multumesc!! ce face Luca, sunteti ok, nu? baga niste nazdravanii de-ale lui, mi-e dor de el!
sigur ca-ti spun despre aerosoli, eu l-am ochit pe asta http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/, e cel mai laudat pe forumuri, il voi cumpara dupa 18 cand intra indemnizatia. daca nu iti iei intre timp, o sa pot sa-ti dau si impresii despre el.
dya, cum se mai simte Andrei?
Ada, sanatate multa lui Teo!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
Nocom spune:
luminita la Laica timpul este de 5-6 minute. Deci la jumatate fata de omron!!!
Daca la pret nu este diferenta ff mare, merita Lica, daca diferenta e mare, e bun si omron!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
laureta spune:
Biancu pare ok. Luni mergem la dr Stanciu so asculte, doamne ajute sa terminam data
Lumi o sedinta obisnuita de aerosoli dureaza in medie 8-10 min, asa ne a zis doctorul nostru. Depinde si de cantitatea serului bagat.
Eva e un scump piticu, cum alearga el prin toata casa ![]()

mussete
Ada, sanatate multa
claudinna Dya cum sunteti?
babytza bravo pt sumar si copro
anca Carla e o dolofana mey deja
piolica felicitari pt olitza
Aly La multi ani
Bitza bravo ca sunteti bine
andy_g multa sanatate?
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Mai vroiam sa va intreb ceva ... a, da, mai sunt pitici care nu mananca decat pasat fin? Ca piti a mea doar asa prefera mesele principale. Intre mese mai rontaie painica prajita, paste sau ce mancam noi insa in mancarea ei de baza nu se admite nimic cu granulatie mai mare ![]() |
Si noi, si noi! Cu mici exceptii, ii pasez mincarea, ca la 6 luni. Cind mai iau borcanele, nu pot sa iau nici macar de 8 luni, parca se ineaca daca da de bucati.
De fapt, exceptiile sint destule, dar nu la masa propriu-zisa. Adica rontzaie mar, para, morcov, grisine, biscuiti, piine, covrig. E moarta dupa banane, maninca o banana intreaga, merg dupa ea prin casa si Ania musca din ea. Si mai sint pastele, pe care le maninca cu mare placere. Pina acum ii faceam rigatoni, care sint mari, si musca din ele. Acum i-am facut penne si isi baga una intreaga in gura. M-am gindit sa incep de aici, asa ca ii dau aproape la fiecare masa si niste paste. Pe linga asta ii lopatez eu piureurile.
P.S. Anca, e o scumpaaaa Carla. E incredibil de dragutza. Si sa nu te mai aud ca e slaba. Arata perfect, cum ii sta bine unei domnisoare.
babymom75 spune:
Avem cizmulite ca ale Karinutzei-Pisicutzei!!!! Yupii!!
De-acu' poate sa vina iarna.
Nikolici, stai linistita - tot atat e pretul si la magazinul de prezentare. Aveau mai multe modele, de mi-a fost greu sa ma decid, dar pana la urma le-am ales pe cele ca ale voastre, ca erau cele mai inalte. I-am luat mar.20.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
300 spune:
Ally_c la multi ani, sa fii iubita si implinita!
Azi am fost o megaleguma, nici lichide n-am putut bea decat acum spre seara. Acum zac langa mandra care a adormit sugand si incep din nou sa ma simt mai bine.
Si mi-e o sete... si treb sa beau cu picaturile.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
mi-e greata rau de azi-noapte. probabil am abuzat de fierea mea in ultimele zile. Azi-noapte am si baut multa apa rece pe nerasuflate, de-am simtit cum mi se strange stomacul.
aiurea rau ca nu se amelioreaza. Multu de urari.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...