Bobocei de sept-oct 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, si Carla face acelasi lucru insa cu pantofii nostri. Ii aduce pe toti din hol in living si ii imperecheaza. E haioasa foc . Bineinteles ca nu stau mult aranjati si ii regasim peste tot prin casa, adica sub perna mea, pe raftul din baie, in masina de spalat si mai nou ... in toaleta (cizma mea eleganta cu toc)

Multumim inca o data pentru aprecieri . Trebuie sa pun poze cu Carla mai des, imi creste si mie self-esteem-ul de la atatea laude (si chiar am nevoie de un booster zilele astea).

Ada, multa sanatate lui Teo si lui Oadu.

Anamona, sper sa-ti gasesti bona, ce s-a intamplat cu cea pe care ati avut-o pana acum?

Piolica, felicitari pentru "reusita". Eu inca nici nu i-am luat Carlei olita...

Mai vroiam sa va intreb ceva ... a, da, mai sunt pitici care nu mananca decat pasat fin? Ca piti a mea doar asa prefera mesele principale. Intre mese mai rontaie painica prajita, paste sau ce mancam noi insa in mancarea ei de baza nu se admite nimic cu granulatie mai mare

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Anca, vai ce a crescut. I s-au schimbat trasaturile, nu mai e bebelina. Are o fetisoara asa serioasa! Sa fie sanatoasa!

Babytza si noi suntem in acceasi situatie. Pe noi chiar ne si plesneste daca ne mocaim si nu ii dam lapte. Si nici nu stiu pe cine sa ? sa imi spuna ca este asa sau nu.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Mai vroiam sa va intreb ceva ... a, da, mai sunt pitici care nu mananca decat pasat fin? Ca piti a mea doar asa prefera mesele principale. Intre mese mai rontaie painica prajita, paste sau ce mancam noi insa in mancarea ei de baza nu se admite nimic cu granulatie mai mare

Da , noi !!!!! De cand cu maselele ,iar papam numai fin . Mai putin orezul, pe asta il accepta Asa si noi, intre mese rontaim de toate nu ne deranjeaza bucatelele si sa muscam. Dar la masa e musai sa fie fiiiin

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Anca, vai ce a crescut. I s-au schimbat trasaturile, nu mai e bebelina. Are o fetisoara asa serioasa! Sa fie sanatoasa!

Babytza si noi suntem in acceasi situatie. Pe noi chiar ne si plesneste daca ne mocaim si nu ii dam lapte. Si nici nu stiu pe cine sa ? sa imi spuna ca este asa sau nu.

Si noua o dr pediatra ne-a zis ca mancatul noaptea predispune la ulcer si ca sa incercam sa evitam.Acum cat adevar este nu ma pricep dar nici nu ma panichez ca al meu se trezeste noaptea doar cand ies dinti si nu am ce sa-i fac,macar tzitzi sa-l mai aline.Acum sincer nu vad ce poti sa-i faci unui copil care plange noaptea de foame?!

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza am incercat sa iti trimit o poza cu baiatul pt clip, dar am realizat ca nu am niciuna fara barbita de gat. Deci chiar e un balos.

Ce iti este si cu copii, nu numai ca ne scoate papucii si ii pune la loc in picior, de vreo saptamana se catara in spate si ne plimbam pe rand cu el in spate prin casa (asta ca sa fie echitabil, cred ca se se gandeste el ), iar ca sa nu te faci ca nu vezi a invatat si se urca pe canapea singur.

Anamono incearca si da un anunt pe site aici; pe mine m au sunat multe persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica felicitari pt olita!

Lumi am vazut si eu in sfarsit pozele,hunii sunt niste dulci in cortul rosu,sa nu se deoache.Sa-mi spui si mie la ce aparat de aerosoli te-ai oprit ca vreau si eu,te rog.

Anamona da ce s-a intamplat cu bona?imi pare rau,sper sa gasesti rezolvare repede.

Anca ce mult s-a schimbat Carla,a crescut f mult si mi se pare ca seamana si cu tine si cu sotul in egala masura.Si ce costum de ski aveti

Lala am vazut si domnisoarele tale,sunt niste scumpe.

Babytza tin pumnii.Sambata putem sa trecem sa luam ala?vin cu suc de data asta

Ada sanatate lui Teo si tie putere sa rezisti

Fug ca s-a trezit baiatu'

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

uff din ce in ce mai multi copilasi si parinti bolnaviori....multa sanatate va doresc tuturor!
Babytza - sa dea DD sa rezolvi azi cu reteta/medicul cu pricina. Multa sanatate mamei tale...
Ange - cum mai e cu iritatia? In caz extrem poti incerca Neopreol (asta folosesc la noi in maternitate in iritatiile severe) sau Canesten...
Am citit pe sarite, timpul trece prea repede pentru mine...
Andy - capul sus mamico, oricum ar fi, vei gasi cea mai buna solutie...mergi si vb cu psihologul, nu are ca sa iti strice nici tie nici lui andy...iar apoi, in functie de sfatul psihologului, il muti sau nu (iti vei da seama daca este o antipatie din partea inv sau nu) (eu mi-as alege un alt psiholog, nu cel din scoala...)
Intrebai cum sa-i prezinti copilului intalnirea cu psihologul....nu stiu...spune-i pur si simplu ca este o d-na care il place si vrea sa-l cunoasca, sa afle mai multe despre el...nu stiu ce sa spun
Cam atat mai stiu din ce am "frunzarit"...deh...neuronul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

si anda mananca pasat dupa o perioada in care a acceptat bucati.

azi de ex a mancat cateva linguri de ciorba pasata dupa care a mai mancat singura vreo 3. S-a suparat ca n-am lasat-o sa verse si in pat si la revedere.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Babytza tin pumnii.Sambata putem sa trecem sa luam ala?vin cu suc de data asta

Daca aduci suc te bat In principiu suntem acasa, dar vb la tel inainte

Mergi la inceput

A venit tati cu rezulatatul la sumar urina si la coprocultura : totul e ok !!!!!!!!! Mai avem urocultura , luni e gata

Nu cred ca mai merg azi la spital ca mami nu e bine si sotul nu poate ajunge asa devreme sa stea cu David....o lasam pe luni

Dididi si daca e cu bavetica ce ? Nu e haligant ?

Haideti fetelor cu pozele alea , va rog

Mergi la inceput