Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 15
anamona spune:
Hei,
sunt in urma cu 2 capitole...
M-a ajuns oboseala din cauza serviciului si nuam mai tinut pasul
sunt cam necajita ca m-a lasat bona si nu am cu cine lasa copilul. Astazi a ramas sotul, sapt viitoare ma va ajuta mama dar mai mult nu stiu daca ma mai poate ajuta.
daca stiti pe cineva dornic si care sa stea de preferat in sectorul 6, eventual militari v-as fi tare recunoscatoare.
Ada,
ziceai mai demult De o doamna de prin Crangasi? Mai e disponibila?
piolica spune:
Anca, ce par frumos are Carla! Imi place f mult de ea in poza in care-si tine degetul la gura, parca s-ar intreba in sinea ei- ce prostie sa mai fac??? E super dulce!
Iar pozele in cosmonaut sint super, cred ca o se rostogoleasca la greu pe derdelus in el.
Azi dimineata eveniment nemaipomenit: Lizuca a facut caca la olita. I-am propus olita mai mult in joaca, eram sigura ca nu o sa faca nimic, mare mi-a fost surprinderea cind am constatat ca ea se pusese deja pe treaba. ![]()
Mamica fericita de bebelina Elsa
gaia.nevia spune:
salutare.
ultima data am citit cand am si scris, pe la mijlocul cap trecut... si nici nu apuc sa recuperez, asa ca scuze pentru ca am sarit o gramada.
Am avut a doua noapte alba cu Teo... la culcare aseara 39.5, sub antitermice la 4 ore de data asta... plus o agitatie si o frenezie de ne-a alergat prin toata casa pana la 12.30... poate de la Ventolin, habar nu am.
S-a trezit cred din ora in ora, daca nu mai des, asta dupa 12.30 cand a cazut epuizat. Eu am dormit de la 12 cand m-am dus cu Radu dincolo, ca sa il pot culca in liniste, si am adormit langa el pana la aproape 1 si asta mi-a fost.
Asa ca sunt varza.
Nu mananca, nu vrea sa bea, cu greu l-am tentat cu niste paste si un Tedi.... in fine.
Am fost cu el la CMU azi, e ok pulmonar, deci nu e cazul de radiografie... si ramane sa asteptam. Are rosu in gat si tuseste ca naiba.
Anamona, imi pare rau dar nu mai tin minte. Ultima data mi-a zis o prietena de o tanti din Chitila, care era si fara experienta, zicea ca e doar de incredere. De cea din Crangasi nu mai tin minte...
Sper ca sunteti toti bine
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Eva, ce dulce e Noah cum te alearga el prin toata casa . Iar pastele tale arata yummy ![]() Anca & Carla (13.08.2008) |
pupicei
papa lui preferaata asta este: Farfalle integrale cu un sos facut de mine, adica ceapa+usturoi calite bine in ulei de masline si stinse in sos tomat + piept de pui. Ar manca asta zilnic, dar cu alergatura, nene, nu asa. Daca ii dau altceva nu intra in guritza, sigileaza buzele. Asa ca improvizam pe baza de paste.
edit:Bitza

Eva & Luca Noah (08.09.2008)
piolica spune:
Ada, multa sanatate lui Teo! Si tie mult curaj! Si multa cola, cafea sa rezisti! 
Anamona, tinem pumnii sa gasesti repede o bona buna pentru Thea.
EvaF spune:
Fi-miu se joaca si danseaza pe Maria McKee-Show Me Heaven, e melodia lui preferata de cand e mic, de aceea am pus-o si in montajul lui de 1 an. Cum se opreste melodia tipa, iar o vrea
. E haios rau. Mi-a insirat in tot livingul numai tampenii din dulapul din baie, le aliniaza asa si apoi se enerveaza si le deranjeaza, e Hiroshima la mine.
Noi trebuie sa iesim pe afara sa caut un cadou pentru o prietena la a carei aniversare mergem maine seara, sa imi tineti pumnii sa gasesc "ceva", orice "ceva", sa fie f frumos ca nu am nicio idee.
OOOOOffff, Ada, multa sanatate lui Teo!
Anamona, eu chiar nu stiu sa te ajut. Sper sa depasiti cu bine situatia si sa gasiti o bona cumsecade.
Va pupez si vb mai pe seara.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
tzitziri spune:
Anamona, imi pare tare rau pentru situatie....nu ai primit nici pana acum raspuns de la ITM legate de cele 6 ore?Adica macar sa mai salvezi ceva timp![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Hello fetelor 
Am avut o noapte linistita, cu o singura trezire de papa pe la 2. Apoi a dat alarma la 7
Am ieit si noi in parc , am profitat de vremea superba. Nici cafeaua nu am baut-o sa nu pierd cumva soarele
ne-am regasit cu gasca de mamici si pitici , a fost super dragut !!! Si cica mai tine cateva zile soarele cu noi !!!!
Nu am primit inca raspuns pentru pastilute , asa ca eu zic sa mia asteptam. Luni insa, cel tarziu ma gandesc sa facem comanda 
Anca am vazut frumusete de fata 
Moaaa ce par i-a crescut !!! E superba !!! 
Lumi abia astept sa vad si hunii in cort, inca nu am deschis mail-ul 
piolica felicitari pentru olita 

Ada ma bucur ca nu e nimik la plamani
Imi pare rau de noaptea voastra 

Fug dupa pitic, ca nu sta locului o secunda
Nu am mai mers dimineata cu mama la spital ca nu se simte bine deloc.
Pe seara merg eu la spital sa vorbesc personal cu dr sa vad ce putem face sa ne dea reteta , asta inainte sa ma vedeti la stirile de la ora 5
Sa imi tineti pumnii 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didididi Andy si noi am zis la fel ca tine, dar dr ne a recomandat ca sa ne luam o sapt concediu si cand vrea sa pape sa-l leganam . Cica trece foamea dupa ce-l "dresezi" asa. Nu mai zic ca soacra mea i-a pov sotului ca nu stiu ce nepot al nu stiu carei vecine din cauza ca manca noaptea a ajuns cu bila lenesa, cica zisa de un dr de la un spital din Buc. Mie mi s-a parut aberatie, dar acum veni si a noastra dr tot cu o chestie de digestie. |
Wooow nasol daca au dreptate, ca eu nu stiu cum as putea sa il dezvat pe pitic de bibe-ul de noapte. Pai el urla de ne sparge timpanele in minutul necesar pregatirii lapticului, cum a s putea sa nu ii dau deloc ??? Sa il iau sa il legan in loc de papa.....hi hi hi ...pai ma bate

Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
babytza, multa sanatate mamei tale! Mult succes astazi, sa rezolvi cu doctora. Pupici

Anca &