Bobocei de sept-oct 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Anca, unde ai ascuns pozele cu Carla? Tot timpul sunt defazata, nu mai zic ca sunt unele poze/filme pe care nu le vad de la birou.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Uite aici

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Multumim tuturor pentru aprecieri

Babymom, de Craciun cred ca venim in Bihor, la strabunica Carlei (in Beius). Si tare m-as baga vreo 2-3 zile si la Stana de Vale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

babymom wow ce faina e zona aia de care spui, noua ne place mult, am fost la o pensiune in Gārda unde ne-am simtit tare bine.....vai ce as mai vrea sa ajungem si anul asta....poate la ski pe acolo

Andy_g, ca sa vezi ce ciudati sunt oameni... Noua ne place mult, chiar foarte mult la voi la Toplita. Asa ca... facem schimb? Voi la noi si noi la voi ?

Anca, pt. schi iti recomand totusi Arieseniul - e partia mult mai bine intretinuta, plus ca nu e departe deloc de Beius.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

ALY_C
Mai intra pe aici ca ne e dor tare de tine!!!

Ce nora scumpa am vazut!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Si pt ca nu am mai pus de multisor un filmulet cu noi, iata cum mancam noi, din fuga. E lungutz dar distractiv rau filmul!!! Speedy Gonzales la masa!!! numai energie in funduletzul asta!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Piolica, m-am tot gindit la mailul cumnatei tale. Initial mi-am zis ca-i aiurea, dar m-am gindit mai bine si, pina la urma, mi se pare destul de fair. Stiu ca nu e DELOC stilul romanesc. Stilul romanesc e sa iei cadouri de rahat pentru tot neamul, in cele mai multe cazuri cumparate in ultimul moment, in ambuscada consumatorista de dinainte de Craciun. Si sa nu spui niciodata daca ai vreo problema financiara - deh, obrazul! Dar pentru occidentali cred ca e ceva firesc. Iti dai seama, n-o cunosc pe cumnata ta si realizez ca tonul mailului si caracterul ei in general (pe care tu le stii) au contribuit mult la reactia ta, dar mesajul in sine nu mi se pare nesimtit.

Cred ca ai dreptate cind spui ca romanul nu o sa se vaite niciodata ca are pb financiare, dar sa stii ca de cind sint intr-o familie franceza, anul asta de Craciun se vor face 10 ani de cind i-am cunoscut, nu mi s-a mai intimplat sa traiesc asa ceva. Poate ca asta e doar inceputul. hihihi!

Stii cum e, tonul face muzica. Iar modalitatea prin care ne-a anuntat lasa rau de dorit.

Eu cind fac un cadou il fac cu toata inima, imi place sa vad cum persoana care il primeste se bucura, daca pentru ea nu e la fel, atunci mai bine sa nu ne mai faca niciun cadou. Iar pb finaciare ei nu au, chiar as spune ca fac parte dintr-o clasa instarita, insa vad ca ea e foarte egoista si avara. (fratele sotului nu e asa, se pare ca ea este cea care ia deciziile in casa aia, inclusiv pt familia lui...)
O sa fie destul de aiurea pt ca noi toti le vom face cadouri, plus de asta pe 25 dec e ziua sotului ei, deci un alt motiv de petercere si voie buna. Mai e si ziua fetitei cumnatei din Canada, deci o sa fie o mareeee petrecere. Mi se pare meschin ca fac astfel de economii, in conditiile in care noi pe 13 dec mergem la botezul fiicei ei, iar ei nu s-au gindit o clipa ca noi va trebui sa platim bilete de tren si pt botez si din nou pentru Craciun. Iar in decembrie pretul biletelor la TGV ajung la cote maxime. Ca sa nu mai spun ca cei din Canada platesc 2 bilete jumate de avion pina in Franta! dar unii 'asa e'!!!!, mai nesimtiti.
Ma mir ca nu i-a scos si pe bunici de pe lista cu cadouri, poate la anu'!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna feteleeeeeee

VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA

VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
sunt deja 21 de mii

VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!!
Lucas e bine,nici urma de muci,l-am "monitorizat" toata noaptea-fara febra,deci e bine!!Multumesc tuturor de urari!
Alina(Aly.c) va pupa pe toate si va multumeste de urari!
Anca o scumpete e Carla!Si mie mi-a placut tare cosmonautul!
Eva super Speedy!
Carla multa sanatate puiului!Asteptam vesti bune!
Lala pana la sfarsitul lunii se vaccineaza in Romania si copiii impotriva AH1N1(se importa vaccinurile)

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza sper ca s-a rezolvat cu mama ta!
Am scos Bighideanu din spital!Multumim de voturi!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Eva, ce dulce e Noah cum te alearga el prin toata casa . Iar pastele tale arata yummy

Bitza

Mergi la inceput