Bobocei de sept-oct 2008 (213)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ally c!! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri alaturi de cei dragi! Sa ai o zi minunata!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

vreau sa cumpar aparat de aerosoli. imi puteti face o recomandare? citesc despre cele cu ultrasunete, ca sunt mai silentioase. sunt si mai scumpe, dar isi merita banii??? pliiiz, sunt in ceata rau...

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

luminita eu am aparat de aerosoli Omron. Isi face bine treaba, nu e fff galagios, insa dureaza destul de mult o repriza de aerosoli, intre 8-13 minute in functie de cantitate ade substanta.... Am avut prilejul sa incerc aparatul nasei noastre, un LAICA, fffff silentios si ffff rapid!!! Habar n-am cat cota, dar daca ar fi sa aleg acum sigur l-as alege pe ala!!! De alte modele nu stiu nimic, nici macar din experienta altora...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lumi, pls, pentru o baba chioara, mai pui link-ul cu pozele hunilor? L-am ratat :(

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ale mele zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Anca, unde ai ascuns pozele cu Carla? Tot timpul sunt defazata, nu mai zic ca sunt unele poze/filme pe care nu le vad de la birou.

Andy si noi am zis la fel ca tine, dar dr ne a recomandat ca sa ne luam o sapt concediu si cand vrea sa pape sa-l leganam . Cica trece foamea dupa ce-l "dresezi" asa. Nu mai zic ca soacra mea i-a pov sotului ca nu stiu ce nepot al nu stiu carei vecine din cauza ca manca noaptea a ajuns cu bila lenesa, cica zisa de un dr de la un spital din Buc. Mie mi s-a parut aberatie, dar acum veni si a noastra dr tot cu o chestie de digestie.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ALLY_C

MULTA SANATATE SI FERICIRE ITI DORESC!!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

nocom, saru'mana! citeam acum pe DC, tot LAICA e recomandarea... mai cercetez.

giuli, am trimis invitatie pe contul comun. parola de acces a site-ului e in corpul mesajului respectiv. pupice!
sa-nteleg ca Edi a fan Pigloo? de cand ai trimis tu un filmulet cu Pigloo, le-am aratat hunilor si nu se mai dezlipesc de PC, doar-doar mai pune mami filmuletul o data! Le-am aratat mai multe din aceeasi categorie, sunt incantati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani Aly_c !!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI ALY.C!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Lumi noi avem Laica. Este ok, isi face treaba foarte bine. L am luat de la Sensiblu de aproape 1 an. Am vazut ca acuma este la oferta Omoron la ei, 250 ron.
Poti sa faci comanda si aici de aerosoli Laica http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/

Revin

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput