Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita2008 spune:
Ally c!!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri alaturi de cei dragi! Sa ai o zi minunata!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
luminita2008 spune:
vreau sa cumpar aparat de aerosoli. imi puteti face o recomandare? citesc despre cele cu ultrasunete, ca sunt mai silentioase. sunt si mai scumpe, dar isi merita banii???
pliiiz, sunt in ceata rau... 
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
Nocom spune:
luminita eu am aparat de aerosoli Omron. Isi face bine treaba, nu e fff galagios, insa dureaza destul de mult o repriza de aerosoli, intre 8-13 minute in functie de cantitate ade substanta.... Am avut prilejul sa incerc aparatul nasei noastre, un LAICA, fffff silentios si ffff rapid!!! Habar n-am cat cota, dar daca ar fi sa aleg acum sigur l-as alege pe ala!!! De alte modele nu stiu nimic, nici macar din experienta altora... 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
_giulianna_ spune:
Lumi, pls, pentru o baba chioara, mai pui link-ul cu pozele hunilor? L-am ratat :(
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
Didididi spune:
Anca, unde ai ascuns pozele cu Carla? Tot timpul sunt defazata, nu mai zic ca sunt unele poze/filme pe care nu le vad de la birou.
Andy si noi am zis la fel ca tine, dar dr ne a recomandat ca sa ne luam o sapt concediu si cand vrea sa pape sa-l leganam
. Cica trece foamea dupa ce-l "dresezi" asa. Nu mai zic ca soacra mea i-a pov sotului ca nu stiu ce nepot al nu stiu carei vecine din cauza ca manca noaptea a ajuns cu bila lenesa, cica zisa de un dr de la un spital din Buc. Mie mi s-a parut aberatie, dar acum veni si a noastra dr tot cu o chestie de digestie.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Nocom spune:

ALLY_C

MULTA SANATATE SI FERICIRE ITI DORESC!!!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
luminita2008 spune:
nocom, saru'mana! citeam acum pe DC, tot LAICA e recomandarea... mai cercetez. 
giuli, am trimis invitatie pe contul comun. parola de acces a site-ului e in corpul mesajului respectiv. pupice!
sa-nteleg ca Edi a fan Pigloo? de cand ai trimis tu un filmulet cu Pigloo, le-am aratat hunilor si nu se mai dezlipesc de PC, doar-doar mai pune mami filmuletul o data! Le-am aratat mai multe din aceeasi categorie, sunt incantati!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
andy_galro spune:
La multi ani Aly_c !!! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta!!! 
dyanira spune:
LA MULTI ANI ALY.C!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI! 
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
Lumi noi avem Laica. Este ok, isi face treaba foarte bine. L am luat de la Sensiblu de aproape 1 an. Am vazut ca acuma este la oferta Omoron la ei, 250 ron.
Poti sa faci comanda si aici de aerosoli Laica http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/
Revin
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole