Bobocei de sept-oct 2008 (213)
Raspunsuri - Pagina 21
300 spune:
claudinna ce-a zis dr?
CD voi ce faceti?
fata mea a adormit la 12 in urlete si a supt cam la 2 ore. Nu am avut lapte aseara dar peste noapte am facut. Gici ce tatic ii dadea iaurt la 12 noaptea? Aseara eram asa epuizata ca simteam cum ma scurg. Si acum obosesc la fiecare cateva miscari.
Sper ca Teo e mai bine, de asemenea si mama babytei si Andrei de dya.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
Neatza!!
Sper ca toata lumea e bine bobocei(Teo,Mikul,Andrei,Razvan) si mamici.
300 multa sanatate! Bravo tati!
Sabinel
scumpa foc Amalia cu cornite.Mi-a placut tare poza alb negru
Angelynna spor la renovari! Eu i-am dat cu apa termala si apoi Avene Trixerra si i-a trecut iritatia.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
gaia.nevia spune:
Neatza... nu mai stiu daca am scris ieri ca ne-am mascat si ne-am dus la CMU dupa al doilea episod de febra 39.5... daca da... scuze, se pare ca m-am ramolit (oare o fi de la nesomn, sau vine natural... cu trecerea timpului? Oricum pentru mine a trecut foarte mult timp in astea trei zile)
Concluzia era ca nu avem nevoie de antibiotic si plamanii sunt OK.
Acum rupe tusea bine, ia antitermic la patru ore si in continuare nu mananca mai nimic.
Ieri a baut 2Tedi, a mancat paste (guale, guale, fara sos!!!) si niste fructe la borcanel (90g, vai de capul nostru).
Ca sa nu ies din topic de tot, Radu e ok in continuare, alearga roata prin tarc!!!!
Ori e dragut ca e Teo bolnav si eu daramata, ori se bucura ca are spatiul lui propriu si personal... nu stiu dar ieri a stat toata ziua in tarc!!! Sunt uimita.
TL ma intreba daca nu-l las sa doarma acolo, aseara mai avea putin si adormea...si mi-am dat seama ca nu pot eu sa dorm fara el.![]()
gata, ca am aberat destul si mi s-a scurt timpul de pauza...
Va pup si va doresc sa fiti bine sanatosi toti!
Roz - am si eu diverse lucruri care contin roz, si nu intotdeauna sunt pe dedesubt ![]()
Iar cand la Ikea Teo si-a ales un scaun roz... si n-a vrut sa plece acasa fara el,... ce-am mai putut sa zic.
Cand era el mic de tot am avut un cardigan care mi-a placut la nebunie, alb, cu niste dungi roz foarte pale. Mai avem bluze de casa, pijamale, sau dungi pe diverse articole, sunt nuante de roz care imi plac mie: ori pal/ foarte deschis, ori fucsia, violet, mov, ma rog variatii pe tema.
Cea mai dureroasa achizitie a fost o pereche de izmene (colanti) cu inimioare roz, un roz nesuferit, sclipicios... dar eram pe fuga, aveam nevoie de ele si nu aveau pe stoc pentru baieti.
MAi tarziu am constatat ca nu produc pentru baieti... asa ca am completat stocul cu maron cu buline roz, violet inchis si alb cu pete roz. Ce vina am eu ca nu se fac izmene tocmai pentru baieti...
Va 
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
Am o mare dilema in ce priveste laptele meu congelat. Prima data l-am pus in recipiente de plastic si mirosea ciudat. Acum a stat in de-alea de sticla si are un gust rau, gretos. L zice ca nu au gust la fel ca de la san (a fost curios na). Am citit undeva ca la unele persoane este o enzima in exces care-l descompune imediat dupa muls. Nu stiu ce sa mai cred, cert e ca rezerva mea pt zile negre treb aruncata.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
Multumesc gagici de aprecieri, daca doreste cineva cosmonaut ca al Carlei, trimiteti-mi privat si va spun ce si cum
. Este si pe bleumarin pentru baieti.
Ramo, si eu sunt cu fierea in pioneze de 5 zile, dezastru ce dureri de cap, greata si tot tacamul 
Anca &
Carla (13.08.2008)
babymom75 spune:
Ramo, sa stii ca si rezerva mea de lapte congelat a sfarsit la fel - aruncata! Din acelasi motiv: mirosea gretos si avea un gust oribil, nu ca laptele proaspat. Nu stiu care e motivul, ca pe vremea lui Victor n-am patit asta. Ma bucur ca esti un piculet mai bine. 
Ada, pupici multi si spre voi!
Eu am urat culoarea roz de cand ma stiu; si cand eram mai mica refuzam sa port roz, mov si derivatele. Acum, de cand am mai imbatranit
se pare ca as tine timpul in loc - mi-am luat o serie de lucrusoare in diverse tonuri de roz/mov si nu-mi vine sa cred ca imi plac si le pot purta!
Baietilor am evitat sa le iau orice avea aspect cat de usor feminin (ce sa fac, mi-e teama sa nu devina niste efeminati
). Si totusi... avem un set de 3 pijamele de frotir din acelea overall, marimea 105, de culoare... roz (le-am luat totusi pt. ca n-am mai gasit altele asa de mari si mie imi plac mult pijamalele intregi ca nu raman cu spatele gol); le-a purtat Victor, iar acum il asteapta si pe Dragos.
De asemenea, Dragos are o patrurica roz cu animalute roz, pe care am primit-o eu de la o mamica-pacienta pe cand eram inca gravida. Nu stiu de ce s-o fi gandit ea ca fac fetita...
Deci, credeti ca as fi putut sa-i iau cizmulitele roz, totusi
???
In schimb avem foarte multe hainute de culoare rosie, care mie mi se pare o culoare foarte masculina.
Anca, ai tu o sursa de cosmonauti la pret mai bun?
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
EU VREAU SA SCRIU LA CAPITOL NOU!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)