Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
ilse spune:
Danat nici pe aici nu se aranjeaza lumea la patru ace decat foarte foarte rar...adica la un cocktail party ceva, ca nici la aniversari nu ies dintr-un pantalon obisnuit sau chiar jeans...dar...mie una imi place macar atunci cand mi se da ocazia
sa pot sa scot si eu o rochituca, o fustita, o chestie mai cu o dantela, o aplicatie ceva.
Ah, pe strada, la supermarchet, evident ca ies in jeans, fara tocuri si in general cu o pereche de pantofi sport(sau cizmulitele muschetar), dar tot imi iau geaca de piele ce-i drept:))...e clar ca lumea nu vrea sa iasa in evidenta, corect ce ai zis tu...dar un accesoriu acolo mai shui
nu conteaza, nu are ce sa strice...zic eu.
Oja rosie dupa cum vedeti, desi au trecut ani si ani de la lansarea ei si moda ei ramane un clasic ca sa zic asa, nu poti da gres cu ea(evident vorba danei nu cand ma apuc sa fac o ciorba) dar asa la o terasa vara, la o rochita-killer, la o petrecere de Anul Nou.
Chestioare care ne scot din incurcatura(sau ce am eu mereu in dulap ca stoc);
-ciorapi nou-nouti in cutie adica, negru sau culoarea piciorului
-o pereche de pantofi de buni(hihihi, stiu suna ca hainele de duminica de pe vremea bunicii:)) dar un pantof purtat excesiv arata rau zic eu si la o ocazie merge ceva ce nu porti chiar "mereu")
-in reduceri "cotrobaiesc" cu sarg printre hainele super-reduse la 5-10 euro unde intotdeauna gasesc ceva care sa-mi placa si sa fie fashionable chiar si dupa 5-7 ani cand sigur se vor intoarce in moda fie materialele respective fie culorile :))...si asa am mereun in dulap cate o chestie noua.
Cum pastrez lucrurile mai scumpe:
-pantofii ii tin in cutia originala, nu toti evident, aia mai fitosi, se mentine si forma si nu se stalcesc
-am saculeti de panza pentru gentutele de ocazie, am una cu paiete si asa nu agata nimic si nici nu se deterioreaza
-ceasurile(am vreo 3) le tin la fel in cutiile lor, macar stiu de unde le iau rapid ala de zi cu zi il arunc intr-u cosulet unde tin si cheile si portmoneu si tot.
O sa mai scriu data viitoare si cum transform uneori haine care s-au mentinut bine si imi sunt dragi.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Lady cum porti brosele?Eu nu am curaj la palton?Le pui pur si simplu langa nasturei?Sau pe bluze?Ma indrumi putin te rog ![]() deya |
Deya, le pun efectiv pe gulerul paltonului, mai inspre piept.
La bluze, daca e pulover cu gat, le prind intr-o parte sus, pe guletul care vine in jurul gatului.
La tricouri sau bluze mai de vara, uneori le prind chiar jos, in dreptul taliei, intr-o parte.
Am de exemplu o rochita neagra din dantela groasa, ce decolteul oval. Brosa(una neagra cu argint, destul de mare, cam cat jumatate palma) o prindeam chiar la mijlocul decolteului. Era cu totul o alta tinuta!
Sau, la rochitele petrecute, prind brosa chiar acolo unde se imbina materialul(cele doua parti ). De obicei la ast fel de rochite, imbinarea vine undeva deasupra taliei intr-o parte.
Deianira spune:
Ilse, imi plac absolut toate lacurile de unghii de care ziceai . Si la job cum ma tot duc cu unghiile facute ba rosu clasic, ba negru, ba orice foarte inchis spre negru, au luat-o razna fetele, si-au tras si ele lacuri inchise la culoare :-)).
Pe langa cam toate cele scrise de voi am boala cerceilor. Efectiv nu cunosc limita in "problema" asta. I-am explicat si prietenului meu sa nu ma mai bata la cap cu asta - o fata nu are niciodata suficiente perechi de cercei .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
Vreau sa va intreb despre accesorii: coliere/margele, cele colorate,cu ce merg? daca imbrac o camasa cu pantalon de exemplu, sau mai am si un sacou, merge un colier asortat,sau merge doar la camasa cu fusta si la rochitele de vara?
in general ma imbrac misto (spun cei din jur) dar nu ma descurc cu acceoriile, si decit sa le pun nepotrivite mai bine renunt; sunt elegante sau kitsch colierele astea colorate aparute in ultima vreme, e ok daca nu sunt cu pietre pretioase? (de obicei port aur sau argint, sau nimic, tot de teama aspectului "paiatza", in plus la job trebuie sa abordez o tzinuta mai sobra.)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Taare placut subiectul!
Ilse, frumos stii sa descrii!
Eu adoor pantofii!!! Bine si parfumurile, dar pantofiii! Nu am niciodata suficienti. La fel, am pantofi de zi cu zi si pantofi de "ocazie". Asa bine ma simt intr-o pereche de pantofi frumosi...caci putin conteaza restul...bine, vorba vine.O senzatie de "bien être"!!!!!Waoooo!
Despre accesorii...Ana si eu inainte eram la fel,dar am evoluat zic eu, si mi-am luat si eu acareturi fara valoare si sa stii ca au un efect super...
La tinuta ta pantalon, camasa,sacou...depinde de camasa...daca e tip "barbateasca" ori ceva mai spre baza gatului, ori ceva lung, peste camasa, pe sub guler.
A! si iarna eu ador salurile, fularele late, peste palton geaca, chiar si geaca de piele, sau cele atasate in jurul gatului din panza... gasesc ca au un efect "shic"
Acum imi place stilul Jakie Kenedy...rochitelele, gentutele..dar cu pantofi traznet si cu accesorii(margele) lungi. Si mantourile in acelasi stil...asta pt. iesirile de ocazie.
Perso, in iesirile de zi cu zi si in tarile unde clima mi-o permite( acum aici nici bluza cu maneca lunga nu pot sa port ), iarna as purta ceva in genul cizme "ciocate" trei sferturi sau putin mai sus de glezna, ciorapi mati negri maron sau colorati, in functie de culorile de pr mine, fusta gen hippie pana la genunchi sau rochita in acelasi stil cu o helanca pe dedesupt daca e subtirica si evident geaca de piele pana in talie siiiii...
, un sal, batic, fular, ceva pe deasupra la geaca! Iar geanta ceva de genul "sac unde bagi tot si tot ce cauti e la fundul gentii, evident"
ilse spune:
Ana poti purta cum sa nu si la pantaloni cu camasa tip "barbateasca" gablonturi, dar cu exceptia sa nu fie "lucitoare" adica poate sa fie un sirag de margele negru, sau un violet mai inchis sau un albastru tare chiar, verde ca iarba, rosu(eu le-as alege ori lungi de la infasori de 2-3 ori ori scurte cat sa-ti inconjoare gatul
) depinde si de culorile de pe tine(eu le pun pe sub guler, deci camasa deschisa un pic si ele acolo doar se "zaresc"
) nu peste, dar se poate foarte bine si peste camasa in jurul gulerului cum ar veni.
Si uite ce port la o tinuta d-asta super-sobra ca sa o fac mai "feminina" sunt curelele, sigur merg si la pantalonii de stofa care au evident loc de pus curea...chiar am culori mai "tari" nu neaparat neutre, dau un plus de "je ne sais quois" la tinuta.
Sa stii ca nu e kitsch un sirag de margele banale, dar frumoase si clar minimalist pentru ca el are rolul de a pune in valoare restul hainelor...bine, nu cadem in pacatul asta daca evident nu punem pe noi o tona de bijuterii sau gablonturi.
Delphin pantofii nu strica niciodata la casa omului,caci dupa cum am spus, ne scot din incurcatura cand orice femeie care se respecta...inaintea unei petrecerii deschide dulapul care sta sa cada de haine si-si pune intrebarea "universala": eu ce ma imbrac acum? urmata de raspunsul "universal": nu am nimic cu care sa ma imbrac
.
Asa ca eu fata practica am 2-3 rochii negre de care ma folosesc cu brio asortandu-le la pantofii de tipurile:catifea violet, leopard alb cu negru, rosu stralucitor si altele asemenea...astfel incat nimeni nu-si da seama ca le am de vreo 7-8 ani
.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Ah , si eu am pantofi cu nemiluita , am trecut de 100 de perechi , si genti dar nu atat de multe . Sunt pasiunea mea
Ce ma enerveaza pe mine este ca nu imi sta bine cu ruj rosu. Mai degraba imi sta oribil
Nu imi place sa vad pers. care au probleme cu kilogramele imbracandu-se in haine laaaragi de tot sau ponosite.
Poti sa ai multe kg dar sa te imbraci cu gust si stil si sa arati bine.
Si nu imi place deloc sa vad fund tip "capsuna" in blugi sau pantaloni mulati. Arata oribil, cred ca asta inseamna sa-ti pui in evidenta defectele.
Daca nu ai fund frumos cel mai bine este sa porti fuste, rochii. In primul rand ca flateaza intotdeauna , scot in evidenta talia , picioarele , sanii, abdomenul plat samd. si in al doilea rand...sunt feminine!
Nu bluze transparente la sani mari , bluze mulate fara sutien la sani lasati , bluze largi la sani mici.
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
petaluda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danat
Ilse apropos de oja neagra (ma rog, diverse nuante care par negre - eu nu am folosit chiar neagra, dar am incercat brun, violet sau grenat inchiiiise tare) si am ramas indragostita de cum vine pe unghii asta Numai ca ojele inchise la culoare, ca si cea www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2009/08/color_care_artikel.jpg" target="_blank">rosie intens (care iar imi place la nebunie ![]() p.s. Nu stiu cum e pe la tine acolo Ilse, dar aici femeile se "bibilesc" foarte rar spre deloc ![]() ![]() ![]() ![]() Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C. .... "Ok, everybody, that's a wrap!" |
Hehe... eu am oja din imagine! Sunt data cu ea chiar in momentul asta, e de la Opi ( scrie si in poza defapt ) Am purtat-o la greu si asta vara, imi placea tare mult combinata cu o pereche de peep toe galbeni.
Ca sa fie oja stralucitoare eu ma dau cu un strat de top coat ( sau lac transparent ) peste oja. Daca se mai matuieste din cauza treburilor caznice mai dau un strat transparent si se improspateaza aspectul pana la urmatoarea manichiura.
In rest micul meu "secret" vestimentar e sa investesc in accesorii de calitate. Genti, pantofi, dau tonul tinutei ( si iti vin chiar daca te-ai ingrasat
![](japonez.gif)
Cumpar piese clasice mai scumpe, ca sa tina mult ( pantalon clasic negru, camasa alba stil barbatesc, trench...) si le combin cu piese foarte la moda si ieftine ( sa nu imi para rau ca le-am purtat doar un sezon)
stockholm spune:
fetele hai ca ma bag si eu in subiectul vostru sa va dau o nuantza de rebeliune
eu de fel sunt ceva emo goth cu vampire ce iese dumnezeu cu mila ;imi plac tinutele outrageous ca de ex :jumate de cutie de fard negru la ochi ,ruj rosu aprins sau negru ,oja neagra pe unghi lungi de tipul ghearelor ,par blond tuns scurt ,accesorii (una sau 2 )dar care iti iau ochii si mintile ,camasa cu decolteu adanc chiar f adanc ,blugi f stramti si over knees boots cu toc cat mai inalt
ador tocurile si de regula la mine un toc inalt se calculeaza de la multi cm in sus ;de asemenea anul acesta sau anul trecut Jean Paul Gautier a adus la moda incaltamintea fetish ,buna idee a avut !;sunt fericita posesoare a 3 perechi de sandele stripper si 2 perechi de cizme over knees stripper;merg f ok cu haine cat mai normale in genere le am accesorizat cu blugi
de asemenea mi se par super sexy corseturile ,in special cele netransparente purtate pe post de bluza (Pink le poarta asa )si ciorapii cu banda adeziva care la un little black dress sunt dementiali daca vrei sa pui paie pe fok
in club ii poti asorta f bine cu o fusta extra scurta si cizme overkneese !
in rest la evenimente mondene ,coktail uri imi place f mult sa o copiez pe Marylin Monroe si Jaquelyne Kenedy
imi plac enorm perlele ,taioarele cat mai sobre ,pantofi stylish dar cu tocuri super inalte,blondul platinat ,toca,hainele de blana(cat mai naturale si mai lungi),posetele de lac (mnari mici in functie de restul tinutei),accesoriile f .impozante si mari(purtate in numar de 1 maxim per persoana),little black dress,plik uri le mai nou
am de asemenea o veritabila colectie de peruci (diverse culori , modele , lungimi)care imi fac viata mult mia usoara atata mie cat si parului meu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anne`mary/anne`mary.jpg)
anne`mary spune:
buna fetelor. Sper sa ma ajutati intr-o problema cam rusinoasa. De cand ma stiu am avut o problema observata si recunoscuta: NU am stil, nu ma pricep la moda, nu inteleg accesoriile , nu stiu cand si cum sa le folosesc, nu ma pricep sa asortez hainele ca si textura (culorile cred ca-mi ies)....intr-un cuvant sunt cam varza la capitolul asta. In timpul liceului si facultatii nu am dat 2 bani (la propriu si la figurat) pe cum ma imbrac....am fost foarte studioasa si dedicata studiului astfel ca m-am neglijat complet si ignorat moda. Acum la 27 de ani incerc sa-mi definesc stilul caci am gasit ca e timpul sa ma ocup si de aspectele estetice ale vietii. Nu-mi place cel al prietenelor mele care se aseamana cu al meu (sa-i spunem stilul varza). Cumnata mea si o verisoara a sotului meu au stiluri interesante dar sunt tocmai la bucuresti. Din ce ati scris voi pe forum si alte articole pe care le-am gasit pe internet nu inteleg mare lucru. Asa ca m-am gandit la reviste. Nu cred ca exista reviste pentru persoanele fara stil si gust dar cu aspiratii subite ,asa ca va rog sa-mi recomandati alt gen de reviste, cu articole interesante "accesorizate" cu poze sau ce credeti voi ca ar trebui sa contina revista ca sa ma ajute sa inteleg si sa stabilesc daca am un stil sau daca am sanse sa ma recuperez.
multumesc frumos
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp