Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 19

ralucis spune:
Imi place taaare subiectul asta, hainele sunt printre preferatele mele :)
Eu la capsula as lua asa: balerini, fusta clos, LBD, rochie lunga de seara, cardiganuri, blugi, topuri matase, top dantela plina, fusta pix, rochie lunga boho, pantofi negri cu platforma din piele intoarsa (a nu se confunda platforma cu talpa ortopedica), sandale nude, pantofi rosii din lac, pantofi peep-toe, conversi, geanta mare grej de zi, plic de seara negru, t-shit-uri.
Imi place mult asortarea de bleumarin cu negru; gri cu roz, galben pal, rosu, bleumarin; turcoaz cu roz sau maro; fuchsia cu rosu; tinute all black cu pantofi colorati.
Imi plac buzele si unghiile rosii, mai nou am curajul sa ma fac si eu asa, parul natural ondualt, ponytail, taioare masculine cu accente feminine, un decolteu, o camasa mai feminina, din matase, etc ( nu confundati taiorul cu sacoul, taiorul este costum alcatuit din doua piese), rochiile cu spatele gol, rochiile anii 20' si anii 50', catifeaua, dantela, matasea, si...rochiile, mult, mult de tot, am cu zecile si tot imi mai cumpar.
anne, nu mai cumpara cosmopolitan, ia instyle, the one, elle.
Si ca sa va inveselesc putin, ia uitati cat de curajoasa e tipa asta:
http://www.whatkatiewore.com/

Amina_Marina spune:
Si fiindca veni vorba de LV. Da, mie , imi place , si -mi place pentru ca designerul e Marc Jacobs.Manelistii au copii si sunt sigura ca nu stiu cu ce merg. Cind ai ceva brand pe tine iti cam da de gindit.Cind ai o genata LV in niciun caz nu merge cu blugi din piata sau ieftinituri de la gramezi. A, apropos , Tom Ford a spus asa; " Cine vrea sa cheleasca la 30 de ani , sa se faca creator de moda" Cine a facut arta vestimentara stie ce vreau sa spun.Tom Ford cit a lucrat pentru Gucci, a chelit , nu doream zile-n tregi, se si vede diferenta de cind nu mai este el creator. Gucci acum face numai haine de piata, nimic deosebit si de arta.
Ca sa construiesti un Imperiu iti trebuie 10 vieti , iar creatorii il construiesc intr-o singura viata.
Nici eu nu-mi permit sa cumpar brand, dar asta nu inseamna cu nu le apreciez. O geanta LV, este garantata 40 de ani, si poti sa stingi si tigara pe ea ca nu ramane niciun semn.

petaluda spune:
Ralucis, imi place foarte mult capsula ta! si eu ador rochiile, foarte rar sunt in pantaloni, dar am noroc de o clima placuta.
Apropos, in materie de moda pe cine considerati ca fiind intruchiparea stilului?
O sa sune a cliseu dar eu o ador pe Audrey Hepburn.

conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucis ; gri cu roz, galben pal, rosu, bleumarin; turcoaz cu roz sau maro; |
ah, gri cu roz sau gri cu galben, idem roz cu maron sunt si pe lista mea, sus-sus.

salcia, mi-a placut enorm rochita ta. Caro, paltonul ala iti taie respiratia, nu alta, cat de frumos este.

mi-ati laudat sarafanul, multumesc. eu l-am facut! si chiar ma bate gandul sa-l clonez in diferite culori si ajustari.
abdominabila

Amina_Marina spune:
O sa sune a cliseu dar eu o ador pe Audrey Hepburn. |
Da, si eu , pentru ca a adus multe imbunatairi in moda, pantalonii Sabrina care au revenit iarasi in moda si balerinii.Bine , nu doar asta , ci mai multe.
Conchita , daca tu ai facut sarafanul, atunci de invidiez.Te pricepi la croitorie, e nicio leaca, si am avut sansa sa invat dar am dat cu piciorul.

iarina spune:
Fetele din Bucuresti, voi de unde va luati pantofi? As vrea sa mai schimb vesnicele magazine din Mall gen Aldo, Bata etc etc - sa nu zica ca fac reclama- si ma intrebam pe unde va mai incaltati voi. Ceva fain si nu neaparat cunoscut.

cait spune:
citat din mesajul lui salcia Tot off-topic: trebuie sa confirm ca francezii sunt mai mult decat chibzuiti cand e vorba despre bani ![]() |

Si acum revenind subiectul e chiar fain si cand vad ca mai vorbiti si de tinute mai business pe care eu le ador dar pe aici nu le poti purta sau f f rar parca imi este dor de Bucuresti si de lumea profesionala de acolo
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

gabitza2005 spune:
Off topic apropo de francezi mi-am adus aminte de un amic din facultate. Tipul a stat 6 luni cu o bursa la francezi cand s-a intors ne-am intalnit pe strada chiar a doua zi dupa reintoarcerea in tara. In primul rand nu a indraznit sa ma pupe din prima si doi m-a intrebat unde ma duc. Eu uimita ii zic la facultate la care el socat : "Asa gatita?" dupa care se uita in jur si zice : " a da sunt in Romania aici fetele se imbraca elegant m-am obisnuit cu adidasi jeansi, tricouri si rucsac"
La multi ani !!!