Trucuri pentru a te imbraca super

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Deya, da, e aceeasi firma-mama .

Cat despre francezi, "chibzuiti cu banii" e un eufemism , chiar imi aduc aminte ca acum cativa ani, la un alt job, unde lucram tot cu francezi (se pare ca n-am incotro, sunt legata de ei cumva), a venit o doamna de la Ambasada Frantei sa vorbim discutii, si la un moment dat ne-a intrebat ce parere avem despre francezi. Prima chestie care a reiesit a fost ca noi ii consideram foarte zgarciti, ceea ce a socat-o ingrozitor pe doamna respectiva. Pana acum aceasta parere nu a fost infirmata .

Si acum lasand off-topicul la o parte, pentru mine capsula de baza ar consta in rochii, malete in toate culorile posibile (le port iarna pe sub rochii, cu ciorapii grosi aferenti), camasi (toate formele si culorile, dar mai ales albe), tricouri, fuste pana la genunchi sau putin peste (n-am indraznit sa port fuste scurte sau pantaloni scurti decat la mare sau in vacante, cred ca sunt prea traumatizata de marlania de la noi ca sa le port in oras), balerini si sandale in culori deschise. De asemenea as include pantalonii slim sau morcov in culori de genul bej/ nude, bleumarin, kaki si bineinteles cateva perechi de blugi. Imi mai plac si fustele lungi si ample, chiar daca mi s-a spus ca arat... gipsy (so what?!). Si, bineinteles, nu ma pot lipsi de bijuterii (daca nu port inseamna ca ceva e in neregula), acum de ex. am cumparat mai multe bratari din lemn pictat (am gasit unele care nu pica de pe mana, si mi se pare ca arata bine mai multe puse unele peste altele).

In alta ordine de idei, eu sunt nemultumita ca plec mereu tarziu de la birou si singurele locuri unde mai pot ajunge sunt mall-urile (mai ales pe vremea asta), de care mi s-a luat. Iar in week-end nu ma pot trezi in timp util, incat sa mai prind alte magazine deschise. Chiar e frustrant, pentru ca mie imi place sa descopar tot felul de magazine si magazinase independente, locale eventual, nu doar vesnicii "locatari" ai mall-urilor.

P.S.: la multi ani tuturor si o primavara minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Gabitza, prietenul respectiv nu a indraznit sa te pupe, dupa ce s-a intors din Franta? Ciudat, pentru ca in general francezii sunt destul de pupaciosi (nu toti, dar multi dintre ei). Mie nu prea imi place obiceiul asta, dar n-am ce-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Salcia asa este, nici mie nu-mi plac mall-urile Eu spre exemplu, accesoriile mi le cumpar de la un magazinas feng-shui de pe langa locuinta mea, mi se par mult mai deosebite decat meli melo sau accesorize, pe care le gasesti in mall.
Despre haine, la fel, mai cumpar si online, mai sunt niste magazinase in zona pietei romane cu diverse chestii dragute...Si am vazut, mereu zic ca imi fac timp sa ajung, prin spatele fostului hotel Bucuresti niste magazinase mai micute si care, cel putin din masina, par a "gazdui" lucruri dragute. Daca imi fac timp sa ajung, dau de veste

Daca stie cineva sa schimbe capitolul... in caz ca se mai scrie, vad ca s-a mai rarit activitatea pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

va citesc inca de la inceput si imi place la nebunie topicul.Din pacate nu am nimic interesant de spus asa ca m-am limitat doar la a va citi pana acum.
Va multumesc pentru multitudinea de informatii interesante postate .

Mi-am cumparat de curand ghetutele astea:
http://www.yoox.com/item/YOOX/PAUL+SMITH/dept/salewomen/tskay/0784B54C/rr/1/cod10/44170045NI/sts/sr_salewomen80
si nu prea stiu la ce sa le iau. Poate imi dati ceva idei .

Mai am si rochita asta:
http://picasaweb.google.com/puskin7/BirthdayParty7032009?authkey=Gv1sRgCPXn2bbEvOfO0QE#5310795242358140466
facuta initial pentru un party dar pe care as vrea sa o mai pot purta si nu stiu cum as putea sa o combin ( cu ce pantof/ghete, ceva peste, ce culoare de ciorapi, etc).

Tare mi-ar place sa nu moara topicul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Puskin pai ai putea sa porti ghetutele chiar cu rochita aia. Dres culoarea piciorului , o curea subtire in culoarea ghetutelor si peste un ....cardigane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. ce mai faceti? Puskin foarte frumoase ghetele si rochita (ce mai party ).
Vroiam sa va cer parerea in legatura cu: maine seara sunt invitata la o degustare de vin unde tinuta nu e obligatorie. Deci ma gandeam sa ma duc in blugi, ciocate maro si o camasa verde. Nu este o camasa pentru costum si o camasa care merge doar la blugi. Imi pun paltonul gri si gata costumatia. E bine?
Vineri am o alta invitatie, de data asta in interes de serviciu, la un simpozion. Am o pereche de pantaloni care am crezut ca sunt bleumarin dar de fapt e o nuanta de bleumarin inchisa inchisa.... aproape ca e negru. Am cizmulite crem dar sus nu as pune camasa alba (dat fiind ca pantalonii sunt inchisi). Cred insa ca o sa iau un costum gri cu cizme maro si camasa.....roz, mov deschis merge? Ignoram faptul ca o sa ma invart printre magistrati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

va invit la o noua runda de dicutii AICI

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput