Trucuri pentru a te imbraca super
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
geniest spune:
Multumesc pentru confirmare. E vorba de francezi...ce stiti de ei ? Sunt pro femeia in fusta sau nu ???
Oricum ma bucur ca mi-ati "dat voie" in pantaloni ...
Salcia referitor la camasi albe eu as mai adauga: 100 % bumbac si rezonabile ca pret...
Eu mi-am luat din Viena, cred ca de la Pimkie - una dintre ele, iar una f ok si la un pret de exceptie de la Miniprix...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
salcia spune:
Eu lucrez intr-o multinationala cu francezi, si seful meu e si el francez, ca majoritatea directorilor nostri. El e the big boss aici, si e un tip mai clasic, dar eu ma imbrac cum vreau. Dupa cum va spuneam, am o mare libertate din punct de vedere vestimentar, atata timp cat e decent, nu e nicio problema. Si fostul sef, care a plecat, era tot francez, si chiar mi-a spus la un moment dat ca pe el nu il intereseaza cum arata/ se imbraca oamenii, daca sunt performanti. In acelasi timp si natura jobului e una mai creativa, nu lucrez in vanzari, de ex. Colegii de la vanzari sunt mai conservatori, din cate am vazut.
Cred ca pana la urma depinde de la om la om, dar eu am lucrat cu foarte multi francezi, si pana acum nu am avut probleme cu ei din acest punct de vedere.
Multumesc si pentru sugestiile legate de camasi, intr-adevar vreau sa fie 100% bumbac si de calitate. As vrea sa le port cu fusta, sau in pantaloni, si pana acum nu am decat o singura camasa alba care merge asa, din bumbac moale, cambrata, foarte frumoasa, de la H&M, dar e cu maneca scurta. Imi pare rau ca nu am luat mai multe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmena/Carmena.jpg)
Carmena spune:
Geniest, oau, franceziRoag-o pe Rose sa-ti spuna cum e mai bine, sigur se pricepe
dar eu as opta pentru fusta
, pantofi ceva mai inalti, eventual platforma, par prins in coada(daca ai coafura de asa natura) si camasa de care povesteam. Ai vazut ce exemplu de prima doamna au
Daca optezi pentru pantaloni ia unii usor largi si luuungi, sa nu se vada decat varful pantofului sau botinei. Si camasa si esarfa de care mai ziceam
Ai grija, francezii sunt cica "chibzuiti" la bani si au pretentii mari, asa ca negociaza "la sange"
Bafta!
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salcia Eu lucrez intr-o multinationala cu francezi, si seful meu e si el francez, ca majoritatea directorilor nostri. El e the big boss aici, si e un tip mai clasic, dar eu ma imbrac cum vreau. Dupa cum va spuneam, am o mare libertate din punct de vedere vestimentar, atata timp cat e decent, nu e nicio problema. Si fostul sef, care a plecat, era tot francez, si chiar mi-a spus la un moment dat ca pe el nu il intereseaza cum arata/ se imbraca oamenii, daca sunt performanti. In acelasi timp si natura jobului e una mai creativa, nu lucrez in vanzari, de ex. Colegii de la vanzari sunt mai conservatori, din cate am vazut. Cred ca pana la urma depinde de la om la om, dar eu am lucrat cu foarte multi francezi, si pana acum nu am avut probleme cu ei din acest punct de vedere. Multumesc si pentru sugestiile legate de camasi, intr-adevar vreau sa fie 100% bumbac si de calitate. As vrea sa le port cu fusta, sau in pantaloni, si pana acum nu am decat o singura camasa alba care merge asa, din bumbac moale, cambrata, foarte frumoasa, de la H&M, dar e cu maneca scurta. Imi pare rau ca nu am luat mai multe. |
Ha, ha, ha...poti sa crezi ca vorbim despre aceiasi firma ? Activeaza-ti PM-ul, te rog...
petaluda spune:
Eu imi cumpar toate camasile de la Benetton, pt ca au o croiala care ma avantajeaza (am spatele destul de ingust si alte camasi imi sunt mari la umeri), si au nemaipomenitele camasi care sunt body in partea de jos. Astea mie mi se par super pentru birou, ca port mult camasile bagate in pantalon/fusta si asa nu imi iese camasa la spate la fiecare miscare.
Ca tinuta de interviu imi place mult ce au propus fetele. In general cred ca e bine sa aflii daca exista dress code la acea firma. Atunci alegi mai degraba o tinuta sobra in cel mai pur stil office. Daca nu, atunci eu as alege o tinuta mai clasica, dar care sa reflecte un pic din personalitatea ta.
Eu am avut mare problema cu tinuta de interviu asta vara, ac erau 40 de grade la Atena si nu stiam cum sa ma imbrac. Am optat pentru niste rochite pana la genunchi, una in A, una dreapta si una cu centura in talie si fusta in A. Primele 2 erau fara maneci si cu decolteu barcuta la baza gatului, ultima cu manecute scurte, feminine dar sobre. Am adaugat accesorii simple si practice ( cercei 2 bobite, geanta mare in care incape o mapa A4..)
Nu stiu daca a fost si datorita tinutei, dar toate interviurile au mers bine.
In orice caz bafta Geniest!
salcia spune:
Geniest, activez PM-ul , sa ma prind intai cum se procedeaza! Ar fi tare sa fie aceeasi companie!
salcia spune:
Gata, am activat PM-ul!
Cat despre camasi, nu m-am gandit pana acum la cele gen body in partea de jos... nu am purtat niciodata body (poate doar cand eram bebe) si nu prea ma atrage ideea, dar pentru camasi pare totusi practic, daca vreau sa le bag in fusta/ pantalon. Multumesc pentru idee!
gabitza2005 spune:
am si eu o camasa body. am gandit la fel ca-i practica , din pacate toata este facuta din acelas material inclusiv partea de jos ceea ce nu prea este ok deoarece nu este elastica in zona si cand te asezi si te ridici e jenanta.
Asa ca am renuntat la a o purta.
Deci eu zic ca trebuie sa fiti atente cand cumparati una , cred ca ar trebui sa aibe "chilotul" elastic.
salcia spune:
Tot off-topic: trebuie sa confirm ca francezii sunt mai mult decat chibzuiti cand e vorba despre bani , de asemenea sunt foarte orgoliosi si destul de emotionali, chiar si intr-un mediu profesional.
petaluda spune:
Gabitza ai dreptate, astea de la Benetton sunt din bumbac gen tricou in partea de jos, cat este slipul. Restul e ca o camasa normala.
Modele mai noi sunt chiar imbunatatite, chilotul e in forma de string in spate, cu cusaturi invizibile, deci nu sunt probleme nici pt linia pantalonului, si e comfortabil.