Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FDANIELA My Lady 0091 multumim ca ne lauzi lucrusoarele , uneori cred ca am exagerat putin ..dar nu conteaza , sunt pentru printesa noastra![]() multe lucrusoare le-am facut eu , botocei , numele brodate, animalutele de pe protectorul din patut , saculetul cu ursuleti ...asa am gasit o buna metoda de relaxare , mai ales ca trece atat de greu timpul in asteptarea ei ...spor la cumparaturi si sa sfaraie cardu 38+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA# |
MAI IUBITA ESTI O ADEVARATA ARTISTA...ATUNCI

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
Cory_B spune:
Ramona - noi suntem familiari cu acesti spurcati de colici, am mai scris intr-un post anterior. Insa cu Sab Simplex alertant cu Bonisan, intre mese, a functionat de minune astfel ca de 3 zile-respectiv nopti...avem somn dulce
Imi era asa o mila de puiut cand il vedeam cum se strange de burtica si cum plange...mi se rupea sufletul . De vomitat nu a vomitat, dar probabil Dominic s-a agitat mai tare si de aceea. Nu te mai ingrijora, 37,5 nu este febra.
Sotiorul se muta nervos de pe o parte pe alta? Hmm..si tu singurica te chinuiai cu saracutul Dominic ? Of of...tragem de urechiuse
Eu chiar nu stiu ce faceam in prima seara de colici(care m-a panicat graznic nestiind cum sta treaba)...daca nu era al meu sotz sa-l plimbe iar pe mine sa ma linisteasca spunandu-mi ca asa sunt bebeii( de park el stia...
Insa ca sa ma calmeze...spunea orice!
Cu lohiile..mergi la dr daca au miros ciudat. Nu mai sta. eu am 2 saptamani de cand am nascut si aproape mi-au trecut. ai grija de tine!
Pupix
| citat din mesajul lui RamonaCopot Salutare, am intrat si eu rapid sa urez BUN VENIT ACASA dragei de Monis si bebelului Iulian!si sa ii tin pumnii Kreliei, sa urez o nastere /operatie si refacere usoara si rapida si laptic cat vrea ea (ca vad ca toate am avut probleme cu lapticul).Noi azi noapte am experimentat colicii, desi de ieri pe zi am inceput sa-i dau Saab Simplex cate 15 picaturi, azi noapte nu am inchis un ochi. A plans mult Dominic, a mai si vomitat, a facut si febra 37,6 asa ca am bagat si primul supozitor cu paracetamol si am reusit sa ne mai linistim putin. Azi e mai bine, pana acum, deja urmeaza a 3-a masa la interval de 3 ore, Doamne ajuta sa fie asa si in continuare! Azi dimi am sunat-o disperata pe mama, care abia ajunsese aseara la 6 acasa si i-am zis sa isi termine treburile repede, ca daca si la noapte o sa ii fie tot asa rau la Dominic sa vina maine inapoi. Asadar...m-am panicat rau in prima noapte singura, ca tata-sau...dormea de rupea patu' (Mama ce frustrant e sa=l vad cum doarme si se intoarce deranjat de pe o parte pe alta, de plansul lui bebe, de vocea mea, de lumina....zici ca el nu a dormit decat 1 ora din 24...)Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Andrei Nicolas
FDANIELA spune:
multumim mult
de artista nici vorba , a trebuit sa stau cam mult la pat ca se grabea bebelina mea asa ca e vorba de lipsa de ocupatie si mult timp liber , unele au iesit mai bine ..altele mai putin dar important e ca sunt facute cu multa multa dragoste , si asta le face frumoase![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
MAI IUBITA ESTI O ADEVARATA ARTISTA...ATUNCI ![]() ![]() A L I N A 36 saptamani MARIE REBECCA AYANNA ![]() burtica mea www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009 www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA |
38+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui alexa75 Si inca o intrebare: dupa ce se termina odiseea unde ne mai auzim? |
35+
Chiara Ada
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui FDANIELA multumim mult de artista nici vorba , a trebuit sa stau cam mult la pat ca se grabea bebelina mea asa ca e vorba de lipsa de ocupatie si mult timp liber , unele au iesit mai bine ..altele mai putin dar important e ca sunt facute cu multa multa dragoste , si asta le face frumoase |
AR TREBUI SA ITI DESCHIZI O AFACERE

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
miany75 spune:
RAMONA C, vizavi de lohii si la mine au trecut in 2-3 saptamani...daca ti se pare ceva suspect du-te la medic..
apropo de colici,voi cat SAB SIMPLEX le dati ..ca pediatra mi-a zis doar 3x5 pic/zi...dar nu prea are efect..
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui alexa75 Si inca o intrebare: dupa ce se termina odiseea unde ne mai auzim? |
UNDE NE MAI CITIM
LA CLUBUL SCUTECELOR,0-4 ANI
,NU VOM CITI,SFATUI SI INCURAJA IN CONTINUARE!!!

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
FDANIELA spune:
imi place sa le fac , am facut la multi bebelusi ( un cadou mai original ) dar iti dai seama cand faci pentru copilul tau 
cat despre afacere ..nu m-am gandit pana cum ..daca tot imi lauzi lucrurile te iau ca asociat 
citat din mesajul lui My_Lady0091
AR TREBUI SA ITI DESCHIZI O AFACERE ![]() ![]() A L I N A 36 saptamani MARIE REBECCA AYANNA ![]() burtica mea www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009 www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA |
38+ cu Paula Gabrielahttp://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Cory_B Ramona - noi suntem familiari cu acesti spurcati de colici, am mai scris intr-un post anterior. Insa cu Sab Simplex alertant cu Bonisan, intre mese, a functionat de minune astfel ca de 3 zile-respectiv nopti...avem somn dulce Cu lohiile..mergi la dr daca au miros ciudat. Nu mai sta. eu am 2 saptamani de cand am nascut si aproape mi-au trecut. ai grija de tine! Pupix ![]()
fericita mami Andrei Nicolas |
Maine il trimit si eu dupa Bonisan, ca nesimtita noastra de dr de familie/pediatru nu a venit nici azi, desi ieri dimi cand a fost sotul la ea, a zis ca trece ea mai tarziu sau vine asistenta si nu au mai venit niciuna. Si cel mai deranjant e ca sta aici la al doilea bloc de noi, deci nu trebuia sa se deplaseze nu stiu cat.
Sotul meu e un puturos si un copil. A avut noroc azi noapte ca era prea bagat in perete si ca nu am ajuns nicicum sa trag de el, iar de zbierat nu am inecrcat sa nu-l sperii pe Dominic, dar i-am zis azi cand era treaz, ca e prea nesimtit...sa isi revizuiasca comportamentul.
Cu masa iara am tras o cearta azi, ca dupa cum ma asteptam, a inceput iara sa se joace la termostat. Eu l-am pus pe 22, ea aseara l-a pus pe 20

. CRETINA...ca altfel nu=i pot zice. Asadar nu prea am cu cine sa-l las pe bebe sa merg la dr, pana nu se reintoarce mama. Cory..eu dupa tine ma iau cu semnele astea, ca stiu ca bebeii nostri is la o zi diferenta, plus ca ai si un pediatru asa bun
. Deci la tine is pe gata lochiile...hmmmmmmmm.... sun maine sa fac o programare, dar intai sa vad la ce dr...ca si asta problema o am acum, nu mai am nici ginecolog 
.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI