Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 8
RamonaCopot spune:
Salutare,
am intrat si eu rapid sa urez BUN VENIT ACASA dragei de Monis si bebelului Iulian!
si sa ii tin pumnii Kreliei, sa urez o nastere /operatie si refacere usoara si rapida si laptic cat vrea ea (ca vad ca toate am avut probleme cu lapticul).
Noi azi noapte am experimentat colicii, desi de ieri pe zi am inceput sa-i dau Saab Simplex cate 15 picaturi, azi noapte nu am inchis un ochi. A plans mult Dominic, a mai si vomitat, a facut si febra 37,6 asa ca am bagat si primul supozitor cu paracetamol si am reusit sa ne mai linistim putin. Azi e mai bine, pana acum, deja urmeaza a 3-a masa la interval de 3 ore, Doamne ajuta sa fie asa si in continuare! Azi dimi am sunat-o disperata pe mama, care abia ajunsese aseara la 6 acasa si i-am zis sa isi termine treburile repede, ca daca si la noapte o sa ii fie tot asa rau la Dominic sa vina maine inapoi. Asadar...m-am panicat rau in prima noapte singura, ca tata-sau...dormea de rupea patu' (Mama ce frustrant e sa=l vad cum doarme si se intoarce deranjat de pe o parte pe alta, de plansul lui bebe, de vocea mea, de lumina....zici ca el nu a dormit decat 1 ora din 24...)
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
RAMOC, eu stiam ca temperatura la bebe este ce depaseste 38 garde.
fetelor, gresesc???
Lili
39 cu
Alexandru
RamonaCopot spune:
Fetelor,
cum sta treaba cu lochiile astea? in cate zile trec? Eu desi am terminat tura de 5 zile de antibiotic inca simt ca au un miros ciudat/urat... Mi-e frica sa nu ajung si eu la chiuretaj, cum a zis Betty, parca. Oare chiuretajul ala (stiu ca baga ceva gen lingura inauntru si scobeste pe acolo cu ea) doare??? Se face ceva anestezic inainte??? Ma ingrozeste gandul ca ar trebui sa imi mai umble dr pe acolo acum. Parca pt bebe suportam orice, dar acum...ma ingrozeste ideea.
Ramona,
My_Lady0091 spune:
FETELOR VA CONDUC LA NISCAIVA INFORMATII DESPRE GRIPA PORCINA: gripa porcina fabricata in laborator

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
miany75 spune:
Lyly
pana la 37,5 e normal ..de acolo incolo se vorbeste de subfebrilitate ,iar de la 38,5 febra propriu zisa..
FETELE CARE MAI AVETI COPII ...ati facut vaccinurile obligatorii sau ati facut si in plus...care e parerea voastra...
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI
RamonaCopot spune:
Asa mi-a zis si o prietena de a mea mamica, ca nu trebuia sa ma sperii si sa-i bag supozitor...dar la ora 4 dimi, eram deja terminata. Stiu ca puteam sa incerc cu ceva scutece reci, sau cu sosete umede....dar mai stiu si ca la bebei le creste fff repede temp si m=am temut sa nu creasca repede si sa nu apuc sa-mi dau seama. Si cica la bebei, daca le iei temp rectal...se scad cateva liniute la termometru, 3 sau 4. Voi stiati ceva de asta? Eu nu am scazut nimic, dar am masurat si cu termometru electronic si cu cel clasic cu mercur.
Ramona,
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, cum sta treaba cu lochiile astea? in cate zile trec? Eu desi am terminat tura de 5 zile de antibiotic inca simt ca au un miros ciudat/urat... Mi-e frica sa nu ajung si eu la chiuretaj, cum a zis Betty, parca. Oare chiuretajul ala (stiu ca baga ceva gen lingura inauntru si scobeste pe acolo cu ea) doare??? Se face ceva anestezic inainte??? Ma ingrozeste gandul ca ar trebui sa imi mai umble dr pe acolo acum. Parca pt bebe suportam orice, dar acum...ma ingrozeste ideea. |
trebuie sa scoti parleala celor 9 luni de lipsa, deci vreo 40 de zile...
Lili
39 cu
Alexandru
FDANIELA spune:
My Lady 0091 multumim ca ne lauzi lucrusoarele
, uneori cred ca am exagerat putin ..dar nu conteaza , sunt pentru printesa noastra
multe lucrusoare le-am facut eu , botocei , numele brodate, animalutele de pe protectorul din patut , saculetul cu ursuleti ...asa am gasit o buna metoda de relaxare , mai ales ca trece atat de greu timpul in asteptarea ei ...spor la cumparaturi si sa sfaraie cardu ![]()
![]()
![]()
Shtephey ..da inca suntem tot 2 in 1 , dupa atatea amenintari de nastere se pare ca s-a potolit , sper acum sa nu se fi potolit prea tare
, multumim ca nu ne-ati uitat
voi ce mai afceti , cum sunteti?
38+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
alexa75 spune:
Dragele mele,
Am urmatoarea intrebare pt pacientele dr. Haiduc: daca ma programez la o consultatie la dansul in ce va consta consultatia la 38 saptamani cate am: pe masa sau si ecografie? Problema mea este ca pana pe 17 nov cand as fi programta sunt cam stresata sa nu se intample ceva si pt linistea mea si a familiei as vrea o consultatie la alt medic si ar fi si mai bine o ecografie. Banuiesc ca nu e vreo problema ca m-as duce pt. prima data la dansul.Doctora mea nu prea recomanda ecografii, ea consulta doar "digital"
.
Daca ma puteti ajuta
Multumesc
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
trebuie sa scoti parleala celor 9 luni de lipsa, deci vreo 40 de zile... Lili 39 cu Alexandru |
Mooaaaaaaaaammmaaaa, asa mult? si eu care credeam ca am facut o afecere cu sarcina asta...ca am econimisit atatea luni banii de pe ob-uri
.Ramona,