Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Lyly multumim pentru mailuri ,esti tare draguta ca ne trimiti mereu.

Ionela tare bine zici aici" bebe sa fie ascultator si sa se nasca asa cum mi-as dori eu.... dar daca nu va vrea Mihnea... probabil stie DD de ce... si fac cezariana si gata".

Pe fetita Laureiirina o cheama Amalia Teodora.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

_

Ma bucur ca au ales cum isi doresc ei. E semn ca bebe o face mai puternica spun eu. Sper sa fie acesta primul pas spre a reusi sa nu mai asculte "toate sfaturile" si sa decida ei ce e mai bine pt bebe... Nimeni nu traieste greutatile in locul lor... dar mereu vor fi "binevoitori" care sa-si asume drepturi in locul lor si sa hotarasca chestii importante in locul lor pt fetita..

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Intrebare pt fetele care au trusa de peridurala: Care e substanta activa din anestezic?
Multumesc mult!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,tuturor!! Vad ca incep sa cada fulgusori cu gramada..BRAVO!!!

FELICITARI TINONINO,FLAVOURS, ANCUTZA! SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA VA BUCURATI TOATA VIATA DE ELE!

HAI KRELIAHAI AVALON

MONIS felicitari inca o data si sunt de acord cu tine ..totul e incomparabil de frumos ,dar si ..greu..

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

_

Ma bucur ca au ales cum isi doresc ei. E semn ca bebe o face mai puternica spun eu. Sper sa fie acesta primul pas spre a reusi sa nu mai asculte "toate sfaturile" si sa decida ei ce e mai bine pt bebe... Nimeni nu traieste greutatile in locul lor... dar mereu vor fi "binevoitori" care sa-si asume drepturi in locul lor si sa hotarasca chestii importante in locul lor pt fetita..

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Da ,sunt complet de acord.
Asta-i doar inceputul cu "binevoitorii".
Imi aduc aminte cand avea cateva luni fetita mea ,existau persoane care imi scoteau peri albi sa-i dau sa guste din ce mananc eu,sa-i pun macar pe buze.E doar un exemplu...de-atunci am eu replici pentru toti si intre timp s-au racit ceva relatii din cauza "nesimtirii" mele

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

wow multumesc mult de urari si capitol fetelor! inca nu am apucat sa citesc tot pentru ca sunt cam ametita de la cateterul din spate... tot din cauza lui nu m-am ridicat din pat inca.
bebita e bine sanatos am incercat cu tzitzi, dar inca nu a venit lapticul... mai bagam antrenament ca el suge saracutul si cauta tzitzi si cand nu o gaseste bazaie.
in rest totul destul de ok... doare taietura dar baga analgezice...
voi reveni cu descriere amanunita si de euroclinic si de cezariana pt cele care inca nu au intrat la taiere...
va pup si spor la nascut si celorlalte fete!

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Flavours

wow multumesc mult de urari si capitol fetelor! inca nu am apucat sa citesc tot pentru ca sunt cam ametita de la cateterul din spate... tot din cauza lui nu m-am ridicat din pat inca.
bebita e bine sanatos am incercat cu tzitzi, dar inca nu a venit lapticul... mai bagam antrenament ca el suge saracutul si cauta tzitzi si cand nu o gaseste bazaie.
in rest totul destul de ok... doare taietura dar baga analgezice...
voi reveni cu descriere amanunita si de euroclinic si de cezariana pt cele care inca nu au intrat la taiere...
va pup si spor la nascut si celorlalte fete!

39 sapt Tudor

AMR 2 zile!!!

Bravo ca sunteti bine!. Lapticul va veni el... e bine ca bebe vrea... si cel mai important e ca sunteti sanatosi. Sa iti treaca repede durerile, sa te refaci cat mai curand... si te asteptam cu povesti... cand bebe Tudor iti va ingadui

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

In general la cezariana dureaza cateva zile pana vine lapticul. La Iarina in primele zile i-am dat lapte praf cu lingurita, sa nu existe riscul de a se obisnui cu biberonul si de a refuza, ulterior, sanul.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Krelia tinem pumnii!!!!

Rgagapie, sa fie intr-un ceas bun!

My_lady ...recunosc, la mine, cum ziceam mai devreme, nici frunzele de la morcov nu se mai vad!

35+
POZE + JUSTIN DAMIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

In general la cezariana dureaza cateva zile pana vine lapticul. La Iarina in primele zile i-am dat lapte praf cu lingurita, sa nu existe riscul de a se obisnui cu biberonul si de a refuza, ulterior, sanul.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
si IARINA 31.01.2006
AMR max. 7-

Buna idee cea cu lingurita ....daca o puteam aplica si eu in spital..nu ma chinuiam atat acum..dar asta e

Cica politica e sa alaptezi la cerere ..dar nici vb ,cel putin in cazul prematurilor...

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

Mergi la inceput