Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 6
lylyana.ion spune:
mesaj trimis de Avalon pe contul comun:
"Buna fetelor!
Stiati deja ca eu mi-am inchis contul de DC si nu mai pot posta, dar v-a tinut monis la curent cu starea mea pana acum. Incer sa rezolv problema cu userul pe DC pana ne mutam la scutece dar vad ca merge greu.
Despre mine pot sa va spun ca pe finalul sarcinii am facut niste complicatii dar slava Domnului situatia e sub control acum, bebeii sunt bine, eu asa si asa.
Maine, vineri 6 nov la implinirea a 37 saptamani sunt programata pt cezariana (dimineata). Voi trimite un sms imediat dupa ce ma trezesc din anestezie.
Tututror celor ce au adus pe lume bebelusii le doresc sa fie sanatosi, papaciosi si necoliciosi, iar lor refacere rapida si muuuult laptic!
Celor care urmeaza sa nasca, le doresc NASTERE USOARA si sa se bucure toata viata de copilasii lor, sa fie sanatosi, papaciosi si fara colici!
cu cele mai bune ganduri,
Avalon"
asadar 

NASTERE USOARA AVALON!!! 

RECUPERARE RAPIDA, BEBELUSI SANATOSI, NECOLICOSI SI PAPACIOSI!!!

Lili
39 cu
Alexandru
monis5 spune:
Bun regasit dragelor
Am intrat putin sa va multumesc tare pentru sustinere - inseamna tare mult - pentru toate telefoanele si mesajele si mai ales gandurile bune.
(scz celor la care nu am raspuns, dar la un mom dat m-am simtit complet depasita..
insa ati fost grozave 
Felicitari mamicilor de dupa mine, studiez acusi din urma sa vaz si io detalii.
Am incercat sa vb cu Laurairina dar nu mi-a raspuns, asa ca am schimbat doar mesaje - am sfatuit-o printre altele sa nu mai raspunda la telefoane (vad ca deja aplica atata vreme cat nu mi-a raspuns la apel, ci doar la sms ![]()
)
Aaaaa, nu mai stiu ce vroiam sa spun in primul meu mesaj de acasa
.
Poate doar un sfat de baba, asa necerut si cald, la prima mana, sa gustati din plin cat mai aveti din sarcina - eu cred ca am facut-o dar acum mi-as mai dori o portie, macar mica
- pentru ca ce urmeaza este incredibil, dar incomparabil. De frumos. Si de greu. ![]()
monis
cu poze de azi de ieri
ultima saptamana
lylyana.ion spune:
MONIS, BINE ATI VENIT ACASA!!!

stii deja textul: cand ai putin timp liber, asteptam detalii si multe multe poze 
Lili
39 cu
Alexandru
floricik spune:
Monis bine ati venit acasa.
Cand mai ai un pic de timp te asteptam la o mica barfa si ...poate ne mai arati o poza cu BB.
Avalon nastere usoara.
Mai e putin si iti cunosti mininile.
35+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Monis si Iulian bine ati venit acasa.

Avalon ,draga noastra,nastere usoara si bebelusi voinici si sanatosi!Asteptam vestea cea mare cu drag.

Cred ca ati gasit nume,nu-i asa?![]()

Hai Avalon!!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
raluci_b spune:
MONI - welcome
36+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shtephy Ionela ,asta-i pentru raspunsul legat de cursuri. Va fi bine pana in ziua nasterii ,Mihnea va fi ascultator ,va sta intr-o pozitie buna ,nu va avea circulara si va iesi repede si usor.Astea cu pozitia,circulara ,sunt detalii ,nu sunt batute in cuie,se pot schimba mereu |
Eu sunt optimista.... sper sa ma descurc si la cursuri
| Citat: |
| citat din mesajul din Floricik Ionelamaria ai avut dreptate ca baietelul e grasunel. Abia astept sa vad fata mea cat de mare mai e...Hai ca mai e putin si nasti. Nici pe mine nu cred ca ma apuca decembrie |
Da
, mai e putin... dar parca as negocia un decembrie la anu'.... hm.... dar fie si peste 2 sapt si putinDeci maine facem agitatie pt Avalon.... hai sa incepem de azi

Monis, bun venit acasa mami si bebe Iulian!!!!!
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
My_Lady0091 spune:
MONICA...BINE AI REVENIT PRINTRE NOI SI BINE AI REVENIT IN CAMINUL TAU CALDUROS...ALATURI DE SOTUL TAU,CARE,APROPO, E SUPER SOT,SI..........ITI DORESC MULT SUCCES ACUM CAND INCEPI UN NOU DRUM IN VIATA TA...PROBABIL CEL MAI FRUMOS
. SA SORBI DIN MOMENTELE ACESTEA SI ULTIMA PICATURA....BUCURA-TE DE MINUNEA TA, BUCURATI-VA DE CEEA CE ATI CREAT IMPREUNA SUB BINECUVANTAREA FORTELOR CERESTI.

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA