Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Fetele, sarumana si multe 

pt voi
Asa pe fuga, 2-3 pozici la semnatura 

Alexa 75 - la 38 sapt se uita si la echo si pe masa. Si daca cumva zice ca doar pe masa, il rogi si imediat baga si un echo.
Daca am uitat sa va spun: I LOVE MY DOCTOR!!!!!! 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Daca am uitat sa va spun: I LOVE MY DOCTOR!!!!!! ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
Si sotul ce spune?
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Eu una m-am luat dupa prospect si ieri i-am dat 15 pic de saaab simplex, amestecat cu 10 ml lapte. Apoi am vb cu o prietena si mi-a zis sa-i dau numai 10 pt inceput. Acolo scrie ca se dau la fiecare biberon, dar eu azi noapte nu am mai apucat sa-i dau. Tot de 3 ori i-am dat si eu ieri.
Azi i-am pus 15 pic in 14 ml de ceai (baby calm), dar a baut doar jumatate (cred ca e naspa pt el; ceaiul asta neindulcit ), dar acum doarme deja de 3 ore. Il astept de 10 min cu scutecelul pregatit sa ii schimb pampersul si vad ca inca doarme cu manutele sub falcute 

.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Romanitza_31 spune:
Monis bine ati venit acasa tu si puiutzul tau!!! E dulcic foc! Felicitari!

Intreba cineva de temperatura bebelusului...noua la curs asistenta ne-a spus ca 37.8 e deja muuult! si referitor la toaleta ochisorilor, ei trebuie curatati din exterior inspre interior!
35+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetele, sarumana si multe ![]() ![]() pt voiAsa pe fuga, 2-3 pozici la semnatura ![]() ![]() Alexa 75 - la 38 sapt se uita si la echo si pe masa. Si daca cumva zice ca doar pe masa, il rogi si imediat baga si un echo. Daca am uitat sa va spun: I LOVE MY DOCTOR!!!!!! ![]() monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri |
seamana la perfectie cu tine....are toate trasatutile tale....si in ultima poza,cea in care casca...e un super scump...

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
floricik spune:
Monis e superb Iulian.

Nu ai o poza cu dr dar fara masca aia ?
E si el un Banderas ca dr lui Camy ?![]()
35+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
FDANIELA spune:
monis5 ai un bebelus tare dulce , sa va traiasca !!!!

38+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
shtephy spune:
Monica inca o data iti spun ca e tare dulce somnorosul mic

.Il pup pe talpite![]()
.
Cu dl dr hmmmm ,bravo ,foarte bine ca il iubesti
.
Ramona eu nu am intervenit niciodata la temperatura mai mica de 38.5 masurata intrarectal.Probabil era caldut din cauza plansului dar 37,6 nu este considerata febra.Si da ,multi pediatri scad cateva unitati din temp intrarectala dar nu mai retin cate.
Lohiile la mine au tinut 5 sapt.Sangerarea parca vreo saptamana,apoi chestiile galbui ince vreo 4.Cantitativ erau putine spre sfarsit ,foloseam tamp zilnice.
Pe mine cred ca m+a chiuretat putin dupa nastere,nu imi aduc aminte daca a fost dureros.
Dar in 2005 dupa ce mi s'a provocat un avort terapeutic ,am avut parte si de un chiuretaj dureros pentru ca nu se eliminase bine placenta.Cred ca se face local xilina care e de fapt apa de ploaie sau anestezie generala ,dar tu alaptezi si no way.Oricum cred ca te ingrijorezi degeaba.
Miany mie mi se pare putin 5 pic de Saab de 3 ori pe zi,eu retinusem 15 parca.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Si sotul ce spune? 35+ AMR 4+ sapt Mihneaaniversarea nuntii POZE |
I-a placut f tare si lui. Nici nu are cum sa nu-ti placa. Si cand m-a si facut scapata asa repede....
Dar si eu am colaborat. Ca sa ma si laud putin.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri