Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 11
dana n. spune:
Va pup dragele mele.
Nu am cuvinte sa va multumesc ptr tot sprijinul moral acordat. Sunteti toate minunate. 
Imi cer scuze ca nu reusesc sa intru mai des...dar datoria de mama nu ma lasa. Sper sa ne obisnuim si noi unul cu altul, sa avem un program si voi fi mai libera...macar putinel. Acum sunt dupa o noapte si o zi nedormita.
Am un baiat pe care il ador. A fost foarte greu ptr mine...pana in momentul in care mi-am tinut minunea in brate....cel mai frumos moment din viata mea, care nu se poate compara cu altceva. As sta ore intregi doar sa il privesc.
Elenic, Raluci, Krelia va multumesc in mod deosebit.
Speranta76, Monis, Ali, Laurairina, Ancutza, Tinonino, Flavours Felicitari fetelor, sa va traiasca puii si sa va aduca numai bucurii!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floricik Monis e superb Iulian. ![]() ![]() Nu ai o poza cu dr dar fara masca aia ? 35+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
Ba da, e pe internetul larg (images.google.com/ search dupa numele lui)
www.facebook.com/profile/pic.php%3Fuid%3DAAAAAQAQDqI7oCIn-o9qnbRQHrD_AQAAAAl3CmSedxFFqdnFiMCPIGbq&imgrefurl=http://www.facebook.com/people/Catalin-Petru-Haiduc/717054914&usg=dUeVWQfXdyVsucIWNjo_pw0oP-w=&h=133&w=200&sz=10&hl=en&start=9&sig2=71mr_2z29ad9UZHC3Cmrfg&um=1&tbnid=702dToVdZXiTJM:&tbnh=69&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dhaiduc%2Bcatalin%26hl%3Den%26sa%3DN%26um%3D1&ei=-wHzSvLwHM-F-Aax_vSrBA" target="_blank">DOCTOR
Mda, si la subiectul cu numele lui de pe DC ar trebui sa scriu... sa vedem cum stam cu timpul... mi-e dor si de voi...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
bAly spune:
Felicitari noilor mamici de fulgusori!!!
Dau 'buzna' peste voi doar sa incurajez noile mamici in privinta alaptatului. eu am nascut natural fetele si la amindoua mi-a venit laptele abia spre sfirsitul zilei a 3 a.
Nu va faceti griji ca bb nu papa nimic. Colostru este chiar daca nu il vedeti voi. Eu la Laura tot asa imi ziceam ca nu am nimic, pentru ca sinii era moi si cind stringeam nu vedeam mai nimic. Ce m=a linistit a fost un episod de voma de al ei in care a eliminat ceva brinzica galbena. Atunci am realizat ca de fapt ea ceva ceva scoate din sin. Cit au ei nevoie in primele zile gasesc cu siguranta.
Un alt semn sa va linisteasca ar fi scutecele pline de pisu, si apoi de kk. Nu mai retin frecventa lor din primele zile, dar probabil un dr ar putea raspunde la intrebarea asta.
Eu ce sa zic? Am avut parte de incurajarile dr si asistentelor, desi si a mea mama soacra mi-a zis la un moment dat ca poate ar fi cazul sa-i dau biberon.
Felicitari inca o data si urmati-va instintul. Nu lasati pe cei din jurul vostru sa va necajeasca.
Vine Surpriza
Alina
26+
, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
Cory_B spune:
Eu ii dau cam 7-8 picaturi de Sab Simplex apoi cam la o distanta de 4 ore-4 ore si jumatate alternez si ii dau tot atatea picaturi de Bonisan. Si tot asa. Deci nu ii dau la fiecare masa. Mai sar peste, mai ales ziua . Ceai (baby calm sau baby drink) nu vreau sa-i dau pt ca au indulcitor cam nasol. Insa ma bucur enprm ca functioneaza boni si sab-ul
Voi ati inceput cu Vigantolul? noi da..de la 2 sapt luam 3 picaturi/zi
Pupici
fericita mami
Andrei Nicolas
andrutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Asa mi-a zis si o prietena de a mea mamica, ca nu trebuia sa ma sperii si sa-i bag supozitor...dar la ora 4 dimi, eram deja terminata. Stiu ca puteam sa incerc cu ceva scutece reci, sau cu sosete umede....dar mai stiu si ca la bebei le creste fff repede temp si m=am temut sa nu creasca repede si sa nu apuc sa-mi dau seama. Si cica la bebei, daca le iei temp rectal...se scad cateva liniute la termometru, 3 sau 4. Voi stiati ceva de asta? Eu nu am scazut nimic, dar am masurat si cu termometru electronic si cu cel clasic cu mercur. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
Ramona, temperatura la bebei creste foarte repede de la 39 incolo, de aceea, daca au peste 39, doctorii recomanda mai intai impachetari cu prosoape ude sau dusulet caldut si racit gradat, pentru a le scade temperatura pe moment, dupa care jumatate de supozitor de Novocalmin si gata, e ok.
Temperatura rectala e mai mare, plus de asta bebeii au temperatura un pic mai ridicata, la 37,6 nu cred ca trebuie sa te panichezi, dar urmareste...
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
39+ Daniel Stefan
shtephy spune:
Dana ma bucur ca ne+ai scris.Te pup cu drag.Niciodata nu ai sa te saturi sa iti privesti minunea

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
ionelamaria spune:
Revin cu intrebarea....perseverez
pt fetele care au trusa de peridurala: Care e substanta activa din anestezic?
Multumesc mult!
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
e cam liniste pe aici
Ionela si forumul merge chiar ok zic eu.Imi pare rau eu nu stiu ce raspuns sa iti dau.
_
35+
Romanitza_31 spune:
Ionela, nu stiu ce sa zic de substanta, de anestezic in sine. Ce pot sa iti spun este ca moasa de la Filantropia a spus sa luam kitul (cateterul) de la farmacie pt ca anestezicul il au ei.
35+
POZE +
JUSTIN DAMIAN
shtephy spune:
bAly foarte bune sfaturile tale
,multumim.
Intr-adevar cea mai buna dovada ca papa bebelusul e pampersul ud .
Felicitari pentru aceasta a treia sarcina,langa doua printese trebuia neaparat si un cavaler
.
_
35+