Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Draga noastra Krelia ,astazi este ziua cea mare pentru voi.Iti doresc nastere usoara si un printes voinic si sanatos.Multa bafta si asteptam vestea cea mare.

Hai Krelia!!!
Hai Rares!!!

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, donez o cutie Baneocin pudra ( care expira luna aceasta, din pacate, deci pt un bb ce se naste luna aceasta e bun) si un tub Garmastan, expira 05.2010. Din ambele e folosit ff putin. Astept pm in caz ca le vrea cineva.

va doresc nasteri usoare!

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ancutza va pupa pe toate si multumeste tuturor pentru mesaje,isi cere scuze ca nu a putut raspunde tuturor.Sunt bine amandoua ,chiar daca inca nu poate sa stea in fund.Fetita a primit oxigen pana astazi dar acum sunt in salon amandoua.Spera sa vina acasa in weekend.

Va asteptam cu drag

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Buna tuturor,
FELICITARI ANCUTZA!
FELICITARI TINONINO!
FELICITARI FLAVOURS!
Recuperare usoara si bebei sanatosi,mancaciosi si linistiti!

LA MULTI ANI MANY_BANI!Tot ce iti doresti sa se implineasca!
Intr-adevar Andre (scuze ca mi-am permis, sa imi spui daca te deranjeaza si scriu nick-ul intreg) cu neamurile lu' Laurairina, iar stresul nu face bine la lactatiei.ar trebui sa puna piciorul in prag ca e copilul ei si gata.Stiu ce naspa e cu neamurile ca si ale mele sunt la fel de pline de sfaturi si de ce trebe facut si ma exaspereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Rgagapie CASA DE PIATRA si tot ce va doriti. Petrecere frumoasa.
Many_bani LA MULTI ANI ! Iti doresc o zi minunata alaturi de bebe Vlad.
Flavours, Tinonino FELICITARI!! Sa va traiasca minunile.
Ma bucur ca Ancutza si Laura sunt bine. Sper sa vina repede lapticul pt bb Amalia.
Raluci felicitari pt rezultatele bune de la dr. pe mami+ baiat frumos.
Ionelamaria ai avut dreptate ca baietelul e grasunel. Abia astept sa vad fata mea cat de mare mai e...Hai ca mai e putin si nasti. Nici pe mine nu cred ca ma apuca decembrie
Azi vin acasa Monis si Camy ?

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am zis eu bine ca nu se stie niciodata...

HAI KRELIA!! HAI RARES!!

Ionela, din pacate, dar si din fericire, sunt in aceeasi oala cu tine, cu bebe mare, al meu avea 3 kg acum 5 saptamani, si nu mi-a mai facut eco de atunci sa vad cat a crescut , dar mai dau eroare si ecografele astea...

Rgagapie, Casa de Piatra si multa fericire va doresc!!

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaradu79Intr-adevar Andre (scuze ca mi-am permis, sa imi spui daca te deranjeaza si scriu nick-ul intreg) cu neamurile lu' Laurairina, iar stresul nu face bine la lactatiei.
E perfect asa 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Era sa uit,

CASA DE PIATRA RGAGAPIE!

Eu stiu ca ajuta sa bea ceai pt stimularea lactatiei.Poate cele mai avizate ca mine sa ii dea unele sfaturi Laurei.E pacat sa piarda asa sansa, mai ales daca fetita nu refuza sanul.

HAI KRELIA!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Shtephy, esti tare draguta si ai intotdeauna cuvinte frumoase pentru fiecare dintre noi !!! Sunt foarte norocosi copiii tai ca au asa o mama. Multumesc mult si din partea mea, as vrea sa am cuvinte de incurajare pentru fiecare asa cum ai tu.

Laura, inteleg foarte bine prin ce treci, am trecut si eu prin asta la prim nastere si, prin urmare, n-am avut suficient lapte pentru ca am aplecat urechea la toate porcariile. Nu baga pe nimeni in seama si fa exact asa cum iti dicteaza tie instinctul, stresul nu face bine deloc, iar vorbele si sfaturile neadevarate aruncate in vant, fara sens, pot face foarte rau. Mult mult succes, sa te refaci repede si sa ai mult laptic !!

HAI KRELIA !!!

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 39+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Asaaa...special pt Kreliutza noastra:

HAI KRELIA!!
HAI bb RARES!!

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput