Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

MESAJ NOU DE LA KRELIA "Diseara ma baga in operatie, am avut contractii. Am avut si peripetii...acum sunt pe perfuzie cu meniu divers. Pup toate fetele".Peripetiile au constat in internarea ei intr-un salon cu 4 pirande, salon de care acum a scapat. SooooGO CUSCRELA 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Acuma ma pregatesc sa merg la primarie .

Felicitari noilor.

Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!
Sa aveti o zi frumoasa

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

Buna fetelor
cred ca a inceput sa ninga ..apar fulgusorii tot mai des , felicitari noilor mamici si multa rabdare celor ce sunt in asteptarea bebelusilor ..eu una nu prea mai am rabdare

38+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

DANIELA CE LUCRUSOARE FRUMOASE PENTRU GABITZA AI TU.... SI MULTE....ACU MA SIMT PARCA NU AM CUMPARAT NIMIC PENTRU FIICA-MEA....NEXT WEEK...SHOPING SCRIE PE MINE...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

IUBITELOR....DAR DE CAND LUMEA S-A DUS LA NASCARE...SE PREGATESTE DE NASCARE,NASTE SAU A NASCUT....CA SLAB TRAFICUL PE AICI....SAU...............A PUS MARIA SA MORCOVUL STAPANIRE PE VOI???????

Eu cred ca liniste e mai mult de la faptul ca DC-ul merge f prost zilele astea... Tot in "renoveaza" dar nu mai ajung la final

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

MESAJ NOU DE LA KRELIA

"Diseara ma baga in operatie, am avut contractii. Am avut si peripetii...acum sunt pe perfuzie cu meniu divers. Pup toate fetele".

Peripetiile au constat in internarea ei intr-un salon cu 4 pirande, salon de care acum a scapat.

Soooo

GO CUSCRELA

35+ Chiara Ada

HAI MA....DE CE SUNTETI RASISTE...

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

MESAJ NOU DE LA KRELIA

"Diseara ma baga in operatie, am avut contractii. Am avut si peripetii...acum sunt pe perfuzie cu meniu divers. Pup toate fetele".

Peripetiile au constat in internarea ei intr-un salon cu 4 pirande, salon de care acum a scapat.

Soooo

GO CUSCRELA

35+ Chiara Ada

Hai kreliuto!!!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

rgagapie Casa de piatra si multa fericire! 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello dragi mamici si burtici

LauraB insomniile mele au inceput de cand ne-am schimbat domiciliul,de atunci si pana acum s-au gasit diverse motive si ganduri care sa nu-mi da pace noaptea.Asta e ,chiar nu stiu ce sa mai fac.
Din ce zici e clar ca-i aproape Sophia.Mi-ar placea sa ne anunti cumva,poate sa dai mesaj vreunei fete de la sezatoare si sa ne anunte si pe noi.

Ionela ,asta-i pentru raspunsul legat de cursuri.
Va fi bine pana in ziua nasterii ,Mihnea va fi ascultator ,va sta intr-o pozitie buna ,nu va avea circulara si va iesi repede si usor.Astea cu pozitia,circulara ,sunt detalii ,nu sunt batute in cuie,se pot schimba mereu

Andreuta multumim de raport .Cred ca acum deja Monis si Iulian sunt acasa.Ma bucur tare mult

Andrutza of,of sanatate multa . Simona va fi intelegatoare si isi va iubi fratiorul.
La Tinonino colul era inchis dimineata cand au ajuns la maternitate si a nascut la 23.40.A spus ca nu a fost prea greu dar au inceput greu contractiile.

Flavours felicitari!Sa te refaci repede si sa ai mult laptic!Bun venit pe lume Tudor!Sa fii sanatos si sa ai numai zile frumoase!

Lyly las ca vine el cand e pregatit

Dienutze am mai dormit de la 6 pana la 10.30

Simonette ce faci?Nu ne povestesti nimic despre voi?

Ramonika imi pare tare rau de Laura ca nu e intr-o forma buna acum.Din pacate neamurile nu fac decat sa ne impinga inspre depresie.Eu dupa ce am nascut -o pe Stefi ,mi-am dezactivat soneria de la casa,telefoanelele-am pus pe toate pe silent,cand ieseam pe strada mai mult de buna ziua nu dadeam la nimeni ca toti ma opreau sa vada copilul de parca era un exponat intr-un muzeu ,sa il atinga ,sa iti dea sfaturi si sa te judece.Atunci am decis ca trebuie sa fiu nesimtita .
La bebelusi se pricepe toata lumea si vor sa-ti dea numai sfaturi.Sper sa nu mai bage si ea pe nimeni in seama.

Krelia tinem pumnii,ne vom gandi la voi.Imi pare rau de pirande,fir-ar sa fie.

Ralu bravo pentru analiza negativa si hai mai stai si tu o data locului acasa

Hai Coquelicot!Hai zodie de foc!

Crissa probabil se va mai rasuci micutul ,isi face de cap in burtica lui mami .

F daniela nu stiam unde ai disparut,deci sunteti tot 2 in 1

Casa de piatra Rgagapie!!!Multa fericire alaturi de sotul tau si de micuta minune ce urmeaza sa apara in vietile voastre!!!

Cu rasismul asta e,nu ne ascundem dupa deget cum fac altii.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

HAI KRELIA!!!

Rgagapie
, casa de piatra!!!!!!

Many_bany
, La Multi Ani!!!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune: