Fulgusori 2009(155)-Felicitari Flavours si Krelia
Raspunsuri - Pagina 3
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamariaBuuunnn... m-am intors cu vesti....Bebe e MARE are 3572g... si dupa eco DPN-ul 17.11Din pacate nu prea mai are loc el acolo... dar trebuie sa mai stea vreo 2 sapt... Daca nu declansam pe 21 nasterea... atunci pe 27 cel mai tarziu. Din pacate doctorita mea pleaca saptamanal la Bucuresti la un curs... cate 3 zile... deci am emotii sa nu se hotarasca el sa ma cunoasca fara d-na dr. oricum... m-a prezentat unui coleg al ei care va veni de acasa daca ea nu e in oras... dar spera sa fie ea. Bebe e cu fata spre toata lumea... adica nu e cea mai buna pozitie... si mai are si circulara... poate chiar dubla dar nu a reusit sa vada bine. Sa speram ca va vrea si el natural sa iasa... dar nu imi garanteaza ca vom folosi anestezie daca are avansul prea mare si cordon si pozitie mai putin buna.... sper sa fie ascultator.Pana pe 21 ( cand teoretic merg doar la control) mai e tare putin... eu nasteam prin decembrie la anu' .... si mai sunt numai 16-21 zilePlacenta gr 3, 160 b/minut |
Va fi bine.Laura G , tu ce ne mai povestesti? Cum sunteti?
35+
Chiara Ada
Ramonika spune:
cuscra - deci o sa iasa scorpion ginere-miu, ca mine...
sper sa poti reusi sa nasti natural, oricum te mai duci la control pana la nastere, nu? poate o sa-ti spuna atunci mai exact ce e cu cordonul ala si cu pozitia. 
am vb cu laurairina - e destul de necajita, pt. ca nu are laptic, fata trage din san, insa trage in gol, o doare operatia si nu prea se poate duce la ea si o mai si streseaza lumea ca nu se duce la fata, ca nu alapteaza, cum a spus si in mesaj, insa ea atata poate. e cam necajita. poate o mai suna cineva s-o incurajeze.
i-am spus ca poate sa-i vina laptele si dupa 4 zile, i-au facut injectie cu oxitocina, spera sa fie bine.
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Ramonika cuscra - deci o sa iasa scorpion ginere-miu, ca mine... ![]() am vb cu laurairina - e destul de necajita, pt. ca nu are laptic, fata trage din san, insa trage in gol, o doare operatia si nu prea se poate duce la ea si o mai si streseaza lumea ca nu se duce la fata, ca nu alapteaza, cum a spus si in mesaj, insa ea atata poate. e cam necajita. poate o mai suna cineva s-o incurajeze. i-am spus ca poate sa-i vina laptele si dupa 4 zile, i-au facut injectie cu oxitocina, spera sa fie bine. |
Pai... pe 21 mai merg la ea... seara... cand e de garda... cred ca o sun pe 20 sa vad daca nu prefera sa ma vada si dimineata
Laurairina, curaj.... si o doza de vitamina NESI( nesimtire). Ce grija are lumea.... Sper sa nu mai puna la suflet...
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
Many_Bani

sa ai parte de o aniversare de neuitat alaturi de Vladutz si familia ta!!!
Ionela, mai ai putin pana depaseste bebe cele 4,000 kg ![]()
numai vesti bune despre fulgusorii nostriiii 
laurairina, da-le ignore celor ce te enerveaza 
sa pregatim niste agitate si pt krelia, ca nu se stie niciodata 

NASTERE USOARA KRELIA!!!
de la zodie de foc si coquelicot avem noutati?

Lili
39 cu
Alexandru
FDANIELA spune:
Buna fetelor 

cred ca a inceput sa ninga ..apar fulgusorii tot mai des
, felicitari noilor mamici si multa rabdare celor ce sunt in asteptarea bebelusilor ..eu una nu prea mai am rabdare![]()
38+ cu Paula Gabriela
http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Ionela, mai ai putin pana depaseste bebe cele 4,000 kg Lili 39 cu Alexandru |
Meeeei.... tu tii cu ursu'

35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
mihamora spune:
LA MULTI ANI MANY_BANI!!! 

FELICITARI FLAVOURS! 

FELICITARI TINONINO!

Michelle
36 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
My_Lady0091 spune:
IUBITELOR....DAR DE CAND LUMEA S-A DUS LA NASCARE...SE PREGATESTE DE NASCARE,NASTE SAU A NASCUT....CA SLAB TRAFICUL PE AICI....SAU...............A PUS MARIA SA MORCOVUL STAPANIRE PE VOI???????![]()
![]()
![]()

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
rgagapie spune:
Acuma ma pregatesc sa merg la primarie
.

Felicitari noilor
.![]()
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+37
Maya Paula
AMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!! 
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui rgagapie Acuma ma pregatesc sa merg la primarie .![]() ![]() ![]() Felicitari noilor .Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +37 Maya PaulaAMR 3 SAPTAMANI !!!!!!!! ![]() |
BON MARRIAGE....MA PETITE CHERIE...SA FIE INTR-UN CEAS BUN...

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA