FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 6
georgetani spune:
Asa e Bruni pasi mici dar siguri -Doamne ajuta! si eu am productie de foliculi buna dar vom vedea daca au si ovule , am emotii in continuare dar ce va vrea Dumnezeu asa va fi-eu sper sa fie ok si sa primim si noi cel mai frumos cadou de sarbatori.
Restul fetelor ce fac au intrat in wk?
brunadria spune:
georgi, fi optimista , o sa fie bine , o sa avem cel mai frumos cadou de sarbatori!!am promis, asa va fi
cum cresc foliculii? nu stii cam pe cand punctia?
doamne ajuta!!!
fetele noastre o sa apara mai spre seara la un vin
brunadria spune:
ce fac fetele azi?
mamicilor va mai asteptam cu vesti pe la noi
georgi, spor la injectat..
eu sunt prin zona week end ul asta..asa ca sunt cu ochii pe voi...
la multi ani Mihaelelor si Gabrielelor idem si pt sotii vostrii daca isi sarbatoresc ziua de nume..
va doresc un o zi frumoasa si linistita
uratica spune:
hihi..deci eu sunt deja cu paharelul in fata!de data asta beau un vin alb!ca ala rosu a zis grasu meu ca e bun ptr femei dar sa-l bea barbatii!asa ca i l-am cedat lui!
georgie-bravo fetita!sa te tii de cuvant in continuare si sa vii cu cretulina cu ochi albastri!
bruni-tu cum mai esti?sper ca nu mai esti morocanoasa ca vin si-ti dau bataita!acum trebuie sa fii linistita!ai grija de tine papusica!
mara-noi hai sa ne betivim ca sa sarbatorim de pe-acum gravideala fetelor!
crisule-tu vad ca ai planuri mari..asa ca nu stiu daca sa te invitam sau nu la un paharel de vin!cat despre cola sau pespi..stai linistita ca te-ai lasat tu si m-am apucat eu de ele!
restul gastii ce mai faceti?mai dati un semn de viata ca ne e dor de voi!
brunadria spune:
uratica , cum sa fiu morocanoasa cand am vesti bune!!
sunt iar pe baricade , cu voie buna...
sa aveti distractie frumoasa..
Cris_25 spune:
salutare fete dragi!
Tocmai mi-au sosit analizele pe mail ... Una singura e in afara limitelor normale ...
Virusul rubeolei - Anticorpi IgG : 62,21 (Valori de referinta <10 negativ, >10 pozitiv)
Nu stiu ce inseamna asta si cat e de grav ... stie cineva?
Georgi, spor la produs ...
Uratica, mai usor cu beutura, fie ea si din categoria pepsi-cola ... ca trebuie sa pregatesti un mediu propice pt bb
Bruni draga, vezi ca te ajung
llary spune:
buna fetelor,va citesc si cateodata mai si scriu.Acum am o nelamurire siva rog sa ma sfatuiti.Sunt la Polisano Sb ,programata pt IA,sotul cu oligospermie.
In ziua 9 eco foliculi 2 ,unul de 12 altul de 9.
stimulare cu gonal 75ui/zi
ziua 11 eco ,1 folicul de 15 altul de 12.mi-a mai dat 2 gonal si in ziua 14 IA.eu nu am prb ,de obicei ovulam cu 1 folicul si mai repede in ziua 11.
De ce cu stimulare e mai lent si doar 1 e k.endometru e frumos
Nu reactionez la stimulare????ce ar trebui sa fac?dr nu mi-a zis decat luni facem ia-ul.???????????????????nu inteleg dece creste foliculul mai greu cu stimulare si de ce doar 1 k???????
Lilicica spune:
Va servesc si le doresc "La multi Ani" tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume.
Pentru Uratica special.
Bruni si Georgie pe voi va asteptam sa dati startul la .
Kry ce mai faci, ce face bebita ta....... ce nume te-ai gandit sa-i pui?
brunadria spune:
buna ziua, fete frumoase
cris , m am uitat in tabelul de valori pt rubeola si la 62 scrie slab pozitiv , eu cred ca e ok ..zic asta pt ca si eu am 44 si dr mi a zis ca e ok...
ilari ,tu nu o sa ovulezi cu stimulare in ziua in care ai fi ovulat natural, totul e sub control , nu ti face griji , e ok..
lilicica , multumesc de cafeluta, tocmai o savurez.. tu cum mai esti , ce planuri ai?
georgicule ,ce faci draga ,ai grija de oute
mara ,cred ca tu esti pe munti,profita din plin..
uratica ,multa sanatate si cat de repede..
enni,de mult n ai mai dat pe la noi , ce faci draga , strumfii tot cumintei?
julia, te asteptam sa ne povestesti despre intalnirea cu bebe..sanatate!!
kry , cum te simti? asteptam vesti si de la tine..
fetelor va doresc o duminica frumoasa si
georgetani spune:
LA MULTI ANI-sa ne traiti cu numele-pentru cei, cele cu nume sfinteee , sa fiti sanatoase si la punga groaseee si sa va dea Domnul ce va doriti
Bem un pahar cu... ce vreti voi in cinstea voastraaaa