FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Maruta multam fain de cafea ca e tareee bunaaaa
Sa va spun cum stau cu clocitul: cica pe stanga 5 fol de aprox 8-10 si pe dr 2 aprox la fel si 3 mai mici deci e ok pentru moment, oricum muuuult mai bine ca randul trecut , merg in continuare cu 1 dipherelin si 225 gonal/zi si ma chemat luni din nou la eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgetani

Maruta multam fain de cafea ca e tareee bunaaaa
Sa va spun cum stau cu clocitul: cica pe stanga 5 fol de aprox 8-10 si pe dr 2 aprox la fel si 3 mai mici deci e ok pentru moment, oricum muuuult mai bine ca randul trecut , merg in continuare cu 1 dipherelin si 225 gonal/zi si ma chemat luni din nou la eco.

bravo georgicule, te facem closca sefa hei, da putoroasele celelate pe unde umbla, ce, eu am facut cafea degeaba, sa stea sa se raceasca in ibric? ca acus vin cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Vin cu o rugaminte. Haideti sa salvam o viata. Din putinul pe care il avem sa incercam sa gasim o suma minima 10 ron - 50 ron cat poate fiecare, pentru a salva un inger. Are nevoie de noi!!!
La semnatura mea gasiti toate detaliile. Multumesc.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

vin si eu repede la cafea pana nu se raceste
georgi, felicitari closcuta!!! super buna productie ai
gagici, cine a zis ca trebuie dat cu pumnul in masa bine a zis!!
s a dus bruni meu azi la clinica ca s a temut de gura mea ,eu ma pregateam sa merg cand mi a spus ca el e deja acolo
in fine a chemat doctorul la apel si i a explicat situatia car nu e chiar asa rea
m a sunat secretara (nu cea de ieri, cu aia tot am io o poveste data viitoare)si mi a explicat ca nu e nimic pierdut si ca practic asteptam sa intre lh, estradiolul ,endometrul in limite , sa se poata incepe stimularea, ca probabil voi incepe vinerea viitoare!!
sper sa nu ma uite de acum si sa mi dea raspuns la toate intrebarile mele!!
imi pare rau ca nu am ajuns eu acolo, la fata locului , deci intrusul o va incasa cand apare in peisaj
la gagici..

Mergi la inceput

beiii!!! ce i cu linistea asta aici?
am aparut eu si ati plecat repede?
ce mandru e intrusul ca mi a rezolvat el mie pb
hehe ,crede ca eu nu le rezolvam?
,sunt in grafic , sper sa le fie invatatura de minte si de acum sa mi spuna tot ce se intampla indiferent de situatie, ca am si eu o guraaa hohoo!! (numai daca ma calca cineva pe nervi)
vad ca nu le a placut ca am fost draguta pana acuma
gata!!! sunt iar optimista

Mergi la inceput

v ati inteles sa dispareti in gasca? v ati dus la uratica la chef?
hmmm si eu vreau!!!sau ce mai e weekend
uratica, multi , multi ani !! si bebe cat de repede!!!
fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

bru pe aici sunt mama
pe cand punctia?

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Yupiiiiii, vezi Bruni, ce ti-am spus eu - cu rabdarea treci marea acus, acus incepi stimularea si totul va fi ok.

Mergi la inceput

mirelaeu numai vinerea viitoare o sa incep stimularea probabil..
la mine a fost un pic mai altfel, mai dificil si a facut efectul injectia de inhibare! dar sunt optimista, merg incet...dar sigur, si promit sa vin si eu cu beta mare! ti am zis, am avut presimtire ca reusesti! bravo mirela, ma bucur
sunt pe urmele tale si la celelalte subiecte

Mergi la inceput

georgicule mama , pai nu ma las eu asa cu una cu doua(mda dupa razboi multi viteji s aduna )
sunt iar pe baricade, asa ca cloceste tu acolo si fa oute babane, ca te ajung eu...am zic ca venim cu testele pozitive ce mai , ne tinem de cuvant!! abia astept!!

Mergi la inceput