FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

multumesc din suflet brunaria pt raspuns.sunt gandita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Buna dimineata,
In sfarsit am ajuns si eu la rand la ibric si va aduc mai multa azi ca e vreme de ploaie.
Nu am dezertat dar am avut in ultima perioada un program mai incarcat si nu am avut timp sa intru pe blog, apoi mi-a luat ceva timp sa ma pui la curent cu ce mai faceti.
Le doresc reusita celor care sunt pe baricade, sincere regrete celor care au mai trecut printr-un esec.
Copii mei sunt bine, de curand am facut 3 ani, si ne bucuram ca am trecut de bariera critica. Au fost incantati de gradinita, nu am avut probleme de acomodare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

criadema..
la multi ani!! copilasilor tai...sunt mari acuma
multumim de cafeluta si de gandurile bune..
georgi , ai mers la masuat?? cum stai?
mara, gata cu plimbatul..hai la cafea..
uratica,cum v ati petrecut? ai primit ceva frumos? de la mine
o saptamana plina de vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..mneata!
deci inainte de toate va multumesc din suflet ptr urari si va doresc si voua tot binele din lume !
iar acu..trec la raport..nu am tinut ziua nicicum..nu am beut nimic in afara de apa si suc..si nu am primit nimic-decat floricele de la voi care m-au uns pe inima!nici nu aveam nevoie de mai mult!in schimb ieri am sarbatorit prin munca!asa ca..a fost o zi ca oricare alta!
ma bucur ca au mai venit fetele astea umblarete si muncitoare tare pe la noi..si le asteptam mereu cu drag!
hm..acu facui un pic de curatenie-ma gandesc ce sa fac de mancare si ma bag apoi in pat-ca m-a apucat si raceala ieri!
in rest-abia astept sa plec acasuca..sa fac rost de bani si m-am sutit!si nu-mi mai trebe exeriente de genul asta in viata mea!
dar asta e..trebuia incercata si varianta asta!nu-i asa?
bruni-tu cum mai esti fetita?
georgie-ce-ti fac babanosii de foliculi?
lili-
criadema-
mara-
fetitele mele- va pupacesc pe toate si ne auzim mai tarzior!
o saptamana superba va doresc!

Mergi la inceput

uratica
eu m am inarmat cu rabdare multa...ca pana vineri mai este mult..asa ca astept , nimic interesant , stau acasuca si pierd vremea, astept vineri verdictul , apoi fac planuri...
georgi , hai cu cofragul pe aici sa mi faci pofta
cat au mai crescut outele tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Saluuuutttttt , ce sa va zic din 10 au crescut 3 de 13-14, unu de 10-11 pe stanga si unu de 11-12 pe dreapta deci in total vreo 4 maricei restul sunt micuti dar mai fac inca o sapt stimulare si sper sa mai creasa-oricum eu sunt multumita fata de randul trecut e ceva mai bine
Hai Bruni ca mai ai un pic si incepi si tu stimulareaaaaa
Uratica mult a fost putin a ramas dar cat mai esti pe acolo dai bataie cu analizele , la cat te chinui pe acolo macar atat sa profiti
Criadema ne bucuram ca sunteti bine si ca mai treceti si pe la noi cand aveti timp -pe tine si pe cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

la toata lumea!!!

bruni, georgi si bafta. Va tin pumnii si va astept cu beta mareeeee mareeeeee

Eu intru mai rarut deoarece piticii mei ma vor numai si numai pt ei, nu-mi lasa timp de absolut nimic. Au inceput sa umble (tinuti de manuta bineinteles) si nu mai e chip sa-i stapanesti, vor numai in picioare, cu totii suntem epuizati .

uratica, mara72

Eni de Raymond si Roland

Mergi la inceput

buna dimineata
georgi, frumoasa productie, ,de ce mai faci o sapt de stimulare? ti au redus doza?
peste 3zile ma apropiu de adevar, off ce incet trece...
enni, ma bucur ca ai trecut pe la noi , tare draguti trebuie sa fie flacaii tai , deja incep sa umble,de acuma o sa ai mai multa treaba, te mai asteptam cu mult drag sa ne povestesti despre cei mici.. multumim pt gandurile bune , o sa venim cu beta mare incurand
apalina , ce mai facu , demult n ai mai dat pe aici..ce planuri ai?
cris ,nu ne mai zici nimic , cand dai startul?
o zi frumoasa va doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Haideti fetelor facetiva aparitia ca dau o cafeeeaaa sau nu vreti decat vinut de la Uratica
Bruni merg pe aceeasi doza 225 Gonal f si 1 Dipherelin pa zi, dr. a spus ca e multumit de evolutia tratamentului dar vrea sa mai fac si saptamana aceasta stimulare , cred ca sa mai creasca in dimensiuni cei care sunt sa fie obezi nu dolofani

Mergi la inceput

georgi , merci de cafea...
abia astept sa ma madresc si eu cu productia,
georgie , la cate zile dupa sangerarea din timpul inhibarii ai inceput stimularea?

Mergi la inceput