FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 4
Cris_25 spune:
La multi ani, frumoasa noastra minunata
Da Doamne ca la anu' sa sarbatoresti ziua numelui alaturi de cretulina ta
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mara72 gata eu sunt cu paharul de vin in fata cris vezi cum iti ies socotelile dar daca te prind sarbatorile e mai bine sa o lasi pe ianuarie, intre sarbatori nu cred ca sunt tare entuziasmati nici doctorii sa vina la serviciu |
Pai ... dupa calculele mele, daca incep in 21 nov, ar trebui sa termin cu doctorii prin 16 decembrie ... dar daca nu se poate, nu se poate, asta e ...
brunadria spune:
heiiii, ce i cu harababura asta aici???
facem copii sau bem???ok!! bem!!!hop si eu cu un paharel de vin!!
uratica!!! sa ne traiesti si sa vina bebele cat mai repede...
georgi , hai iubita ca te asteptam cu outele...
mara , uratica , cris ,hai noroc,sa ciocanim paharele
georgi tie nu ti dam de baut doar ceiuc sau suc de portocale..
asa i fac la intrus diseara dupa un pahar ...
si un pic de muzica sa facem admosfera...
Cris_25 spune:
Fete dragi, am aranjat cat de cat prima pagina ... o sa mai lucrez la ea cand am timp ... Pana atunci, daca sunt greseli sau aveti obiectii ... le primesc fara suparare
Vin si eu la un pahar de daca se poate ... ca tare demult n-am baut
georgetani spune:
Beeeiiiiii cei cu dezmatul asta aici? fara mine? da ce mie-mi strica un strop de vinut? pupacesc pe toata lumea
Crisule multam fain de noul capitol -sper sa ai mana buna
Uratica ce buna esti mamica la teorieeee pe noi practica ne omoara ca asa toate suntem tari dar...mergem oricum inainte
Bruni eu una as sta pe capul lor pana mar lamuri ce si cum dar cred ca Uratica are dreptate poate e vorba de endometru, oricum cel mai important e sa incerci pe cat posibil sa fi calma sa ni-ti stresezi outele , oricum ce e pentru noi () e pus deoparte si ca e azi sau maine tot al nostru va fi
Eu maine dimineata merg la control-am emotii-dar sunt pregatita pentru orice cum spuneam -nu e azi va fi sigur maine.
Maruta - fata dulce
georgetani spune:
Crisule la mine mai poti trece si 3 IAD-nereusite pentru a avea dosarul complevt
Fetele va las ca sunt obosita de pe drum vorbarim maine cand ma intorc de la spital
georgetani spune:
LA MULTI ANI! sa ne traiesti cu numele Uratica- fie ca toate cele bune la tine sa se adune
uratica spune:
hihi..sa va zic noapte buna acum cat mai sunt in stare..ca pe urma nu se stie!
fetele mele frumoase si va multumesc ptr ca existati!noapte buna cotofenelor!
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica multam gagici! bey..eu deja sunt muci..eu am beut pe bune! |
da ce, crezi ca noi doar ne-am prefacut ce bem?? hai ca acum v-am pregatit cafea si cite o aspirina la fiecare