FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 3
uratica spune:
georgie-fata draga tu cum esti?te asteptam si pe tine cu sufletul la gura!hai zi ceva!neaparat de bine!
bruni-hai sa ne'mbatam in seara asta sa uitam de tot!ce zici?![]()
gasca curajoasa!
mara72 spune:

beau si eu cu voi.da sa fie vin rosu
bruni, un pahar nu are ce sastrice. hai sa fie chef fetelor 

uratica spune:
pai chiar asa!!uite..dau eu de baut..ca duminica e ziua mea de nume..si si-asa nu am nici un parai ca s-o sarbatoresc!
asa ca..macar voua sa va dau de beut..virtual macar!![]()
in seara asta ne facem muci!!!!!!!!!yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!![]()

Cris_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brunadria cris ,tu cand ai in vizor fiv ul norocos? |
Hm ... eu am mai zis ca vreau bb de Craciun ... marti primesc rezultatul la toate analizele... ar fi Z10 ... Surcel mi-o zis ca inhibarea se incepe de prin Z21 ... eu asha vrea acuma sa incep (deci peste vreo 2 sapt
Cris_25 spune:
Recunosc ca m-am dezumflat umpic cand o zis georgi ca sunt vreo 65 mil medicamentele ... am mai dat vreo 10 pe analize... Eu ma gandisem ca-mi ajung 50 mil pt analize si medicamente
Eh, asta e ... oricum nu am banii astia si ma imprumut ... deci... ce-o fi o fi ...

uratica spune:

un internet de "mierda" e aici!merge naspa rau de tot!nici sa dau virtual de beut nu me lasa!
da ma face el pe mine?hmmm..il fac eu pe el!
hihi..e clar-deja m-am imbatat

inca un rand..cine mai doreste?cine mai pofteste??

uratica spune:
ioti ca veni si crisu..nu-i bai fata frumoasa..banii vin se duc..mama lor de bani!noi sa fim sanatoase!las ca reusesti tu din prima si ma motivezi si pe mine ca se poate!![]()
pana atunci..treci aici la beute cu noi ca e chef mare!!sarbatorim productia lui georgi-ca musai e de bine!Doamne ajuta!

mara72 spune:

gata eu sunt cu paharul de vin in fata ![]()
cris vezi cum iti ies socotelile dar daca te prind sarbatorile e mai bine sa o lasi pe ianuarie, intre sarbatori nu cred ca sunt tare entuziasmati nici doctorii sa vina la serviciu
mara72 spune:
uratica la multi ani!!!!! sa fii sanatoasa si voioasa si sa iti dea DD niste strengari care sa iti manince urechile
ce e duminica, sf mihail si gavril?
uratica spune:
dap!e mihail si gavril..si nici macar nu am cu cine ma sarbatori!
asa ca beau cu voi pana cad sub masa!mersic de urari!le fel si tie-sa iti umpli casa de plozi zambiciosi si frumosi!![]()