FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 17
anamy spune:
buna fetelor
brunadria,de data asta sigur vei reusi!!!!
georgetani,tu stai cuminte,nu te stresa,agita,caci va fii bine,te asteptam cu II liniute!!!
va multumesc fetelor,va doresc si eu un beta mare si frumos!!!!!
am fost ieri la eco si aveam 3 foliculi de 16mm,endometrul super ok,azi dimineata pe la 7 am facut pregnylul si maine dimineata fac IA ,dar cu dr micu,ca dr meu nu e in cluj.sambata merg la eco si daca nu s-au spart voi mai face inca o IA(cu surcel)deci IA dubla.eu sper sa se sparga maine sa nu mai fie nevoie de inca una.
am emotii fetelor,dar totusi sant relaxata si ma gandesc ca daca nu va fii sa fie,intotdeauna exista o data viitoare.
brunadria spune:
anamy,bafta multa si tie !!
sa ti ajute DD sa reusesti!!
fi optimista pana la capat
crisule ,tu ce faci ?astepti pana la anul?
uratica, desteptareaaa!!!
juliafrumos nume ,asteptam poze..
georgetani spune:
Bruni recunosc ca ieri ma simteam destul de rau si intrasem la banuieli dar azi sunt ok si sper sa dau startul la II apoi voi sa ma urmati -DOAMNE AJUTA
georgetani spune:
Anamy BAFTA iti tin pumnii si cu siguranta va fi IA-ul norocos, dar nu am inteles ce vrei 2 perechi de gemeni? stai linistita ca va fi ok
brunadria spune:
georgicule stai cumintica ,fara efort fizic!!
ma doare un pic burtica, nu mai tin minte la primul fiv daca m a durut , dar acuma sunt umflata si ma inteapa un pic ovarele...
la voi cum a fost ...eu am uitat
georgetani spune:
Bruni daca te inteapa ovarele e semn bun ,lucreaza, fabrica muuuullllltttteeeeeeeee oute , asa ma durut si pe mine.
uratica spune:
mneata!
hihi..mai aveam 4 ore si aveam 24 de ore-o zi intreaga de stat in pat!sunt racita cobza,sunt ciufutica si nu am chef sa vad pe nimeni!le-am zis la toti sa ma lase sa stau cuminte in banca mea si sa nu ma deranjeze ca altfel ii musc rau de tot!deci...nu am chef de nimic!analizele imi vin saptamana viitoare..si tot asa!ufffffff..ce m-am saturat de toate si de tot!
in schimb,ma bucur ca voi gravidutele va adunati la un pahar de vorba..si asa imi place cand va aud-pe mine m-au durut ovarele-tu cum te simti?, la tine cum a fost?, cum e?, ce simti?..hihi..asa imi place de voi ca v-as lua la mine acasuca!mai ales cu piticii din burtici!asa ca fiti cumintele ca gravidute sigur sunteti-veti fi in curand!
brunadria spune:
georgi, dar m am umflat f tare zici ca s gravi in luna 5 a ..
nu mai e mult pana dimi si vin cu vesti
adevarul e ca si mananc mai mult acuma de cand m am lasat de fumat..sper sa nu iau proportii uriase...
georgi iar suntem stapane noi doua pe forumul tatilor nostrii...
uratica spune:
bey..sunt si eu pe-aici!ce credeati ca daca sunt mucoasa sunt pe patul de moarte deja?
ia sa va vad prezente acum pe toate!pai ce-i debandada asta?
toate lumile la apel!ca daca nu vin si va dau bataita la fundulet!pai se poate?
brunadria spune:
uratica, chiar ma gandeam ,oare ce faci?
mie imi trece raceala acuma , sunt un pic mai bine , dar sunt anemica fara putere...
hai ca te iau la mine si te ingrijesc eu ca si asa sunt mereu singura !
vrei? ii zic intrusului sa te ia si sa te aduca, e prin zona..
offf nu mi place ca esti asa in plus si bolnavioara, as vrea sa ti ridic un pic moralul...