FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 18
brunadria spune:
m am si speriat nu te enerva pe noi , bate i pe cei din casa
eu sunt la apel nonstop ;
de ce ti vin analizele asa tarziu?
uratica spune:
eeee..las fetita ca draq mort si rata inecata nu s-au vazut..si mai stii cum se zice..iarba rea nu piere!
ma enerveaza ca mai si ploua!
bruni-eu cred ca mi-ai dat mie raceala!cat despre kg in plus..eu am inceput sa renunt la ele..deja de la 58 de kg am 55..si usor ma indrept spre 50..si sper sa raman acolo!
tu cum esti fetita?
uratica spune:
vin tarziu analizele ptr ca se fac in 3 laboratoare diferite..din cauza asta intarzie asa mult..dar asta e!
si de batut am pe cine!tai linistita!cu voi nu am nimic-ca va iubeste fata pe tote si va pupaceste dulce dulce!
brunadria spune:
eu acu o sapt aveam 54 si cred ca ma indrept rapid spre 58 ,deci suntem tot pe invers..
eu sunt ok , ma plictisesc , mai dorm , mai un film , mai net , tot asa ..daa mai mananc ,
ma pregatesc incet de odihna de dupa et...iar visez departe!!
uratica spune:
nu visezi deloc departe!ptr ca ai sa reusesti de data asta!ne-am in teles?
si eu tot asa..ma plicti..si ma dispera toate lumile de pe-aici!nu pot sa tragi o basina ca trebuie sa vina sa o miroasa!nu te-ar lasa nici sa mori!asa ceva nu ai vazut frate!si..daca mai stau mult in casa-o sa o iau razna!asa ca te inteleg ff bine!
uff.in decembrie s-ar putea sa inceapa grasu munca..asa ca..astept astept si tot astept!
dar o voi scoate eu la capat!
hihi..de-abia astept sa te vad cu o burtica rotunjoara!atunci sa spui ca te-ai ingrasat!
brunadria spune:
pai spune le sa nu te deranjeze sa te lase in pace!! sau vrei sa vin sa le spun eu?
lasa ca va mai trece cumva o perioada si scapi , ne intalnim in romanica burtoase
doamne ajuta!!
uratica spune:
brunule-vezi ca te urmaresc pe la toate subiectele sa stiu ca esti cuminte!sa te verific!
am vazut ca si tu estu curioasa la faza cu aspirina..mi mi-a zis drul de aici ca eu trebuie si trebuia sa iau in fiecare zi cate o aspirina..de ce?aflu mai multe detalii saptamana viitoare!insa eu cred ca nu strica..
uratica spune:
dap..nu sper sa ma gravidesc si eu..daca nu va urma-in episodul urmator!insa cu siguranta se va intampla!
oricum eu nu stiu ce mai e cu mie..ptr ca sunt pareri si pareri..de asta zic ca vreau sa vad si ce zice drul de aici..a zis ca mi se coaguleaza sangele prea repede si trebuia si trebuie sa iau aspirina zilnic..o banala aspirina rezolva tot-pana si un avort menstrual-ptr ca el asta banuie!acum..nu stiu ce-o fi..o-m vedea!
brunadria spune:
ma dispera ca tot inveti si tot nu stii nimic
pai eu cred ca aspirina se recomanda dupa ce se citesc rezultatele nu? sau nu sunt nici medicii medici sa spuna totul ca la carte , cred ca sunt satui ...oricum maine am sa i pun intrebarea , sa vedem ce zice...
mie mi a recomandat acid folic din z1 de stimulare atat ,mai luasem eu cu o luna inainte asa dupa capul meu si calciu d3, si i am dat si intrusului vitamine sa vedem ce efect au avut la proba asta ..
nici nu mai stiu ce sa fac si ce sa nu fac, ce sa iau si ce nu..
as lua si eu de toate in speranta ca va fi bine dar mi e si frica daca dr nu mi a recomandat
uratica spune:
draguta..mie mi-a spus ca trebuia sa iau-ptr ca am trombocitele aiurea..peste limita normala!dupa analize s-a luat!insa..in tara le aveam sub limita inferioara..aici le am peste limita superioara!si mi-a zis ca e o problema..imi explica mai multe cand merg la el..dar la mine dupa analize s-a luat!