FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 16
brunadria spune:
eu sunt racita cobza , am dormit aproape toata ziua, a luat fervex altel nu cred ca mi trece , si am intrebat dr , a zis ca pot sa iau linistita !! dupa et nu mai am voie!!
mara ce harnica estieu nu am facut paine niciodata , nici nu ma tenteaza
uratica , tu cu ce ti ocupi timpul? profita si fa acolo tot ce se poate face , mie mi au expirat analizele serlolgice le am refacut vineri , astept si eu rezultatele , oricum nu mai mai opresc din drum!! ma gandesc ca sapt viitoare am punctia, sa vad cum ma prezint vineri!!
anamy spune:
buna seara fetelor!!!!
brunadriatin pumnii,de data asta sigur vei veni cu II liniute!!!e valabil si pt Georgetani!!!haideti fetelor
uraticagreu e departe de casa,eu am stat 8 ani in germania,dar nu as mai pleca decat in vizita atat.stai cat sa-ti faci banutzii de FIV si hai acasa sa te apuci de treaba!!!
maine z 12,ma duc la eco sa vad daca au mai crescut foliculii mei,am pt prima oara de cand fac stimulari 3 foliculi.doar 2 mai mari si celalalt poate va creste si el.sper sa fie IA norocoasa,dar prea multe sperante iar nu-mi fac.cred ca maine voi afla cand fac IA .
restul fetelor
brunadria spune:
anamy ,mult noroc , sa ne anunti cand faci IA, super productie presimt eu ca o sa ai un beta frumos..tin pumnii stransi ,te asteptam cu noutati...
georgicule cum te simti? ai grija de bebei si stai cumintica sa se cuibareasca bine la mami in burtica...
petrutaf spune:
JULIA felicitari pentru printesa!sa fie sanatoasa!
ANAMY,BRUNADRIA,GEORGETANI va tin pumnii!sa va ajute dumnezeu sa reusiti de data asta!trebuie sa reusiti!
URATICA ce a fost mai greu a trecut!mai ai putin si te intorci acasa ! frumoase analize! da-i bataie ca ai sanse sa ramai insarcinata natural insa din pacate stresul... e un factor important
MARA ce fata harnica! si eu visez de mult la paine facuta in casa ,din pacate insa fac orice de mancare dar sa nu trebuiasca framantat!asa ca cred ca am sa-i scriu scrisoare la mosu sa-mi aduca un aparat! si eu am vrut sa vad cu stau cu progesteronul insa doctorita mea mi-a spus ca analiza din z21 nu e concludenta , ca valorile se schimba de la o luna la alta si ca la FIV oricum ni se da maximum de utogestan ce se poate da!asa ca nu stiu ce sa mai cred....
eu saptamana asta am sa sun la budapesta sa-mi fac programare la un control in decembrie (asa m-am inteles cu dr) si in functie de rezultat in ianuarie sau in februarie 2010 ne apucam de FIV 2!
la toate fetele
georgetani spune:
Salutttt toate fetele
Bruni si mie mi-au spus dr. ca inainte de embriotr poti lua orice insa dupa NU asa ca fate bine sa poata sta puiutii dupa aceea linistiti
Anamy bafta fetita draga sa fie babani si apoi lipiciosi- sa ne ti la curent
Uratica- analize bunute asa ca in ian te pui pe treaba si
Petrule ce mobilizaree mergem cu pasi mari spre
Maruta parca mi-a venit un miros de paine calda
Eu nu ma simt chiar ok- ma doare burta, mijlocul si capul ca la cm si va jur ca am stat doar in pat(doar la masa si la wc mi-a dat soata voie sa ma ridic)-sta cu ochii pe mine toata ziua si e mai rau ca o soacra
brunadria spune:
petruta
harnicuta esti , te mobilizezi repede,doamne ajuta sa fie cu noroc si pt tine!!!
georgi, stai cuminte si ai grija de burtica,
cate zile de stimulare ai facut? eu la primul fiv am facut 11 zile, vineri voi stii cum sta treaba..deocamdata injectez zilnic decapeptyl 0,01ui si puregon 150ui..
pupici fete dragi si mult noroc tuturor !!!
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
Multumesc pentru urari,pe fetita mea o cheama Hanna-Virag, suntem bine, mancam si dormim deocamdata.
Abia astept sa aud de reusitele voastre, important e sa nu va stresati, v-am mai scris treaba asta.
O sa va citesc in continuare, va pup.
georgetani spune:
Beeeiiiiii cei cu voi- pe pag 3?
Bruni si eu la primul FIV am facut 11 zile stimulare dar acum am facut doar 10. Daca nu ma insel maine tu umpli un cofrag sau doua? iti tin pumnii Doamne Ajuta
Anamy tu ce ai mai facut fetita scumpa?
Restul fetelor pe unde umblati? haideti sa facem galerie pentru Bruni si Anamy =
georgetani spune:
Julia pupam o mamica fericita si o printesa minunata , ne bucuram ca sunteti bine si asteptam pozeeee
brunadria spune:
georcicule, da maine ma duc la numarat, in z7, cred ca se apropie si punctia sapt viitoare..vad maine mai multe..
anamy ce faci draga?cum stai?
georgi cum te simti?
fetele!!