FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mneata buna!
georgicule-Doamne ajuta!
bruni-sunt bine..sau chiar daca nu sunt..merg inainte!nu am incotro!
cris-iti las tie stafeta..eu deocamdata vreau sa plec de-aici!
mara-si eu sunt de principiu ca e mai bine sa ne controlam din cap pana-n picioare inainte de a face un fiv-asa se face aici..numai ca rezultatele vin peste o luna!nici acum nu-mi sunt gata analizele..am inteles ca l trimit la 3 laboratoare distincte ptr a vedea parerea fiecaruia si a ajunge la o concluzie finala..insa te omoara asteptarea asta!azi la 4 am programare la dr sa imi interpreteze analizele de sange si hormonalele..sa vedem ce-o fi!
iar tu cu embrionasii tai nu-ti fa probleme-ca sunt la fel de incapatanati si luptatori ca mama lor!hai sa zicem..si ca tatal lor-sa nu iasa discutii..ca si soatele trec prin multe!
medut-
anamy-tinem pumnii si asteptam beta mareeeeeeeeeeeee mareeeeeeeeeeeeee!cat despre ce zic drii fiv sau nu..mie mi s-a zis ca am si sanse natural..si uite ca a trecut imediat un an de la cele 2 operatii si nimic nimic..asa ca..nu stiu ce sa zic..stiu doar ca nu vreau sa mai astept!ptr ca zilnic ma imbarbatez cand vad mamici cu pitici pe strada si imi zic..aaa..si tanti asta are peste 30 de ani..asa ca nu sunt inca un caz pierdut-barbata-miu rade..ptr ca am inceput sa zic cu voce tare fara sa imi dau seama-no..batranetea..si imi zice mereu ca sunt alte femei care la varste mai mici decat noi se simt de 50 de ani..atunci ar fi o problema!in sa atata timp cat noi ne credem in stare ca putem..chiar si la varsta pe care o avem-sigur vom reusi!
julia-parca mai ieri te plangeai ca vrei programare la dr..ca erai sigura ca nu s-a prins..si uite acum-deja s-a nascut mandretea de fata!
kry-ce repede trece timpul..deja 23 de saptamani!sa fii fericita,implinita si sa ai cel mai frumos copilas!
lilicica-vad ca tu taci si faci..mereu apari din umbra sa imbarbatezi fetele pe-aici si sa ne mai dai sugestii uneori!ptr asta o ptr tine si un !tu ce mai ai in program?
criadema,enni,jovana,moni-abia asteptam sa vedem pozici cu strumfuletii!
si voi,celelalte fete ce mai faceti?madutz,apalina,petru,denisu,turqoise,naida,iaura,dedus?speram ca sunteti bine si sa nu ne privati de vestea cea mare !
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

mama mama cat am scris..sorry..eram nevorbita rau! la gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

apar si eu la apel...
georgi ,sa fie lipiciosi embrionasii si sa vi cu beta mare incurand...
vad ca v ati facut aparitia bine ati facut...
eu am fost cu intrusul sa faca o spermocultura...nu a vrut sa intru cu el ca ne umfla rasul pe amandoi de nu mai puteam , radeam cu lacrimi , intr un final zice:intru singur pt ca odata intrati inauntru iar radem...am facut instant pe serioasa si am zis bine,bafta...cand a iesit nici nu m am uitat la el sa nu i vad dezamagirea pe fata cum ca n a reusit si ii aud vocea zicandu i asistentei :gata ,e facut..
eram super fericita ca a reusit , i am zis bravo si apoi am continuat sa facem haz pe chestia asta..eram amandoi incantati ,sper sa reuseasca si in ziua punctiei si sper sa fie ok rezultatele iar ...
bilologul nu admite sa venim cu proba de acasa ,deci este obligatoriu acolo la laborator...sa speram ca totul va fi bine pana la sfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica si mie imi zice soata ca sunt incapatinata tare si zau ca are dreptate. Cind imi intra ceva in cap apoi sa te tii ca nu imi iese cu una cu doua.Asa ca ma rog sa semene copiii cu barbatu-meu ca de seamana cu mine o sa imi iasa peri albi asa cum le-am facut si eu alor mei.Sunt curioasa ce iti zice dr la 4 sa vii cu stirile
brunadria si al meu sot avea oaresce probleme cu recoltarea, aici la cluj duceam proba de acasa ca eram aproape asa ca in ungaria am avut emotii, m-am gindit ca o sa dureze ceva timp pina ......vine cu proba. Da a fost rapid asa mi-a zis, ca a rezolvat problema imediat Si dupa aia mai facea si glume, cind vedea ca merge cite un sot la recoltat zicea"ce-ar fi sa ma duc sa bat la usa"? ca deh, el scapase de stresul asta
Fetelor, ma duc la bucatarit, fac piine de casa cu minuta mea, sa vedem ce-o iesi. Si nu in aparat ci framintata de mine si in tava in cuptorsunt tare, sa vedem cum o iesi

Mergi la inceput

mama fetele frumoase haioase si harnicute tare!
deci rezultate..eu habar nu am cum au iesit..tot c e stiu e ca a zis drul ca sunt perfecte..hormonalele si analizele de sange sunt perfect in grafic..acum sa vad cand vine citologia..
dar..ia ajutati-ma un pic..please!ca eu nu am analizele din romanica cu mine si vreau sa stiu daca stau bine.
facem precizarea ca eram exact in prima zi dupa ovulatie.. nu stiu ce faza e..poate ma ajutati..
deci am asa..
-estradiol 78,81 ph/ml
-hormon foliculostimulant(naiba stie ce e asta!)- 5,09mu/ml
-hormon luteinizant - 6,330mu/ml
-coeficient lh/fsh - 1,24
-progesteron- 2,5ng/ml
-prolactina- 20,10 ng/ml
-testosteron - 36,8 ng/dl
in rest sun t in grafic la analizele uzuale de sange si urina..
deci rog interpretari
gagicile!

Mergi la inceput

aaaaaaaaa..inca o chestie..
trombocitele astea ce sunt si la ce ma ajuta,ma incurca..ptr ca e ciudat..in tara le aveam sub limita normala-tin ff bine min te ptr ca mereu astea erau ingrosate pe lista de analize..era valoarea de 77,iar acum la analizele de aici..valoarea lor e de 422!peste maximul admis..ce mama lor sunt astea?
si..mai am o analiza acre a dat chix-ast-tgo(aspartat aminotransferaza) care e de 42..limita maxima normala e de 40..
ce sunt astea 2 nebunii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica io mi-am prins urechile in aanlizele tale. Adica daca le-ai facut dupa ovulatie inseamna ca le-ai facut prin ziua 14, eu aici le-am facut intotdeauna in ziua a 2-a sau a 3-a a cmRaportul fsh/lh eu zic ca e bun (din ce am citit eu pe aici pe forum).Hormonu ala foliculo... nu stiu cum presupun ca e FSH-ul iar cel luteinizant e LH-ul. da dac ei zic ca sunt bune eu zic sa stai linistita. Auzi, da astia nu scriu pe foaia cu rezultate care sunt valorile normale, ca sa stie omu? Ca la mine, la analizele de la synevo erau trecute si valorile de referinta iar unde era in neregula era pusa analiza cu pricina intr-un chenar negru,

In alta ordine de idei, sa ma laud. Am facut piiine de casa( nu stiu ce m-a apucat ca s-a mirat toata familia 0, mi-a iesit bestiala, am facut una mai mica intr-o tava de tort si ma gindesc sa ma perfectionez in viitor sa incerc si cu seminte

Mergi la inceput

iubita..eram in ziua 15..deci exact dupa ovulatie-si ai dreptate e la fsh..si da..am valorile normale..si ma incadrez in ele..insa nu stiam daca sunt si in graficul celor din romania.
am sunat acum si la dr sa vad ce inseamna nebuniile alea..si mi-au zis ca trebuie sa iau aspirina..vroiau sa imi zica cand vin si analizele de la citologie..cica o aspirina pe zi ca sa mi se subtieze sangele..ceva de genul!
si..vreau si eu sa stiu cum faci painica..ca si eu vroiam sa ma apuc de facut..insa am ramas doar cu gandul..cu faptele e mai dificil!
a..si cica eram in faza luteala..ca am intrebat si asta..ca altfel nu puteam dormi la noapte!
fata!

Mergi la inceput

-estradiol 78,81 ph/ml
-progesteron- 2,5ng/ml
-prolactina- 20,10 ng/ml

hormon foliculostimulant este FSH
uratica,nu ai tabelul de interpretare atasat la rezultate?
uite asa e tabelul meu in faza pic ovulatorie:
estradiol-85,8-498
fsh-4,7-21
lh-14-95,6
progesteron-0,8-3
prolactina-6-29,9
eu zic ca esti in grafic , nu ti face griji...

Mergi la inceput

-estradiol 78,81 ph/ml
-progesteron- 2,5ng/ml
-prolactina- 20,10 ng/ml
ph luteala:
estradiol-43,8-211
fsh-1,7-7,7