FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 14
brunadria spune:
crisule, inseamna ca incepi la anul odata cu uratica si mara isi va lua puiutii acasa...sa fie cu noroc , nu conteaza ca mai stepti un pic, stiu ca esti nerabdatoare ,dar dr tau are dreptate..
anamy , sa ne dai de stire , ai facut IA?
se anunta gravidute la orizont ...mosul o sa fie bun anul asta si de craciun vom fi 2in 1 vorba mirelei de la sb fiv..
nadia , ce mai faci draga? ceva noutati?
uraticoooo, hai iubita semneaza condica sa stiu ca esti bine..
fetelor va pupacesc , sa aveti o zi frumoasa , va asteptam mai des pe la noi...
georgiculesa dea dd
sa fie totul bine..bafta multa!!!
brunadria spune:
petruta, ce planuri mai ai?
denissa , tu nu ne mai spui nimic?
turqoise , apalina,lilicica la apel
julia cum o cheama pe printesa ta?
Cris_25 spune:
Georgi ... ce faci? pe unde esti? ce fac embrionashii?
julia ... felicitari pentru printesa ... sa ne spui cum o cheama ... sa o trecem pe prima pag
brunadria spune:
georgi, ne ti in suspans, hai spune ne cum a trecut et..
gata esti gravi..ai grija de tine..
georgetani spune:
Seara buna la fete frumoase
Deabia acum am primit bilet de voie de la sot sa ma ridic din pat sa stau 5 min la calc asa ca va dau vestile repede si tusti din nou in pat ca altfel nu mai pup si maineee
Am transferat pana la urma 3 embrioni dar foarte putin divizati : 1 cu o celula , 1 cu 2 celule si al treilea cu 3 celule, am fost intrebata daca pe cel cu o singura celula il mai transfer si eu am zis ca da -nu stiu daca e bine dar rau nu cred ca are cum sa fie ,sper sa se dezvolte la mine in uter mai bine.
Pupici si ne mai vorbarim maine noapte buna
Lilicica spune:
Georgie felicitari pentru embrionasi.... sa dea d-zeu sa fie lipiciosi si sa ramana cu tine 9 luni..
Brunadria asteptam recolta de vineri.
mara72 spune:
georgicule sa fie intr-un ceas bun si sa vii peste 2 saptamini cu testul pozitiv.
brunadria ai inceput deci marea injectare, te asteptam cu o productie buna si de calitate superioara. Ce doza de stimulare faci pe zi?
lilicica n-am mai vorbit de mult, ce mai faci? Eu sunt asa intr-o stare de lehamite, ar trebui sa imi mai fac analize sa vad poate mai descoper ceva dar nu prea imi vine sa ma apropii de laborator
Fetelor eu am acum un fix cu progesteronul asta, e musai sa il dozez sa vad cum stau. Am si eu piticul meu care imi tot da ghies si nu ma lasa in pace. Da culmea e ca ziua 21 pica exact intr-o simbata cind nu am sanse sa gasesc nici un laborator deschis. Si eu acu ce fac, il fac in ziua 20 sau in ziua 23(lunea)? Sau sa astept luna viitoare poate am noroc sa pice ziua cu pricina intr-o zi lucratoare.
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bendeljulia Buna fetelor! Va saluta o mamica fericita, am nascut cu cezariana in seara zilei de 4 noiembrie o frumusete de fetita Hanna-Virag, 3300 gr, 55 cm, Apgar 10. Tensiunea a urcat in ceruri, am facut pre-eclampsie, asa ca nu mai era timp pentru nastere normala, si oricum era pelviana. Totul a decurs bine, incep sa-mi revin, mai am dureri dar nu foarte mari, fata e cuminte, mananca, doarme bine, bina acum totul e ok. Dr. Micu a fost super de treaba, ii multumesc ptr. tot. Va urmaresc in continuare,va doresc mult succes, si numai bine. Va pup. |
julia sa iti traiasca printesa si sa fie sanatoasa iar voi sa va bucurati din plin de ea
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui medut ] MARA acum am inceput sa citesc si eu la trombofilie. Recunosc ca m-am innebunit de cap, nu am inteles nimic. Oare ar trebui sa fac si eu analize, de unde ai tras concluzia ca ar fi ceva la tine? Daca tata a avut artrita oare e genetic, are vreo legatura? Sincer nu prea am apucat sa aprofundez ca am fost tare ocupata cu munca. |
medut dintre analizele de trombofilie am facut anticorpii anticardiolipidici. Astia la mine sunt ok si cu siguranta i-ai facut si tu pentru ca la cluj dunt in analizele standard pentru fiv. Daca iese o valoare mare la analiza asta te trimite sa iti faci si profil sindrom antifosfolipidic si probabil si alte analize suplimentare dar cum la mine a fost in regula nu m-a pus sa fac si alte analize suplimentare. Probabil ca asa a fost si la tine. Oricum aici la cluj (si am vazut ca si la alte clinici )dau aspenter sau aspirina. Plus complexul de vitamine B si acid folic( pe astea le-am primit doar la fiv-ul facut la unguri, aici la cluj nu)care sunt necesare daca ai astefel de probleme. Eu o sa incerc sa faca nalizele astea insa trebuie sa ma mobilizez ca asa nu am cheeeef.....
Cu analizele imunologice e alta poveste, am vazut ca se recomanda sa faci imunoglobulina G si daca e ceva in neregula sa faci si restul de analize. Eu aici stiu ca am anticoprpii antitiroidieni cu o valoare mare, si am o afectiune autoimuna(tiroidita hashimoto). Nu m-am "cautat " si de alte afectiuni autoimune, urmez tratamentul pentru tiroida cu sfitenie iar la stimulare imi da corticosteroizi(medrol).Ideea e ca ar trebui sa ne facem analize cit mai complexe, daca e vreo problema pe undeva macar stii cu ce te confrunti si cum abordezi problema.
Eu deocamdata fac planuri de vacanta, trebuie sa ma duc undeva sa ma relaxez si apoi sa incep cu forte proaspete. Dupa puiutii congelati probabil ca o sa merg prin februarie, pina atunci sper sa fac toate analizele si sper sa fie rezistenti si sa reziste decongelarii.Hai ca v-am innebunit cu totul
mara72 spune:
ha, nu scapati asa usor, azi sunt in concediu din ala fara plata ca sunt bugetara si a avut amabilitatea guvernul asta sa ne faca un cadou de sarbatori. Asa ca stau aici pe capul vostru, cu o cana mare de cafea si va pindesc sa vad cind apareti.
cris e mai bine zic eu sa incepi la anul, daca prinzi sarbatorile e nasol, toata lumea e pe fuga, nimeni nu are timp de tine asa cum ar trebui. Si pe mine m-a batut gindul sa ma duc dupa embrionii congelati in decembrie dar pe urma m-am razgindit, e agitata luna decembrie, plus ca de sarbatori vreau sa merg la colindat nu sa stau in pat sa ma gindesc daca "s-au prins sau nu".