FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna , fetelor...
enni de ce ne ai privat de pozicile strumfilor? ii vrem inapoi la semnatura
georgi ce noutati mai ai?
eu am reusit sa racesc, nu stiu daca am voie sau nu sa iau ceva medicamente acuma!! stiti cumva voi?
iesiti din barlog un pic , sa va recreati, eu sunt prin zona , va astept...
duminica frumoasa

Mergi la inceput

julia, cand ai timp sa vi sa ne spui cum a fost la marea intalnire si vrem poze si cu bebelina ta
cum te simti ? bebelina e cumintica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovana spune:

toate Buna fetelor GEORGICULE eu am unu diviyat in 8 celule si am un nazdravan pe 26 face 9 luni, asa ca stai linistita si Doamne ajuta sa fie intrun ceas bun sa fie cu norog BRUNI te astept caci tu urmezi MARA URATICA o sa fac niste pozi sa vi le pun Ennni Si toata gasca CATALIN IONUT toate vitoarele mamici

Mergi la inceput

jovana, asa sa faci...sa faci poze sa l vedem pe catalin..deja face 9luni , e mare..si cuminte e?
multumesc de gandurile bune , cu siguranta vom reusi!!
eu am visat azi noapte ca am avut 15 ovocite la punctie dar mai departe n am visat
doamne ajuta,sa fie cate o vrea d zeu dar sa fie bebe ,sa se lipeasca..
georgicule , te astept la apel
mara , precis e prin munti...
uratica , ce faci?
cris, cum sunt analizele?
medut
maddutzule, hai mai da ne de stire cum esti ...
restul fetelor , nu aveti nici un plan ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Julia FELICITAAAAARI , sa-ti traiasca mica printesa si sa-ti umple viata de bucurii.
Georgi, iti tin pumnii , iti doresc sa ai parte de reusita si in curand sa ne dai vestea cu doua liniute.
Bruni, inca un pic si esti pe lista burticilor.
Eu sunt bine, ma simt excelent, totul e ok.
Va pup cu drag pe toate

23+

Mergi la inceput

kry , super graviduto ...ma bucur ca esti ok
multumim de gandurile bune , promitem sa venim cu doua liniute
la numele bebelinei te ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Seara buna la fete frumoase
Eu sunt tare necajita ca tot 2 fecundati au ramas azi cand am vorbit cu Stela si nu erau divizati decat in 2 celule maine dimineata ma chemat la embriotransfer -sper sa mai am ce transfera pana maine-sunt necajita

Mergi la inceput

georgicule ,o sa fie bine , nu te necaji!! cei doi embrioni sunt puternici ,o sa se divida in noaptea asta sau la mami in burtica ,acolo sigur o sa le placa mai mult...
eu iti doresc mult mult noroc ...d zeu sa te ajute ..
ai sa vezi ca va fi bine. am promis amandoua..
stai cuminte dupa et si te astept cu vesti cand poti..
hai ca de maine est gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Georgi, fii optimista ... nu are cum sa nu fie bine ... e obligatoriu sa dai startul la vesti bune ... Ia repejor optimismul la tine, ca altfel, vine uratica cu matura
Bruni draga, vezi ca toate se rezolva? Imediat va graviditi amandoua... Uratica ... tu urmezi? sau ma lasi pe mine?

Eu am terminat in sfarsit cu analizele, dar ma intalnesc cu dr doar duminica ... I-am zis la tel ca vreau sa incep cat mai repede...si a zis ca emai bine sa nu ne pripim... ca urmeaza sarbatorile si nu e indicat sa fim in toiul procedurii... Proabbil ca are dreptate ... dar eu nu mai am rabdare

Pupici... Georgi...asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamy

buna fetelor
am intrat si eu sa va salut si sa tin pumnii stransi pt georgeta,bruni si in curand cris25 parca,nu?

cred ca de sarbatori vom avea mai multe gravidutze,am vb eu cu mosul si asa mi-a promis!!!!

eu am inceput stimularea de cateva zile pt urmatoarea IA,dr zice ca trebuie sa obtinem sarcina prin IA,inca nu sant caz de fiv.
azi sant z 7 si cred ca saptamana viitoare candva voi face IA.

Sa se tii la curent ... sa nu cumva sa te gravidesti fara sa-ti facem galerie

Mergi la inceput