FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
gata m am injectat nu eu... vine nenea asistent acasa in fiecare seara la 19
ce dor mi a fost de injectii...azi mi am facut planul 5 intepaturi..
brunadria spune:
neata... ce i cu linistea asta pe aici?
eu m am trezit de dimineata buna si m am apucat de curatenie generala , tot am amanat lucrul asta , acuma gata ...ca m ai incolo nu mai am cum sa fac ca doar imediat o sa fiu gravi
georgi , hai spune ne cati embrionasi ai?
o zi frumoasa
georgetani spune:
Neata , sunt un pic necajita dar imi trece - din 5 oute nu sau fertilizat decat 2 dar imi ajung si gemeni si tocmai pe luni embriotransferul ,sper sa fie ok pana luni
Bruni ma bucur ca ai inceput stimularea si sa dea DD sa fi cea mai tare closca sa faci cele mai multe oute , acum cand mergi la urmatorul eco? cand aflam ce productie super ai?
bendeljulia spune:
Buna fetelor!
Va saluta o mamica fericita, am nascut cu cezariana in seara zilei de 4 noiembrie o frumusete de fetita Hanna-Virag, 3300 gr, 55 cm, Apgar 10. Tensiunea a urcat in ceruri, am facut pre-eclampsie, asa ca nu mai era timp pentru nastere normala, si oricum era pelviana. Totul a decurs bine, incep sa-mi revin, mai am dureri dar nu foarte mari, fata e cuminte, mananca, doarme bine, bina acum totul e ok. Dr. Micu a fost super de treaba, ii multumesc ptr. tot.
Va urmaresc in continuare,va doresc mult succes, si numai bine.
Va pup.
brunadria spune:
julia,FELICITARI mamico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa ti traiasca fetita si sa aveti o viata fericita impreuna!!!!
georgetani spune:
Julia ma bucur din suflet ca acum esti mai bine, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa sa va bucurati de ea
brunadria spune:
georicule , sa ti ajute d zeu sa faci gemeni!!!
ca doar asa ti am prezis
eu vineri 20 nov ,imi numar outele...doamne ajuta!!!
iesiti la orizont si celelalte fete...ca i motiv de bucurie!!
georgicul face gemeni!!!
julia are printesa in brate!!
bruni e pe drumul cel bun!!
eu imi continui treaba si mai fac imediat o pauza ,sa vad daca va faceti aparitia
uratica spune:
neata!
felicitari fetite frumoase!
uffff..eu sunt la pamant..insa acum ma bucur ptr v estile bune!macar atat!abia astept sa va vad pe toate gravidute!
la gagici!
brunadria spune:
uratica ,draga mea , de ce esti suparici?
ce as veni pana la tine la o cafeluta, sa povestim un pic ...
pastreaza ti optimismul draga mea ,toate trec, o sa fie bine..
poate mai vb pe mess... tot ocupata ti e toata casa?
fata draga...
Ennni spune:
julia felicitari, sa-ti traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii. refacere rapida si mult laptic la bebic .
vrem si noi poze cu printesa ta.
georgi eu zic ca 2 embrionasi sunt suficienti, oricum nu cred ca ai vrut tripleti . important e sa fie lipiciosi si sa stea in burtica pana la 9 luni.
bruni vezi ca totul e perfect important e sa ai rabdare si incredere ca stiu ei dr-ii ce fac.
tuturor
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)