FIV la Cluj 29
Raspunsuri - Pagina 11
brunadria spune:
salutare ...
georgi sper ca a decurs bine punctia , sa ti ajutee dd sa se fecundeze toate ovocitele si sa ai embrioni de cea mai buna calitate...
eu am fost de dimineata de la 8 la clinica cu intrusul, eco ,analiza de sange iar ,pt a cunoste valorile lh si estradiol, endometrul e de 4mm..
intr o ora jumate stiu daca fac diseara puregonul, deci astept ...iar.. nu mai e mult
am avut programare si la biologist, mi a spus ca daca vom incepe imi va transfera max 2embrioni, nici vb de 3...sper sa fie ok , deocamdata doar ne dam cu presupusul, in fine..am vb si cu dr meu , azi el mi a facut ecografia si am un chist de 28mm..
va tin la curent cum aflu ceva
anamy spune:
buna fetelor
am intrat si eu sa va salut si sa tin pumnii stransi pt georgeta,bruni si in curand cris25 parca,nu?
cred ca de sarbatori vom avea mai multe gravidutze,am vb eu cu mosul si asa mi-a promis!!!!
eu am inceput stimularea de cateva zile pt urmatoarea IA,dr zice ca trebuie sa obtinem sarcina prin IA,inca nu sant caz de fiv.
azi sant z 7 si cred ca saptamana viitoare candva voi face IA.
am primit clomi+menopur,dar pe mine asa ma doare burtica ca nu stiu cum rezistati voi fetele de la fiv cu atata stimulare.
restul fetelor!!!!
georgetani spune:
Multam fain ca ati fost alaturi de mine
A fost bine au scos 5 oute dar bioloaga mia spus ca deabia maine vom sti cate sunt bune asa ca asteptammmmmmm ,
vorbim mai tarziu ca nu ma simt prea bine si nu prea pot sta pe scaun
brunadria spune:
anamy, tu taci si faci
sa ti ajute d zeu si tie sa vi cu beta mare ,de data asta.
georgi cum esti draguta?cum te simti?
uratica spune:
5 oute babanoase si norocoase!Doamne ajuta georgie!
brunule-e tare ciudat fivul tau de acum..ce trebuie sa mai astepti iar?uff..ma enerveaza pe mine asteptarea asta-imi inchipui cum e la tine!insa e musai sa iasa cu ochisori!
anamy-tin pumnii sa fie ia-ul norocos!
eu stau in stand by..astept si eu rezultatele la analize..ca dureaza frate..........insa luni sunt pe pozitii-nu mai pot astepta,sunt tare curioasa..plus de asta abia astept sa vad ce va urma,ce analize si investigatii vor mai face drii de aici in cazul meu!
si..si..si..vreau gravidute multe multe pe-aici!sa ne molipsim!
apropo-kry-cum te mai simti?
gascoteca de viitoare gravidute!
georgetani spune:
ce fac fetele mele?
Brunutule deci : pe locuri , fiti gata, START la
Anamy bafta fetita draga , sa ne ti la curent
Uratica nu te nervoza ca nu e binee hai ca sunt si eu curioasa ce analize mai faci si poate poti face si FIV acolo
Gagici am uitat sa va intreb arefamul(utrogestanul)il pun acum dupa punctie sau doar dupa embriotransfer?
brunadria spune:
fetelor!! oufff....in sfarsit !!!
am primit raspunsul cum era prevazut la ora 16..dar am fugit rapid sa caut decapeptyl la toate farmaciile nu aveau(in general e pe comanda , de pe o zi pe alta)...dar am gasit in sfarsit..
asa ca , la ora 19 ,vineri 13, incep stimularea sunt in grafic in sfarsit:lh 1,3 si estradiol 5!!!
asa ca incep cu 150puregon si decapeptyl 0,1mg!!!!yupiiiii
vinerea viitoare imi numar outele ,sper sa se umple cofragul...
fetelor va multumesc ca m ati mai temperat ca eram varza , nu am declarat eu tot, dar eram sincer la pamant, din cauza asteptarii...acuma respir usurat...sunt fericita!!!va iubi pe toate
brunadria spune:
georgicule , am scris exact deodata
sa ti ajute d zeu sa se fecundeze toate!!!
eu de cand am ajuns acasa si pana la ora 16 m am rugat intruna , nu mai aveam sperante ca o sa fie ok si uite ca e...
utrogestanul eu l am pus dupa embriotransfer...asa mi a zis stela la fiv ul trecut ...sa mai zica si alte fete , poate e altfel , nu stiu...
uratica doamne ajuta sa vi cu rezultate bune
medut spune:
GEORGI sper sa se iubeasca cu drag toate outele tare si sa se infiga bine la tine in burtica...macar 2.. Eu utrogestan am luat dupa ET. Dupa punctie am luat 2 zile antibiotice si parca Trombo ass. Am uitat cum se numeau antibioticele, de la anestezii mi se trage.
BRUNI spor la injectat si sa faci multe oua sa iti ramana si la congelat.
ANAMY spor si tie sa faci un out baban. Sau doua??? Iti tin pumnii
CRIS 25 te asteptam si pe tine sa intri in rand cu lumea.
URATICA hai odata cu analizele ca sa stim cand te apuci si tu, ca ar fi cazul, la cat esti de activa aici trebuie sa faci si tu ceva. Odata si bun facut, da?
Eu, relax total... Cand mai vad rezultatele pozitive la fetele de la FIV mai ca as pune si eu mana pe o seringa. Dar mi-am promis, dupa jumatatea lui ianuarie. Pana atunci bebe-i vostri o sa aiba niste saptamani
MARA acum am inceput sa citesc si eu la trombofilie. Recunosc ca m-am innebunit de cap, nu am inteles nimic. Oare ar trebui sa fac si eu analize, de unde ai tras concluzia ca ar fi ceva la tine? Daca tata a avut artrita oare e genetic, are vreo legatura? Sincer nu prea am apucat sa aprofundez ca am fost tare ocupata cu munca.
Seara buna va doresc la toate fetele.
georgetani spune:
Ai vazut mai Brunutule ce-ti spuneam ca o sa fie bine parca si citesc pe vinerea viitoare ca nu iti ajunge cofragul pentru oute si mai ceri un cofrag