FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

mara ,sa te calmez sa nu ma mai certi, dar atat de greu e sa facem copii ..
gata promit sa vin maine cu vesti bune

Da, ai dreptate, e tare greu sa faci copii.Cel putin pentru noi. Si cind te gindesti ca altele ramin gravide intr-o clipita pai e dreptate pe lumea asta ?ieri am avut o sedinta, am vreo 3 colege gravide, toate intre 35-39 de saptamini, mi-era si frica sa nu o apuce pe vreuna durerile sa fie necesar sa o ducem la spital. Ma gindeam la un moment dat ca trebuie sa fie tare reconfortant sa poti sa iti planifici sa faci un copil cind vrei tu. Apoi am alungat gindul cel rau si m-am gindit la lucruri placute:vine perioada sarbatorilor, imi iau concediu si o scurta vacanta si plec pe undeva. Asa, cu buget redus ca doar e criza si imi trebuie bani de analize si ET pentru la anul Miine sa vii cu vesti bune. Si georgi la fel ca miine are punctia daca bine am retinut
astea pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

georgi scriam in acelasi timp. Sa vii miine cu cofragul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

georgi ,mult noroc maine,sa ti ajute d zeu sa reusesti !!cat mai multi buni sa se fecundeze si embrionasi lipiciosi..;
mara, parca mi e si frica acuma sa treaca ziua si sa vina dimineata, dar orice ar fi asteptarea asta mi a adus un stres foarte mare ,sper sa se deblocheze situatia maine si chiar daca e vineri 13, sa ne poarte noroc mie si lui georgi...avem nevoie ..
gravide?? si eu vad peste tot, zici ca expre imi ies in cale...dar vom fi si noi in curand..offf abia astept!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

[redGeorgi [/red] mult succes maine. Sa ne tii la curent te rog.

Salutari la toate fetele

Mergi la inceput

uratica , ce faci draga mea? cum mai esti?
georgi,mult noroc la punctie,ma rog sa fie fiv ul norocos..
trece noaptea si vin si eu cu noutati...doamne da sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Multumesc mult de tot pentru sustinere pe toata lumea, chiar am nevoie de voi ca am niste emotii de nu stiu daca voi putea dormi la noapte .
Pe zi trece timpul ca verii mei-unde stau -au o minune de fetita de 1an si 10 luni si ma joc cu ea , ne plimbam, ne dragalim , papam impreuna -e ceva de vis dar sunt sigura ca va deveni realitate incurand si pentru noi

Mergi la inceput

georgi, lasa ca o sa avem si noi bebeii nostrii...
eu nu am somn , ma gandesc la la ziua de maine sau e azi deja la voi..
georgi , bafta multa draga mea.. te asteptam cu noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Georgi draga, mult succes ...
Fetelor, cred ca toate vedem gravide multe in jurul nostru ... Acu ceva timp, cand am fost la dr, l-am intrebat daca stie cate femei gravide sunt ... si el a raspuns : "Da, da ... stiu ... toate sunt gravide" (parca ar fi vorbit piticul de pe creierul meu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Bruni, tinem pumnii sa fie bine si la tine ... Hai Bruni ... ca sa pot incepe si eu ...

Pana la urma mi-am facut Chlamidia din sange, ca altfel nu facea tuta de la noi de la laborator ... Daca zice Surcel ca nu e ok, o sa merg la Cluj sa o repet din secretie ... Cariotipul nu l-am afcut inca ... ca nu situ unde se face ... O sa-l sun sa-l intreb daca e neaparat ...

Pupici la viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

mneata fete frumoase!
brunule-tin pumnii stransi sa fie bine!
georgicule-cu toata forta inainte!trebuie sa reusesti!
cris-abia astept sa tin galerie!
mara- fata curajoasa!hihi..si fac si eu ca tin acum..mi s-a facut lehamite de tot!asa ca..pana cand pot sa fac ceva concret..stau pe tusa!sa speram ca va fi bine!
criadema-superbi copiii la 3 ani!ai sta toata ziulica cu ei si nu te-ai plictisi!
enni,jovana-vrem poze cu piticii!
uffffff..eu asa m-am saturat de toate-insa nu am incotro-merg inainte!!Doamne ajuta la toate!
toata gasca si va doresc o zi superba!!

Mergi la inceput