FIV la Cluj 29

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce de lumeeee....
criadema super tare e Antonia, mi a fost dor de povestioarele copilasilor tai
jovana , multumim pt gandurile bune ,te mai asteptam pe la noi
georgicule ,imediat te intorci cu bebei la purtator , doamne ajuta
cris ,trece timpul incet , incet si esti pe baricade si tu
uratica,apar schibari si in programul tau ca la mine in ultimul timp , ba merg ba vin,acum imi stau pe fund si astept verdictul, apoi fac planuri.
mara ,imediat trece anul si mergi la unguri sa ti aduci odraslele acasa...
of of mai mai vb lui uratica..
abia astept sa ne implinim toate visul si sa trecem la subiect avansat ,la odisee...cam de mult suntem pe aici..
pt toate fetele mele dragi

Mergi la inceput

fetelor am si eu o intrebare:
de obicei la mine cm dureaza 2zile, iar acuma de vineri seara pana in momentul de fata tot sangerez...ar fi 5zile si ceva , sa vad maine...
nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar functioneaza total aiurea..
cine stie , poate e bine poate nu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

fetelor am si eu o intrebare:
de obicei la mine cm dureaza 2zile, iar acuma de vineri seara pana in momentul de fata tot sangerez...ar fi 5zile si ceva , sa vad maine...
nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar functioneaza total aiurea..
cine stie , poate e bine poate nu..

nu cred ca trebuie sa iti faci probleme, eu am avut un ciclu mai scurt, de 3-4 zile si acum am ajuns pe la 7-8.Si asta asa, din senin, fara sa fac nimic si inainte sa incep cu fiv-urile
si eu sunt nelamurita, niciodata nimeni nu mi-a dozat progesteronul si eu suspectez o lipsa de progestron( printre altele), ca la fiecare fiv mi-a venit cm peste utrogestan si nu mi se pare chiar in regula.Cind sa il dozez oare, in ziua 21 a cm, (eu am un cm de 28-30 zile}

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui criadema
MaraEu sunt convinsa ca o sa reusesti pentru ca esti o ambitioasa si nu accepti alt rezultat

Apoi nu ma las eu cu una cu doua.Mai am inca nervi si rabdare sa continui. Pup strengariisi pe mama lor

Mergi la inceput

mara , m ai pus pe ganduri...m am uitat si eu paste analize si n am vazut urma de progesteron , doar pe tabelul de interpretare...
bine in cazul meu cred ca nu i asa mare pb ca s a prins sarcina odata (in fine nu unde trebuia)dar nu se stie niciodata...
am vazut ca dozarea se face in z21..sau mai bine zis la 5zile de la ovulatie ..
o sa ma informez si eu vineri cand merg la dr. si ti spun..
eu in cazul meu sunt in ceata toatala ,sangerarea mi a aparutin ziua 20de inhibare ,deja 5 zile, inainte de asta ma tinea 2zile ..deci schimbarea s a produs acuma ...
incep sa ma intreb, oare doctorii astia stiu ce fac? sau totul e o banda rulanta...la cine merge bine la cine nu nu...sper totusi sa mearga si la noi toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Neataaaaaaa hai toata lumea la cafeaaaa
Brunutule iar incepi cu tot felul de ganduri? stai linistita ca totul va decurge de la sine ,normal, cu final fericit-musai .
Si eu in timpul stimularii am avut cm mai lung si in plus dupa ceva zile dupa ce se terminase mi-a venit iar vreo 4zile nu abundent la fel ca cm dar am sangerat cred ca e de la tratament deci lasa organismul sasi faca treaba asa cum stie el nu-l stresa.Hai fetita scumpa ca acus trece si ziua de azi si incepi stimularea

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui brunadria
incep sa ma intreb, oare doctorii astia stiu ce fac? sau totul e o banda rulanta...la cine merge bine la cine nu nu...sper totusi sa mearga si la noi toate...

No, eu cred ca tu chiar vrei bataie de data asta Crezi ca daca stai in franta scapi? ca acus vin pe capul tau si o iau si pe uratica sa fiu mai convingatoare. Hai, fii increzatoare, doctorii astia stiu ce fac si tu trebuie sa ai incredere ca fac bine ce fac.Si o sa fie bine, crede-ma

Mergi la inceput

georgicule, multumesc de cafeluta...tare buna e
mi am lacut lista pt interviu maine la domn doctor,
asa i a mai trecut o saptamana ,sa fie macar cu noroc...
tu cum mai stai cu outele? pe cand punctia?doame ajuta sa fie bine..

dupa cum observ gata sangerarea!!

Mergi la inceput

mara ,sa te calmez sa nu ma mai certi, dar atat de greu e sa facem copii ..
gata promit sa vin maine cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Brunutule ai vazut ce ti-am spus eu ca o sa treaca si maine incepi stimularea , usor , usor toate intra pe fagasul normal si decat repede si prost mai bine incet si bine
Eu maine dimineata am punctia si deabia astept sa vad pana la urma cate ovule voi avea- am emotii
Jovana si mamica si printul
Maruta ma bucur ca esti pe pozitii

Mergi la inceput