Puiuti de Randunici 2008!! (328)
Raspunsuri - Pagina 6
luny spune:
naty e chiar nasoala treaba in spitale..imi pare rau ca te simti asa, desi e firesc..
nicoleta bafta mane la drum cu copii!
blanka, chiar ca e ciudat, bietul pui..nici nu-mi pot imagina ce nasol tre sa fie si ptr voi, ti se rupe inima, fir-ar..
hai curaj, osafiebine!

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
luny imi pare rau ca aveti probleme cu mancarea..stiu cum este ,si eu am avut perioade cu andru cand era mofturos,trebuia sa stam la masa cu jucarii,masinute,sticlute de medicamente,cutii de medicamente si tot ce avea el chef dar multumesc lui D-zeu am trecut si de asta..acum stam la masa cu farfuria si 2 tacamuri..sper sa nu se schimbe si sa nu-l deochi, a devenit si mai papacios..eu una sunt multumita si vorba lui catalin daca eu zic lucrurile astea inseamna ca andru chiar mananca pentru ca sincer eu am fost o mama stresata rauuuu cand a venit vorba de mancare, cand nu termina portia ,pe care vroiam eu sa o manance ,eram stresata,are copilul ceva si multe multe...acum andru stie sa zica cand nu mai poate,cand nu ii este foame pot sa-i pun orice pe masa daca nu-i este foame nu mananca dar si cand ii este foame plescaie din gurita de ma innebuneste pana ii pregatesc papica...iti doresc sa ai multa rabdare si da cred ca ar fi bine sa-l lasi pana iti cere el,si eu am sarit peste mic dejun de multe ori..uneori si peste pranz si se trezea cu o foame ,termita se numea
vreau si eu cozonac..macar miros de cozonac..trimite un strop si pana-n oltenia..

tonic
da am vrea sa venim prin bucuresti we 13-14 nov ca ii este ziua sora'mi dar sa vedem ..inca nu suntem hotarati...la noi cand merge cineva la baie acel cineva face pish...andru poarta tot nr 5 si mie mi se pare ca-l cam strange la copanele,la fel si noi nu cred ca avem 12 kg si chiar ma gandeam daca sa trec la nr.6..desi ma gandesc sa nu-i fie mari...
naty off mi-e groaza ce zace in spitalele noastre ..imi pare rau ca trebuie sa le suportam noi din cauza unor pierde vara din guvern,ministere,parlament...
blankar imi pare rau pentru eric..saracutul crde ca s-a saturat
si DD sa va ajute sa fie bine
nicoleta sa ai oz i minunata maine si fara greutati si comentarii
mihuta cred si eu ca te-ai topit dupa puiutza ta ..m-am topit eu numai citind dar sa o mai si vad,ma bucur ca a devenit iar papacioasa...
am uitat sa va zic ca de marti am inceput sa-i dau lui andru lapte la dorna rosu,il bea f bine...mai am o cutie de lapte praf din care ii fac doar dimineata la 6-7 cand se trezeste iar la pranz si seara i-am dat lapte de vaca..nici nu ma gandeam sa-l accepte din prima ,sa nu faca nici un moft..cand i-am dat prima data a bagat bibele in gurita ,l-a scos ,a vazut ca e diferit apoi l-a bagat iar in gurita si a papat fara pauza 210ml..de aseara am inceput sa-i dau si seara...ziceam ca o sa merg pana la 2 ani pe nestle dar uite ca m-am razgandit.mananca bine mancare gatita,branza almette cu iaurt plus branza de vaca,fructe dimineata iar lapte bea 500-600 ml /zi...o sa merg pe la dorna,as fi vrut sa-i iau la dorna 6 vitamine dar nu a gasit catalin asa ca am luat simplu...mi-ar fi placut parmalat pentru copii 1-3 ani dar la fel nu mi-a gasit ...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
eheee, Ramo, la noi e 'boala' veche asta cu mancatul
..ar trebui sa am antrenament, dar imagineaza-ti stres si panica pe mine cand nu mananca, daca tu te stresai doar daca mai ramanea ceva in farfurie..
cu drag iti trimit o felie de cozonac virtual!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
pentru maine la cafea am pus cateva poze si un filmulet cu andru
http://family.webshots.com/album/575298094EPzuKB?start=0
am mai incarcat un filmulet pe onetruemedia dar nu merge ..il las pentru maine
acum merg si eu la nani ..dupa cat am salivat pe bucataras..luny arata f bine papica de oaie cu sfecla si cartofi...eu nu ma omor dupa oaie dar mi-ai facut putina 

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
gecko spune:
'neata
si daca tot ne-a servit tuchita cafeaua fierbinte
, va pun eu ceaiul si capuccino si bombocino
(moderat caldute
) si va bag o poveste de dimineata ca sa nu va plictisiti cand le serviti.
so,
Miercuri zi naspa...nu ma intrebati de ce...doar a fost naspa, m-a enervat soarele, m-a enervat vantul, viata, copilul, barbatul...per ansamblu zi naspa. Dar a venit seara si cu ea speranta ca urmatoarea zi va fi mai buna
. Asa ca m-am parcat la culcare
nu inainte de a-i da ordin copilului
sa faca bine sa nu ma caraie peste noapte si sa nu ma puna sa fac carare intre dormitorul lui si al nostru.
Si dorm...si visez...si dorm...si la un moment dat deschid ochii
...lumina afara. Nu imi vine a crede. Ma uit la ceas gandidu-ma ca poate e inca degraba (fiind primavara/vara soarele rasare destul de repede) si cand colo...6:30. Stau si evaluez situatia...oare o fi bine copilul? oare o fi inca in casa sau si-a luat bocceluta si a plecat? Ma gandesc ca oricare ar fi situatia tot ar fi tras el un marait de rigoare asa ca sigur e bine, dormind la el in camera.
Si stau in pat cu ochii deschisi...incercand sa ma decid ce sa fac. Sa mai stau sa lenevesc langa barbat sau sa merg sa imi fac cafeaua si sa o savurez linistita in curte?
Si cum stateam eu si cugetam...aud un motor greu, de masina mare, de camion...oare cina sa fie la ora asta pe strada
Oh nooo, not again

O iau la fuga, agat slapii si halatul barbatului
si ies iar in fata casei la intalnirea saptamanala cu gunoierii
Astia deja sunt obisnuiti cu valsurile mele matinale. Stau cumintei la coltul casei asteptand sa scot tomberonul la marginea drumului
Si bine-nteles, ca sa fie tacamul complet, barbatul mi-a facut munte de cutii langa casa...cutii ce trebuiau puse in tomberon in functie de cat loc mai era. Asa ca, pe cand bagau a'ntaia gunoierii, eu le faceam semn ca nu e gata...stai ca mai am o cutie
...si fuga dupa cutie
...si fuga la tomberon sa o bag
...si stai ca mai e loc...si iar fuga dupa alta cutie
...si iar fuga la tomberon
...dupa vreo 5 astfel de pendulari si piruete le-am dat cale libera sa ridice tomberonul.
Si intru in casa, blagoslovindu-mi barbatul cel uituc, cu decizia finala de a imi pregati cafeaua si a o savura in liniste. Si pe cand ma indreptam spre bucatarie...simt miscari anormale de trupe in gura...ups, oare care a luat-o la plimbare? Bag o miscare prompta din buza si fac din nou alinirea la dinti
. Merg la baie sa vad care e razvratitul
. Un incisiv lateral, denervat el de 100 de ani, dar altfel in stare buna, putin plombat, inca alb, s-a crapat pe fata posterioara si se mai tinea doar in smaltul din fata
. Asa ca, plina de nervi, incep sa urlu "in soapta" ca nu cumva sa-mi zboare dintele, dau trezirea la Bestii, ii scot cu arcanul din casa si caut stomatologul. Ala nu-i, nici joi, nici vineri, nici sambata...si obtin o programare doar luni. Cu nimic nu am impresionat-o pe receptionista ca totusi e o urgenta...nici macar sa ma programeze la celalalt dentist. Si chiar daca mi-am facut programe pentru luni la al meu, m-am dus la un alt cabinet intre timp...fara sa mananc, fara sa respir, fara sa deschid gura de frica sa nu raman fara dinte. Tipa a fost amabila, mi-a desprins de tot dintele dupa care mi l-a lipit in pozitie (doar pentru impresie artistica) cu recomandarea ca urgent sa ia dentistul meu masuri
. Ca sa va faceti o idee...dintele s-a rupt exact de la nivelul gingiei
si in ciuda nervului scos, chiar era unul din cei mai buni dinti. Ca am un frontal care e vai de capul lui...cu nerv scos, cu rezectie apicala (la 3 luni de sarcina
), cu plomba in plomba peste plomba dupa plomba, cu evidenta modificare de culoare, de imi este frica si sa stranut mai tare ca nu cumva sa-l scuip. Si sa nu imi amintesc (ca deh, la omul sarac nici boiii la plug nu trag) de caninul ce s-a facut tandari intr-un castravete (canin ce nu avea absolut nimic
).
Asa ca acum sunt cu dinte lipit provizoriu, cu recomandarea sa nu musc pe el, sa nu il spal, sa nu il curat cu ata...ca sa nu va spun cum am dormit azinoapte cu gura usor intredeschisa (de am febra la orbicularii gurii) ca nu cumva sa ma apuce scrasnitul din dinti si sa il gasesc in buda dimineata
.
Si sa ma muste de dorsala toti dentistii aia pe care i-am intalnit in viata...care mi-au umplut gura de eugenat ani de-a randul
si nu au vrut sa-mi puna o plomba normala
.
Gata, m-am racorit![]()
Sovi, intre doua alaptari si un zbenguit cu Sasha, mai spune o data urarea aia cu "Dintii sa fie cu tine!!!"
O zi mai buna pentru fiecare
PS. Ce nu mancam eu pana acum...dar pana luni cred ca usuc. Ma gasiti la categpria "tzantzar"
Nicoleta spune:
Neata si de la mine.
Nu am mai plecat la nicio scoala. Am avut o noapte grea, cu treziri dese ale lui Matei si deci si ale mele... sunt cu ochii in gura de somn, el e mamos si sacait, tuseste in continuare spart (rar), daca nu fac ce vrea plange si mi-e teama sa nu se agraveze raguseala asta (cand "vorbeste" nu e ragusit, doar daca plange si tuseste). Febra nu a facut, insa nu a mancat tot cum facea de obicei... Stefan a tusit si el azi-noapte (2), acum inca doarme desi a adormit la maxim 8.30. 11 ore pana acum
. Matei s-a trezit la regulamentarul 6.30!
Ma duc sa-mi pun de cafea, iau si de la Tuchi (daca nu e prea tare).
O zi buna sa aveti, azi-dupa-amiaza voi fi cu sot!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Am vazut pozele cu Andu si filmuletul cu caciulita de dat jos, am citit patania lui Gecko (cu dantura nu ma pot lauda, si eu am un incisiv urat, pe care nu ma indur sa-l inlocuiesc... si multe plombe...)...ma cheama sefuŽ...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei