Puiuti de Randunici 2008!! (328)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
gecko, draga de tine...si de la mine dintii fie cu tine!!...da' si cu mine, ca nu m-am cautat dupa nastere, si am si eu maselele blindate de 'arginti'

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ramo, ce poznas e Andu al tau! Are asa o fetisoara de copil pus pe pozne! Si pare tare vesel, asa-i?

Sa-l scot pe M afara azi??

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Pauza de cafea ( a treia).
Naty si Sabin e inca la pampersi nr. 4 si e baiat, dar la cum mananca nu e de mirare. Daca ar compensa cu cat mananca Briana ar iesi o medie buna .
Ramo, lapte Dorna rosu? nu e cam gras??? Noi folosim in casa doar Milli albastru la bidonas de 1,5 l, e fff practic.
Sabin s-a pricopsit cu o eczema (zic eu) pe frunte si ceva bubite pe obrajorul drept, habar n-am ce e si de la ce, deocamdata tratam cu Advantan Milk, vedem daca merge pana luni, alte sugestii???

Mergi la inceput

Apropo de dinti, pana sa-si schimbe dintii argentiferi, ii zice Stefan lui A (era mic S): "Tati, tu ai dinti valorosi in gura!"

Mergi la inceput

Si Matei tot la nr 4, desi mananca bine. Eu nu ma plang, ca a mai luat A din Bv cand a fost data trecuta 2 pachete de Huggies, cred ca tot 4... Insa Matei e indesat, el nu are bulane (si nici 12 kg, e drept, aproape sigur!)

Oare daca mananca dimineata si seara cam cate 300ml de cereale cu lapte praf (groase, mancate cu lingurita), suplinesc portiile astea si laptele pe care trebuia sa-l bea? Mai are in afara de astea inca 3 mese, dintre care 2 consistente (legume cu carne/ou si branza cu fructe/legume cu branza de vaci/mancarica de legume cu carne/iaurt cu biscuiti/paste cu branza)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

salutti!

am avut o noapte de cosmar
Eric care pana acum dormea de la 9 la 8 dimineata ,s-a trezit
din 2 in 2 ore si urla
il ustura pisu
fetelor!
care e cel mai ok spital din Bucuresti ?
ne gandim tot mai serios sa il mai ducem
si in alta parte:Cluj,Bucuresti?????
Nty ,Tuchi help!
ce ziceti?
sunt disperata cu infectiile astea
Ioana,acolo unde a fost tatal tau au si pediatrie?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce-s alea bulane, ca Mufa nu a avut niciodata? are 11 kg, oscilant sub..peste, nu sare..la Libero normali are nr. 4..
Nicoleta pare ok, practic 600 ml lapte cu cereale, ff bine..ii faci cu formula sau e formula cu cereale incluse? oricum, tot e bine! iaurt nu papa? si cu branza care zici ca o vrea, e ok!
Raluca si noi tot La Dorna 3,5 ii dam la baiat, pe unde am tot citit eu, inclusiv pediatra, spune ca ptr copiluti lactatele integrale sunt mai indicate, nu degresate, dar parerile sunt impartite..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Nu mai citesc cat mananca picii vostri, ca de abia ce m-am impacat cu ideea ca mananca atat cat are ea nevoie...

Blanka, Targu Mures ar mai fi o optiune, cred...Timisoara e iar centru universitar, nu e spital de pediatrie bun acolo? Ooooof!

Revin....!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui blankar

salutti!

am avut o noapte de cosmar
Eric care pana acum dormea de la 9 la 8 dimineata ,s-a trezit
din 2 in 2 ore si urla
il ustura pisu
fetelor!
care e cel mai ok spital din Bucuresti ?
ne gandim tot mai serios sa il mai ducem
si in alta parte:Cluj,Bucuresti?????
Nty ,Tuchi help!
ce ziceti?
sunt disperata cu infectiile astea
Ioana,acolo unde a fost tatal tau au si pediatrie?
va multumesc

Blankar, daca te hotarasti pentru Cluj, iti recomand Clinica Pediatrie II, Prof. Nicolae MIU.
Parca mai era pe sectia de renal si Dr. Aurel Bizo. Eu am amintiri placute despre ei ca oameni si ca medici (din timpul facultatii).
Si stiu ca cei de la Pedi II lucrau pe partea de urologie (chirurgie) cu Dr. Coman.
Si parca CristinaGoji avusese probleme cu Vladic al ei cu reflux. Poate te mai ghideaza si ea.

Mergi la inceput

Luny, ii fac cereale cu lapte praf inclus. Aptamil sau Milumil, ce gasesc. Am aruncat o cutie de Aptamil de 800g fiindca nu m-ammi-a dat prin cap sa il amestec la timp cu cereale fara lapte (foarte putine de altfel pe aici) si a expirat... Mananca si iaurt, dar nu zilnic. Si branza de vaci, eu sper sa fie ok. Chiar sunt curioasa si eu cate kg are, nu am cantarul aici cu mine, poate mi-l aduce sotul (am electronic, de persoane adulte) cand vine de la Bv cu masina saptamana viitoare (sper sa nu fie probleme cu creditul de la banca, una a vorbit si alta i s-a spus ieri... ametiti astia! una a zis ca e valabil creditul 3 luni, ieri alta a zis ca doar o luna, deci ar fi expirat deja... Si sa te tii atunci alergatura!!)

Mergi la inceput